Marina Rodriguezová - Amanda Ribasová Rodriguezová (kon.) | