Augsburg – Union Berlín 2:1 (kon.) | Bielefeld – Frankfurt 1:5 (kon.) | Freiburg – Stuttgart 2:1 (kon.)
Leverkusen – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Mohuč – RB Lipsko 3:2 (kon.) | Hertha – W. Brémy 1:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (2:2)
RB Lipsko
Sobota 23.01.2021, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky německé kopané! Tradičně od 15:30 nás čeká spoustu zápasů Bundesligy, v jednom z nich se pak o důležitý body porvou Mohuč a Lipsko. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    1. FSV Mohuč 05
    Mohuč potřebuje body jako sůl, protože se nachází na děleném posledním místě se Schalke. Oba tyto celky získaly pouhých sedm bodů, přičemž tedy o něco málo lepší skóre mají dnešní domácí. Ti odehráli v tomto ročníku sedmnáct zápasů, přičemž bodovali jenom v pěti z nich. Jediné vítězství zapsali proti Freiburgu, což bylo v polovině listopadu. Od té doby Mohuč zapsala tři remízy, přičemž ta poslední přišla poměrně nedávno. Bylo to proti Dortmundu, což by mohla být pro dnešní domácí dobrý vzpruha. Ti však následně padli s Wolfsburgem a dnes nejspíš nebudou stačit ani na Lipsko.

    Poslední tři utkání
    Mohuč vs. Wolfsburg – 0:2
    Dortmund vs. Mohuč – 1:1
    Mohuč vs. Frankfurt – 0:2
     
    RB Lipsko
    Lipsko se nachází v přímém souboji o německého mistra, který ale v poslední době příliš nezvládá. Bayern se totiž na špici tabulky osamostatnil a právě na druhý Red Bull už má náskok čtyř bodů. Za to můžou nedávné nevydařené zápasy dnešních hostů, kteří nezvládli důležitý souboj s Dortmundem a padli 1:3, hned v následném duelu navíc brali jen bod proti Wolfsburgu. Lipsko si alespoň trochu zlepšilo náladu v posledním utkání s Unionem Berlín, který tedy porazilo. Aby si ji udrželo ještě déle, dnes musí bezpodmínečně porazit předposlední Mohuč.

    Poslední tři utkání
    Lipsko vs. Union – 1:0
    Wolfsburg vs. Lipsko – 2:2
    Lipsko vs. Dortmund – 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Niakhaté, Bell, St. Juste – D. da Costa, Latza (C), Barreiro, Kohr, Mwene – Quaison, Onisiwo.
    Náhradníci: Dahmen – Kilian, Hack, Boëtius, Öztunali, Stöger, Tauer, Ádám Szalai, Burkardt.

    RB Lipsko: Gulácsi – Orban, Upamecano, Halstenberg – Sabitzer (C) – Adams, Haidara, Olmo, Angeliño – Forsberg, Sörloth.
    Náhradníci: Martínez – Klostermann, Mukiele, Nkunku, Samardžič, Hwang Hi-čchan, Kluivert, Borkowski.

    Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali domácí fotbalisté, kteří se následně dostali do hromadného souboje na levé straně, ze kterého získali autové vhazování.
     
    2
    Marcel Sabitzer trestuhodně přišel při rozehrávce o míč, následně ho alespoň dostal mimo hrací plochu, čímž zabránil jakémukoliv přečíslení.
     
    3
    Mohuč je při napadání opravdu hodně vysunutá, kvůli čemuž má Lipsko při rozehrávce nemalé problémy, i když tentokrát je dokázalo vyřešit.
     
    4
    Phillipp Mwene nedostal zrovna ideální vzdušnou přihrávku, musel tedy přihrávat z první a volejem, což nezvládl vůbec dobře, protože našel jen protihráče.
     
    5
    Hosté se nakonec na útočné polovině dopustili nedovoleného zákroku. Domácí tak následně posílají daleký nákop dopředu, který však končí jen u Pétera Gulácsiho.
     
