Osasuna – Granada 3:1 (kon.) | Elche – Barcelona 0:2 (kon.) | Celta Vigo – Eibar 1:1 (kon.)
Atlético – Valencia 3:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
3:1 (1:1)
Valencia CF
Neděle 24.01.2021, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 20. kola španělské LaLigy, ve kterém se střetnou Atlético Madrid a Valencia. Začínáme ve 21:00.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.
     
    Vzájemné zápasy
    Valencia porazila svého dnešního soupeře naposledy v říjnu 2014. Od té doby Atlético neprohrálo následujících dvanáct duelů. V minulém kalendářním roce se obě utkání odehrála na půdě Valencie. V únoru se urodila remíza 2:2, na podzim vyhrálo Atlético vlastní brankou Laty ze 79. minuty. Jinak při svém posledním vystoupení na trávníku Atlética Madrid uhrála Valencia plichtu 1:1.
     
    Atlético válí! Tým, který rozbil nadvládu Barcelony a Realu Madrid ve španělské lize, získal titul v sezoně 2013/14. Od té doby na něj čeká. Nicméně v letošní sezoně má velkou šanci na to, aby opět opanoval nejvyšší španělskou soutěž. V sedmnácti odehraných duelech nasbíral na své konto celkem 44 bodů. Pouze jednou prohrál, a sice v derby s Realem. Mužstvu pomohl přestup Luise Suáreze z Barcelony. Uruguayský útočník se ve čtrnácti duelech prosadil hned jedenáctkrát. V barvách Barcelony vybojoval za šest let třináct trofejí. I zdrcující prohra 2:8 ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov vedla k tomu, že nový kouč Katalánců Ronald Koeman o něj neměl zájem. Rozhodnutí Barcelony zbavit se Suáreze kritizoval i Lionel Messi. Především proto, že Atlético nezaplatilo za třetího nejlepšího střelce barcelonské historie (198 branek) vůbec nic.
     
    Atlético je pochopitelně dnes podle mínění sázkových kanceláří v pozici výrazného papírového favorita. V letošní sezoně disponuje se sedmi obdrženými brankami nejlepší defenzivou španělské ligy a zkrátka se potvrzuje, že dlouhodobě si argentinský kouč Diego Simeone potrpí na to, aby to vzadu klapalo. Pod Simeonem momentálně nastupuje například Geoffrey Kondogbia. Záložník ze Středoafrické republiky oblékal v posledních čtyřech sezonách dres Valencie. Uvidíme, jestli se dostane na hřiště proti svému bývalému klubu.
     
    Valencia zažívá ústup ze slávy. Ještě na přelomu tisíciletí si dvakrát zahrála finále Ligy mistrů a momentálně je pátým nejúspěšnějším týmem španělské historie. Nicméně výsledky mají k ideálu daleko. Hosté získali v letošní sezoně v devatenácti zápasech celkem dvacet bodů. Mají pasivní skóre. Na soupisce Valencie byste marně hledali někdejšího kapitána Daniho Pareja, který patřil Valencii deset let. Následně odešel do Villarrealu zcela zdarma. Do toho dochází k neustálým výměnám na pozici kouče. Aktuálně vede hostující družinu Španěl Gracia. Přitom jak píše server iSport, tak za vše hovoří sezona 2015/16, kdy se na lavičce Valencie objevili dokonce čtyři trenéři. Následně se mužstva ujal Marcelinho. Pod ním se Valencia probojovala do semifinále Evropské ligy, skončila v lize dvakrát čtvrtá a hlavně vyhrála Copa del Rey 2019 po vítězství nad Barcelonou ve finále. Jenže následující sezonu odstartoval Marcelinho tím, že z prvních tří zápasů zapsal čtyři body a dostal padáka.
     
    Z devíti domácích zápasů v tomto ročníku španělské ligy vyhrálo Atlético v osmi případech, pouze Villarreal si odvezl bod za bezbrankovou plichtu na začátku října. Před týdnem přehrálo Atlético doma Sevillu poměrem 2:0 (16. Correa, 76. Saúl). Následně otočilo duel na půdě Eibaru. Soupeř skóroval jako první, když si penaltu postavil brankář Dmitrovič. Vzápětí se dvakrát do střelecké listiny zapsal Luis Suárez, přičemž vítěznou trefu vsítil ze značky pokutového kopu v 89. minutě padáčkem á la Antonín Panenka.

    Valencia v devíti venkovních duelech získala tři body hned dvakrát. Shodou okolností ve svém posledním vystoupení na stadionu soupeře porazila Valladolid díky přesnému zásahu Solera ze 76. minuty. Posléze ale doma remizovala s Osasunou 1:1 (69. Garcia (vlastní) – 42. Calleri). Jinak ještě zmiňme, že na hostující soupisce figuruje bývalý záložník Atlética Madrid Kevin Gameiro. Francouz strávil v Atléticu dvě sezony, během kterých nastoupil do 56 zápasů a vstřelil 19 branek.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić, J. Giménez, Hermoso – Lemar, Koke (C), M. Llorente, Carrasco – L. Suárez, Félix.
    Náhradníci: Grbić, San Román – Á. Correa, M. Dembélé, H. Herrera, Kondogbia, Lodi, Felipe, Saúl, Torreira, Vitolo.

    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá (C) – Musah, Soler, Račić, Čeryšev – Gómez, M. Vallejo.
    Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Esquerdo, Gameiro, Guedes, Guillamón, Koindredi, Lato, Lee Kang-in, Molina, Jason, Sobrino.

    Rozhodčí: R. De Burgos – D. Medié, J. C. Barranco.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Fotbalisté Atlética Madrid nastoupili do zápasu v pruhovaných červeno-bílých dresech. Hosté z Valencie hrají v bílo-černé kombinaci.
     
    2
    Domácí tým zahrozil hned ze své první akce! João Félix dostal dobrý pas, prodral se před Josého Gayu a vystřelil z hranice šestnáctky po zemi. Balon se dokutálel jen těsně vedle levé tyče.
     
    3
    Zadáci Valencie kombinují na vlastní polovině. Tam čelí aktivnímu napadání Atlética, takže to mají s přechodem směrem vpřed hodně složité.
     
    4
    V tuto chvíli už mají balon domácí, kteří čekají na vhodný okamžik k přechodu do útoku.
     
    5
    Za obranou Atlética se objevil Manu Vallejo. Na přetažený vzdušný balon ale nedosáhl.
     
    6
    Atlético Madrid bude mít možnost ohrozit branku z rohového kopu. Ten rozehraje domácí celek z pravé strany.
     
    7
    Po centru se do vzduchu vyšponoval José Giménez a nepříjemně hlavičkoval. Naneštěstí pro Atlético pouze doprostřed branky, takže Jaume Doménech stačil míč efektivně vyrazit.
     
    9
    Manu Vallejo nasadil na levé straně velkého vápna kličku Stefanu Savićovi a dostal se až ke střele z hranice malého čtverce. Střelou z úhlu ale nechal vyniknout Jana Oblaka, který balon vyrazil.
     
    10
    Je za námi úvodních deset minut zápasu a byly příslibem toho, že bychom se dnes nudit rozhodně nemuseli. Oba týmy vsadily na ofenzivní kartu.
     
    11
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdová nádhera! UROŠ RAČIĆ se po Gayáové přihrávce z levé strany opřel bez přípravy do balonu z nějakých pětadvaceti metrů a zakroutil svou střelu levačkou nechytatelně do pravé horní šibenice. Jan Oblak plachtil vzduchem marně.
     
    13
    Valencia šla na půdě favorita velmi rychle do vedení. Bude zajímavé sledovat, jak na vývoj domácí zareagují. Thomas Lemar nyní vybojoval pro Atlético rohový kop.
     
    14
    Tým z Madridu se po něm do zakončení nedostal. Ofenzivní snažení ztroskotalo na nedovoleném zákroku Josého Giméneze.
     
    15
    Po faulu Thomase Lemara měla Valencia k dispozici standardku. Signál ale hostům nevyšel podle představ.
     
    16
    Na levém křídle rozběhnutý João Félix jen o kousek nedosáhl na zajímavou přihrávku. Rozehrávat od své branky bude Jaume Doménech.
     
    18
    Při vzdušném souboji poblíž středového kruhu fauloval ve výskoku Thierry Correia. Balon pro Atlético.
     
    19
    João Félix se dostal k velmi slabé hlavičce z levé strany pokutového území. Tohle se chytá i v žáčcích. Jaume Doménech má opět balon v rukavicích.
     
    21
    Žádný tlak Atlética se zatím nekoná. Oproti divokému úvodu zajímavých momentů v posledních minutách výrazně ubylo.
     
    22
    V malém vápně se poroučel k zemi Luis Suárez, penalta se ale kopat nebude. Roh ano.
     
    23
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Thomas Lemar odcentroval z pravé strany na zadní tyč, kde míč zasáhl ze vzduchu špičkou kopačky JOÃO FÉLIX. Toho v souboji neuhlídal Thierry Correia.
     
    24
    Hosté protestují a reklamují, že gólu předcházel faul. Rozhodčí De Burgos se radí s kolegou u videa.
     
    25
    Původní výrok zůstává v platnosti. Branka platí!
     
    27
    Thierry Correia uvedl do hry autové vhazování. Valencia po něm operuje s balonem na své obranné polovině.
     
    29
    Šime Vrsaljko už se chystal centrovat z pravého okraje hřiště, o balon ho ale nevybíravým způsobem na poslední chvíli připravil José Gayá, který do souboje vletěl hodně tvrdě. Na zemi skončili oba, pískán je však trochu překvapivě útočný faul prvně jmenovaného.
     
    31
    Šime Vrsaljko se v krátkém sledu podruhé provinil proti pravidlům a vidí z rukou rozhodčího žluté napomenutí.
     
    32
    Mario Hermoso přidržel na pravé straně hřiště Yunuse Musaha a je znovu pískáno. Nehraje se zrovna v rukavičkách.
     
    33
    João Félix si zabíhal na průnikovou přihrávku mezi dva obránce, uvízl ale v pevných kleštích. Balon skončil až u Doménecha.
     
    34
    Po odrazu od Carlose Solera se k míči dostal Marcos Llorente. Ten na nic nečekal a zvolil přízemní pumelici z více než dvaceti metrů. Míč prosvištěl jen kousek vedle levé tyče!
     
    35
    Llorenteho rána byla tečována, a tak následoval rohový kop. Po něm už ale Atlético nebezpečné nebylo. Valencii se podařilo dostat hru do střední části hřiště.
     
    36
    Koke se dopustil faulu na Uroše Račiće, čímž přerušil ofenzivní snažení fotbalistů v bílých dresech. Ti ale u míče pochopitelně zůstanou.
     
    38
    Na trávníku tentokrát João Félix. Po horším zpracování přihrávky jej dohrál Thierry Correia.
     
    40
    Yunus Musah odcentroval z pravé strany na bližší tyč. Balon odvrátil před Denisem Čeryševem na roh José Giménez.
     
    41
    Po centru Carlose Solera hlavičkoval doprostřed branky Mouctar Diakhaby. Jan Oblak balon bez problémů chytil a dalekým výhozem založil rychlý protiútok Atlética.
     
    42
    Úprk Luise Suáreze ztroskotal na přílišném předkopnutí balonu. Obráncům Valencie mohl spadnout kámen ze srdce.
     