    6
    Mohuč šla do napadání v opravdu vysokém počtu, ale míč ani tentokrát nezískala, následně fauloval Stefan Bell.
     
    8
    Marcel Sabitzer musel na středu hřiště přihrávat pod tlakem, pas za obranu se mu ale vůbec nepovedl, protože si ho v klidu pohlídal pozorný obránce.
     
    9
    Angeliño vymyslel opravdu nadějný centr, ke kterému se tlačil Tyler Adams, který sice nedokázal zakončit, ale vybojoval alespoň rohový kop.
     
    10
    Karim Onisiwo dostal dobrý pas za obranu a už mířil vstříc brankáři soupeře, jenže ho doběhl Marcel Halstenberg, který mu míč odkopl až k Péteru Gulácsimu, jenž ho vzduchem poslal pryč.
     
    11
    Red Bull má samozřejmě jednoznačně navrch, což potvrzuje další rychlou kombinací, kterou jen na okamžik zastavil Robin Quaison nedovoleným zákrokem.
     
    12
    Emil Forsberg sice dostal přihrávku přímo na hlavu, ale byla to opravdu těžká pozice, z otočky mohl myslet na zakončení jen těžko.
     
    13
    Robin Quaison si při zpracování vzdušné přihrávky pomohl rukou, což hlavní rozhodčí samozřejmě viděl a dává míč hostům.
     
    14
    To byl jasný nedovolený zákrok Dominika Kohra, který se tomu sice diví, ale stejně je mu to k ničemu, protože prostě bude rozehrávat Lipsko.
     
    15
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Favorizovaný Red Bull se po patnácti minutách hry dostává do vedení! Marcel Sabitzer z dálky vymyslel opravdu pořádnou bombu, kterou však Robin Zentner dokázal vyrazit do brankové konstrukce. U odraženého balónu byl první TYLER ADAMS, který z bezprostřední blízkosti neměl problémy s překonáním gólmana.
     
    17
    Mohuč to samozřejmě po jednom inkasovaném gólu nevzdává a už začíná usilovat o vyrovnání, zatím ale na levé straně získává pouze aut.
     
    18
    Hosté zvládají obranu naprosto bez problémů a tak také získávají aut, po kterém si ale při kombinaci příliš nerozuměli, Angeliñovi tak utekl míč mimo hřiště.
     
    19
    Robin Quaison se dostal k nadějné hlavičce, která ale byla moc vysoká, takže nakonec doplachtila jen na horní síť brány.
     
    20
    K Alexanderu Sörlothovi se se štěstím odrazil míč, následně tak mohl vybídnout k dalekonosnému zakončení Angeliña, který ale nemířil přesně.
     
    22
    Mohuč je v posledních minutách mnohem častěji u míče, nyní o něj ale přišla kvůli nepřesnému nákopu, po kterém si bere balón Péter Gulácsi.
     
    23
    Emil Forsberg se pěkně uvolnil mezi obránci, čehož si jeho spoluhráč okamžitě všiml a dával mu tedy rychlou přihrávku, kterou si ale nedokázal zpracovat.
     
    23
    Marcel Halstenberg byl při souboji moc pozadu, proti protihráči tedy skluzoval. Faul to byl tedy jasný, hráč hostů ještě navíc vidí žlutou kartu.
     
    24
    Mohuč právě vstřelila branku!
    I na druhé straně padá gól z dorážky a opět tedy platí vyrovnaný stav! Domácí se trefují díky povedené standardce, při které přišla prudká hlavička směrem na bránu, kterou Péter Gulácsi nedokázal udržel ve svých rukavicích. Místo toho balón srazil k MOUSSUOVI NIAKHATÉMU, který ho překonal pohotovou dorážkou mezi nohy.
     
    26
    Lipsko uklidňuje hru, přičemž opatrně hledá cestu směrem dopředu, ale Emil Forsberg si na útočné polovině pomohl jen nedovoleným zákrokem.
     