    43
    Luis Suárez prostrčil balon na levou stranu šestnáctky, kde číhal Thomas Lemar. Proti tomu včas vyběhl Jaume Doménech, to podstatné se však událo o chvíli později, kdy ještě uvnitř vápna poslal Lemara k zemi Maxi Gómez. Rozhodčí se radil s kolegou u videa, pokutový kop ale nakonec nenařídil.
     
    44
    Míč se pohybuje ve střední části hrací plochy. Tam si ho oba týmy pravidelně vyměňují.
     
    45
    Carlos Soler nakopl kousek před hranicí šestnáctky protihráče do holeně. Atlético bude moci v závěru poločasu zahrozit z přímého kopu.
     
    45+2
    Po menších průtazích střílel João Félix jen do zdi. Konkrétně nastřelil bolestivě do tváře Carlose Solera, původce celé akce. Takže takové "oko za oko".
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Zápas mezi Atléticem Madrid a Valencií začal pořádně zostra. Félix zakončoval hned první domácí akci střelou z hranice šestnáctky těsně vedle levé tyče. Jen o chvíli později hlavičkoval nepříjemně po rohovém kopu Giménez. Na protějším konci hrací plochy se do zakončení z levé strany velkého vápna prodral Vallejo, střílel ale do připraveného Oblaka. Ten však v 11. minutě přeci jen kapituloval, když nedosáhl na nádhernou dalekonosnou střelu Uroše Račiće. Vedení ovšem hostům nevydrželo dlouho. Už ve 23. minutě se po Lemarově centru od rohového praporku prosadil u levé tyče João Félix, jenž přetlačil v souboji Correiu a dopravil míč do sítě špičkou kopačky.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Šime Vrsaljko, přichází Renan Lodi.
     
    47
    Mouctar Diakhaby zřejmě špatně došlápl a není schopen pokračovat v utkání. Gestem si řekl o střídání.
     
    47
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Mouctar Diakhaby, přichází Hugo Guillamón.
     
    48
    Zmatky v pokutovém území Valencie ukončil prudkou ranou Luis Suárez. Jeho pokus byl zblokován na rohový kop.
     
    49
    Chvíli se zkoumalo, zda nehlavičkoval José Giménez do ruky Gabriela Paulisty. Verdikt přišel ale velmi rychle – rozehrávat bude Jaume Doménech.
     
    50
    Fotbalisté Atlética Madrid jsou od začátku druhého poločasu natlačeni na polovině soupeře. Valencii teď nepomohlo ani autové vhazování, po kterém o míč ihned přišla.
     
    51
    Yannick Carrasco nasadil v pokutovém území kličku hned dvěma protihráčům a poté vyslal z pravé strany prudkou střelu na bližší tyč. Zakončení to bylo značně nepřesné, balon minul branku "o parník".
     
    52
    Carrasco to zkoušel v krátkém sledu podruhé. Tentokrát byla jeho střela zpoza šestnáctky sražena na rohový kop.
     
    53
    Na centr z pravé strany si naběhl José Giménez, hlavičkoval ale vysoko nad břevno.
     
    54
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí favorit otáčí stav ve svůj prospěch. João Félix vysunul na levé straně do zakončení LUISE SUÁREZE a ten umístil skákavou přízemní ránu z docela velkého úhlu šikovně o vzdálenější tyčku až do sítě.
     
    56
    Madridští už jsou zase na útočné polovině. Po faulu, kterého se dopustil Thierry Correia, bude Atlético zahrávat standardku.
     
    57
    Střílený centr Yannicka Carrasca nikdo z jeho spoluhráčů před brankou Valencie nezasáhl. Balon tak doletěl do rukavic připraveného Jaumeho Doménecha.
     
    58
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Gonçalo Guedes.
     
    59
    Valencia se na chvíli usadila na útočné polovině, o míč ale hosty připravil útočný faul.
     
    61
    Hosté měli k dispozici rohový kop, ten ale rozehráli naprosto mizerně. Následný útočný faul Maxiho Gómeze, jenž povalil v souboji dvaadvacítek Maria Hermosa, jen dokreslil momentální ofenzivní zmar Valencie.
     