    28
    Angeliño vhazuje na levé straně hrací plochy, s autem ale dlouho váhá a nakonec musí hrát dozadu, protože od spoluhráčů nedostal žádnou dobrou nabídku.
     
    29
    Amadou Haidara vystihl přihrávku soupeře a okamžitě se rozbíhá směrem k domácí bráně. O chvíli později tak mohl pálit Alexander Sörloth, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    30
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Red Bull se vrací do vedení přesně po první půlhodině hry! Angeliño tentokrát centroval z pravé strany, přičemž jeho pas jeden z hostů ještě prodloužil hlavou před bránu. Tam se o obranný zákrok pokoušel Stefan Bell, ale ten místo toho míč srazil jen k MARCELU HALSTENBERGOVI, který se prosadil pohotovou ránou k pravé tyči.
     
    32
    Phillipp Mwene se nebál souboje s dvěma protihráči. Odvaha se mu vyplatila, protože získal autové vhazování.
     
    33
    Tyler Adams měl nějaký prostor na pravé straně, na souboj s protihráčem si ale nevěřil, takže přihrával jen dozadu, avšak jeho pas byl přečten.
     
    34
    Mohuč má opět výhodu standardní situace, tentokrát rozehrává rohový kop. Po něm přišel nebezpečný padáček, který raději Péter Gulácsi srazil na další roh.
     
    35
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Přestřelka směle pokračuje, Mohuč dotahuje i druhou jednobrankovou ztrátu a opět je to ze standardní situace! Centr od rohového praporku letěl na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Stefan Bell, který míč poslal do malého vápna. Tam byl úplně volný MOUSSA NIAKHATÉ, který bez váhání poslal z bezprostřední blízkosti míč do sítě. Asistence: Stefan Bell.
     
    37
    Lipsko už zase usiluje o vstřelení vedoucího gólu. Po autovém vhazování to však nesehrálo příliš dobře, takže může být rádo, že Dominik Kohr mu daroval rohový kop.
     
    38
    Robin Zentner sice zachytil míč do rukavic, ale chytal ho až mimo hrací plochu, takže hosté rozehrávají roh. Ani tentokrát však žádné nebezpečné nepřinesl.
     
    39
    Karim Onisiwo se na levé straně dostal k opravdu nebezpečnému centru, který letěl přesně do míst, ze kterých tradičně padají góly, ale žádný spoluhráč se k zakončení nedostal.
     
    40
    Moussa Niakhaté se zapíše i na listinu trestaných hráčů žlutou kartou. Protihráč si ho totiž s míčem skvěle obhodil, což se domácímu hráči nelíbilo, takže ho prostě tvrdě poslal k zemi.
     
    41
    Dayot Upamecano vystavil své spoluhráče pod tlak moc pomalou přihrávkou, ti míč nechtěli ztratit za žádnou cenu, takže se s ním raději vrátili až k vlastnímu gólmanovi.
     
    43
    V posledních minutách se hra začíná poměrně kouskovat. Je tu totiž další nedovolený zákrok, kterého se tentokrát dopustil Tyler Adams.
     
    44
    Danny Latza opět z přímého kopu posílal centr do pokutového území, ale tentokrát jeho přihrávka letěla moc blízko bráně, takže jí bez problémů zkrotil Péter Gulácsi.
     
    45
    Je tu ještě jedna standardka pro domácí fotbalisty, ale i tento centr má v klidu gólman Lipska, který rychlou rozehrávkou navíc okamžitě posílá své spoluhráče do protiútoku.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+2
    V závěru prvního poločasu hosté opatrně kombinují na své polovině a ještě hledají cestu dopředu, ale naspěch příliš nemají, takže to nejspíš ani nestihnou.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:33.
     