    62
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází João Félix, přichází Ángel Correa.
     
    63
    Přesto je nutné konstatovat, že Valencii se v posledních minutách podařilo Atlético dostat pod souvislejší tlak. Ten teď hasil Marcos Llorente jen za cenu dlouhého odkopu za autovou čáru.
     
    65
    U míče jsou stále hosté, pruhovaní ale výborně vykrývají prostory a nedávají Valencii vůbec prostor k průniku do vápna.
     
    66
    Gonçalo Guedes dostal míč proti noze a opřel se do balonu zpoza vápna. Byla z toho střela vysoko, ale opravdu hodně vysoko nad branku. Tohle by bylo oceněno spíše v ragby.
     
    67
    Podobná situace rovněž na druhé straně. Po krátké zpětné přihrávce pálil Marcos Llorente z hranice šestnáctky takříkajíc pánu Bohu do oken.
     
    69
    Valencia rozehrála na obranné polovině autové vhazování, o míč ale velmi rychle přišla. Fotbalisté Atlética si merunu postupně posunuli až na vlastní půlku. Madridští se nikam hnát nepotřebují.
     
    70
    Ve snaze vyhnout se míči upadl ve středovém kruhu hlavní rozhodčí De Burgos. Lehce úsměvná vsuvka.
     
    72
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají pojistku. Marcos Llorente potáhl míč do šestnáctky a zpětnou přihrávkou z pravé strany nabil před malé vápno ÁNGELU CORREOVI. Útočník Atlética našel přízemní střelou skulinku mezi nohama brankáře Doménecha a přiblížil Madridské k vítězství.
     
    74
    Marcos Llorente se v pokutovém území Valencie dopustil útočného faulu. Rozehrávat budou hosté.
     
    75
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Geoffrey Kondogbia.
     
    76
    Teprve druhým karetním hříšníkem tohoto utkání se právě stal Stefan Savić. Na své další zákroky si tak bude muset dávat zkušený Černohorec zvýšený pozor.
     
    78
    José Gayá se pověsil na záda Kokeho a přidržel ho za dres. Hostující kapitán v závěru souboje inkasoval lehký políček, faul je ale pískán ve prospěch Atlética.
     
    79
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Jason.
     
    79
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Manu Vallejo, přichází Kévin Gameiro.
     
    80
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Koba Koindredi.
     
    81
    Dobrý obranný zákrok Stefana Saviće. Valencia po něm bude kopat roh z levé strany.
     
    82
    Skákavý centr odvracel na malém vápně hlavou Renan Lodi. Zpoza vápna pak Koba Koindredi netrefil vůbec čistě pokus o přenesení hry na pravou stranu. Balon zamířil do zámezí.
     
    83
    Průniková přihrávka, která byla původně adresována Jasonovi, skončila až u brankáře Jana Oblaka. Ten s rozehrávkou rozhodně spěchat nebude.
     
    84
    Valencii se rychle krátí čas. Snaha na hostech zřetelná je, svěřenci trenéra Gracii však doplácí na tristní předfinální fázi.
     
    85
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Lucas Torreira.
     
    86
    Atlético Madrid získalo na útočné polovině autové vhazování poblíž rohového praporku.
     
    87
    Lucas Torreira obral o balon Josého Gayu a přihrál z pravé strany šestnáctky před malé vápno. Tam pohotové střílel Ángel Correa, Jaume Doménech však tygřím skokem vyrazil míč vedle pravé tyče.
     
    88
    Atlético Madrid z rohového kopu nezahrozilo, naopak se hra bleskově přesunula na protější konec trávníku. Tam neuspěl v souboji jeden na jednoho Kévin Gameiro, vybojoval pro svůj celek ale alespoň roh.
     
    89
    Z rohového kopu rezultoval pozorný blok, po němž přišel další roh. Valencia ale Oblaka v bráně Atlética nezaměstnala ani tentokrát.
     