    Po prvním poločase platí vyrovnaný stav! Oba celky už však stihly vsítit dvě branky, přičemž Lipsko šlo už dvakrát do jednobrankového vedení, ale Mohuč na inkasovaný gól vždy dokázala zareagovat vstřeleným, takže má slušně nakročeno k bodovému zisku, který by se jí hodně hodil, zejména proti Red Bullu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Alexander Sörloth se okamžitě po výkopu dostal až do pokutového území, dobrou přihrávkou dozadu uvolnil Marcela Sabitzera, který sice končí na trávníku, ale faul to nebyl.
     
    47
    Lipsko je samozřejmě i nadále mnohem aktivnější, protože s předposledním celkem tabulky nechce přijít o body. Na návrat do vedení má ještě spoustu času, takže nemusí příliš spěchat.
     
    49
    Moussa Niakhaté by měl autové vhazování ovládat skvěle, i mistr tesař se někdy však někdy utne, protože aut pokazil a míč poslal jen mimo hrací plochu.
     
    50
    Mohuč právě vstřelila branku!
    To je obrovský šok pro hosty, protože se Mohuč dostává do vedení! Danny da Costa, nová posila domácích, se předvedla ve skvělém světla. Na pravé straně totiž obešel obránce a následně přihrával na bližší tyč, kam si naběhl LEONARDO BARREIRO, který překvapil zcela zaskočeného Pétera Gulácsiho! Asistence: Danny da Costa.
     
    52
    Red Bull má i nadále problémy, tentokrát při vlastní rozehrávce. Marcel Halstenberg ale i proti dvěma protihráčům uspěl a hosté se tak ženou do útoku.
     
    53
    Domácí naprosto skvěle brání vlastní polovinu a pokud to tak vydrží, určitě mohou pomýšlet na vítězství. Před sebou ale mají ještě spoustu náročné práce v obraně.
     
    54
    Tentokrát centroval z pravé strany Karim Onisiwo, ale jeho pas už příliš přesný nebyl. Mohuč se však stále drží u šestnáctky soupeře.
     
    55
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Marcel Halstenberg, přichází Christopher Nkunku.
     
    56
    Christopher Nkunku se potřebuje rozehrát, nyní tak předvedl docela špatná zpracování, kterou zkoušel zachránit jen nedovoleným zákrokem, což znamená další přímý kop pro Dannyho Latza.
     
    57
    Lipsko vůbec neví, jak se má dostat do nějaké příležitosti. Sotva se dostane přes půlící čáru, ale následně o míč většinou rychle přijde.
     
    58
    Red Bull má sice jasně lepší držení míče, ale pořád ztrácí jeden gól. A rozhodně to nevypadá, že by měl v dohledné době vyrovnat.
     
    59
    Danny Latza chtěl dostat míč dopředu přes levou stranu, tam se ale proti němu vrhli dva protihráči, kteří mu ho okamžitě sebrali.
     
    60
    Následně tak musel Robin Zentner chytat centrovaný míč, s čímž si bez problémů poradil a následně výkopem poslal balón až na druhou polovinu hrací plochy, kde ale našel jen druhého gólmana na hřišti.
     
    61
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Amadou Haidara, přichází Lazar Samardžič.
     
    61
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Emil Forsberg, přichází Justin Kluivert.
     
    62
    Hosté toho opět na útočné polovině moc nevymysleli. Nakonec tak přišla nepřesná přihrávka, která skončila u domácího brankáře, který s rozehrávkou samozřejmě vůbec nespěchá.
     
    63
    Dayot Upamecano vypomáhá ofenzivě svého týmu, ale jde vidět, že mu chybí mrštnost, kvůli které na pravé straně hřiště přišel o míč.
     
    64
    První střídání se nakonec kouči hostů mohlo vyplatit, protože se Christopher Nkunku dostal k opravdu nadějnému technickému zakončení, které ale nebylo příliš prudké, takže Robin Zentner stačil včas zareagovat!
     