    90
    Zápas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Neujal se ani v krátkém sledu třetí roh Valencie. Celá akce poté skončila přetaženým centrem, který poslal José Gayá z levé strany až do zámezí.
     
    90+2
    Gonçalo Guedes nabíral rychlost na levém okraji hrací plochy, pak mu však míč utekl za postranní čáru. Valencia je v křeči.
     
    90+3
    Pomalu končí třetí nastavená minuta. Valencia si kopne ještě jeden roh.
     
    90+4
    Kratší centr z pravé strany dostali domácí ihned ven z pokutového území a založili rychlý brejk, do kterého se hnal Yannick Carrasco. Toho ale na půlící čáře dostihl a od míče odzbrojil Thierry Correia.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Atlético Madrid nevstoupilo do zápasu s Valencií vůbec dobře, když od 11. minuty prohrávalo, nakonec ale favorit výsledek otočil a zvítězil tak v La Lize už posedmé v řadě. Duel začal pořádně zostra. Félix zakončoval hned první domácí akci střelou z hranice šestnáctky těsně vedle levé tyče. Jen o chvíli později hlavičkoval nepříjemně po rohovém kopu Giménez. Na protějším konci hrací plochy se do zakončení z levé strany velkého vápna prodral Vallejo, střílel ale do připraveného Oblaka. Ten však posléze přeci jen kapituloval, když nedosáhl na nádhernou dalekonosnou střelu Uroše Račiće. Vedení hostům nevydrželo dlouho. Už ve 23. minutě se po Lemarově centru od rohového praporku prosadil u levé tyče João Félix, jenž přetlačil v souboji Correiu a dopravil míč do sítě špičkou kopačky. Po změně stran šancí výrazně ubylo, góly ale padaly i nadále. Obrat dokonal v 54. minutě Luis Suárez, jenž poslal skákavou přízemní střelu z levé strany vápna o vzdálenější tyč až do sítě. Pojistku přidal v 72. minutě Ángel Correa. Po Llorenteho zadovce propasíroval merunu pod nohou padajícího Doménecha. Hosté si v závěru vypracovali tlak, k vážnému ohrožení branky se ale vinou tristní předfinální fáze nedostali.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:14.
     
    Atlético Madrid odskočilo na čele tabulky městskému rivalovi Realu znovu na rozdíl sedmi bodů, navíc má nadále zápas k dobru. Valencia je čtrnáctá.
     
    V příštím kole se Atlético Madrid představí na hřišti nováčka z Cádizu, jenž zatím figuruje na sympatické desáté pozici. Valencia bude v domácím prostředí hostit předposlední Elche.
     
    Z tohoto zajímavého utkání je to všechno. Děkujeme vám za pozornost a u fotbalu zase někdy na viděnou. (23:05:44)

    Filip Lefenda

    Branky: 23. Félix (Lemar), 54. L. Suárez (Félix), 72. Á. Correa (M. Llorente) – 11. Račić (Gayá)

    Karty:   31. Vrsaljko (ATM), 76. Savić (ATM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:14.
    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko (46. Lodi), Savić, J. Giménez, Hermoso – Lemar (85. Torreira), Koke (C), M. Llorente (75. Kondogbia), Carrasco – L. Suárez, Félix (62. Á. Correa).
    Náhradníci: Grbić, San Román – Á. Correa, M. Dembélé, H. Herrera, Kondogbia, Lodi, Felipe, Saúl, Torreira, Vitolo.

    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Paulista, Diakhaby (47. Guillamón), Gayá (C) – Musah (79. Jason), Soler, Račić (80. Koindredi), Čeryšev (58. Guedes) – Gómez, M. Vallejo (79. Gameiro).
    Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Esquerdo, Gameiro, Guedes, Guillamón, Koindredi, Lato, Lee Kang-in, Molina, Jason, Sobrino.

    Rozhodčí: R. De Burgos – D. Medié, J. C. Barranco
    bahis siteleri