    65
    Tentokrát z dálky pálil Marcel Sabitzer, který se pokusil o těžké zakončení volejem. To sice nevypadalo zas tak špatně, ale stejně se nevešlo mezi tři tyče.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Danny Latza, přichází Levin Öztunali.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Ádám Szalai.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Phillipp Mwene, přichází Kevin Stöger.
     
    68
    Justin Kluivert si výborně zpracoval náročnou přihrávku a pomocí pěkné kličky se také uvolnil, díky čemuž alespoň mohl udržet míč pasem dozadu.
     
    69
    Christopher Nkunku si při souboje s Jerrym St. Justem pomohl jen faulem, což samozřejmě neušlo pozornosti hlavního rozhodčího, který okamžitě přerušuje hru.
     
    70
    Karim Onisiwo zpracovával dlouhý nákop jen v ofsajdovém postavení. Lipsko tak začíná další útočné snažení přesně dvacet minut před koncem základní hrací doby.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Tyler Adams (RB Lipsko).
     
    71
    Tentokrát byl nedovoleným zákrokem zastaven Christopher Nkunku, který měl při rozehrávce nemalé potíže, ale nakonec mu pomohl rozhodčí.
     
    73
    Kevin Stöger díky dobrému postavení při napadání dostal míč na hranu šestnáctky, odkud okamžitě pálil, ale trefil jen prvního protihráče před sebou.
     
    74
    Mohuč se rozhodně nezatáhla do obranné ulity a aktivně se pokouší o čtvrtou branku. Z dalšího rohu ale další branka tentokrát nepřišla.
     
    75
    Lazar Samardžič byl při rozehrávce velmi ostře napadán třemi protihráči, nakonec to ale zvládl naprosto dokonale, protože vše zachránil získaným autovým vhazováním.
     
    75
    Danny da Costa za své odkopnutí míče po přerušení hry samozřejmě viděl žlutou kartu.
     
    76
    Christopher Nkunku od rohového praporku sice našel hlavu Alexandera Sörlotha, ale ten byl při zakončení pod velkým tlakem, takže mířil jen moc vysoko.
     
    77
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Dani Olmo, přichází Hwang Hi-čchan.
     
    77
    Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Tyler Adams, přichází Nordi Mukiele.
     
    78
    Dominik Kohr se musí nechávat ošetřovat, nejspíš kvůli křečím. To sice jeho týmu vyhovuje, ale hlavní rozhodčí pak určitě nastaví více minut.
     
    79
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Niklas Tauer.
     
    80
    Lipsku už začíná docházet čas, protože má pouhých deset minut. Od třetí inkasované branky si toho navíc stále moc nevytvořilo.
     
    81
    Tentokrát se svíjí v bolestech Karim Onisiwo, kterého docela tvrdě trefil Dayot Upamecano, čemuž se rozhodně nedá divit. Byl to ale každopádně čistý zákrok.
     
    82
    Christopher Nkunku rozehrává přímý kop téměř z pravé postranní čáry. Jeho centr však domácí v klidu odvrátili a i nadále tak sbírají cenné sekundy.
     
    84
    Red Bull už se dostává k závěrečnému náporu. Nyní má výhodu dalšího rohového kopu, ale centr skvěle odvrátil pryč Robin Zentner.
     
    85
    Leonardo Barreiro se při hlavičkovém souboji tvrdě střetl hlavou s Dayotem Upamecanem, což musí být bolestivá záležitost pro obě strany. Oba hráči se tak nechávají ošetřovat.
     
    86
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Jonathan Burkardt.
     
    87
    Christopher Nkunku si dobře zpracoval vysoký míč a vyslal prudkou přihrávkou do běhu Alexandera Sörlotha, který ale následný souboj s protihráčem nezvládl.
     
    88
    Domácí startovali do nebezpečného protiútoku, Willi Orban však nechtěl nic riskovat a proti soupeři předvedl docela tvrdý šlapák, za který nemohl čekat nic jiného než žlutou kartu.
     
    89
    Robin Zentner opět rozehrává od své klece a míč samozřejmě posílá co nejvíce dopředu. Tam jeho spoluhráči získali pár sekund soubojem, který ale nakonec prohráli.
     
    90
    Péter Gulácsi se po delší době zapojil do hry, takže svou přihrávkou startuje jeden z posledních útoků svého týmu. Ten však opět zakončení nepřinesl.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut.
     
    90+1
    Dayot Upamecano pokračuje ve své tvrdé hře, tentokrát byl ale jeho tvrdý zákrok přes čáru, takže Mohuč se ještě může zkusit prosadit za pomoci přímého kopu.
     
    90+2
    Tentokrát fauloval pro změnu Nordi Mukiele, takže hostům pořád velmi rychle ubíhá čas. Alexander Sörloth si je toho dobře vědom a chtěl ze země zvednout sedícího Moussu Niakhatého, ale za toto své počínání vidí jen žlutý kartónek.
     
    90+3
    Angeliño posílá daleký centr až do pokutového území, tam to však domácí mají pořád velmi dobře pokryté, takže míč bez větších okolků dostali mimo hrací plochu.
     
    90+4
    Ádám Szalai skvěle sbírá sekundy při souboji s dvěma protihráči. Za pomoci spoluhráče pak ještě chvíli udržel balón pod kontrolou.
     
    90+5
    Angeliño se stále snaží co nejvíce zrychlit útok dalekými centry, ale ani jednou ze dvou pokusů to nevychází. Nakonec míč zachytil Robin Zentner.
     
    90+6
    Danny da Costa si našel odražený balón a samozřejmě ho odkopává pryč, avšak jeden z napadajících hráčů ho srazil mimo hrací plochu, což je nejspíš pro hosty konečná.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Máme tady obrovské překvapení dnešního bundesligového kola! Předposlední Mohuč šokuje druhé Lipsko a naprosto zaslouženě ho poráží 3:2! Za výhru domácích může zejména skvělá defenziva, která sice v úvodním poločase dvakrát kapitulovala, ale Mohuč vždy dokázala najít odpověď. Na začátku druhé půle se navíc dostala poprvé do vedení, které už víceméně bez problémů udržela. Následně už Red Bullu nedovolila žádnou větší příležitost, vše navíc podpořil výborný výkon Robina Zentnera. Mohuč má tak druhé vítězství v sezoně!
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:16.
     
    Máme za sebou opravdu fantastický zápas, který nakonec senzačně ovládla Mohuč. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne! (17:30:21)

    Lukáš Mihal

    Branky: 24. Niakhaté, 35. Niakhaté (Bell), 50. Barreiro (D. da Costa) – 15. Adams, 30. Halstenberg

    Karty:   40. Niakhaté (MAI), 75. D. da Costa (MAI) – 23. Halstenberg (RBL), 70. Adams (RBL), 88. Orban (RBL), 90+2. Sörloth (RBL)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:16.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Niakhaté, Bell, St. Juste – D. da Costa, Latza (C) (66. Öztunali), Barreiro (86. Burkardt), Kohr (79. Tauer), Mwene (66. Stöger) – Quaison (66. Ádám Szalai), Onisiwo.
    Náhradníci: Dahmen – Kilian, Hack, Boëtius, Öztunali, Stöger, Tauer, Ádám Szalai, Burkardt.

    RB Lipsko: Gulácsi – Orban, Upamecano, Halstenberg (55. Nkunku) – Sabitzer (C) – Adams (77. Mukiele), Haidara (61. Samardžič), Olmo (77. Hwang Hi-čchan), Angeliño – Forsberg (61. Kluivert), Sörloth.
    Náhradníci: Martínez – Klostermann, Mukiele, Nkunku, Samardžič, Hwang Hi-čchan, Kluivert, Borkowski.

    Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach
    bahis siteleri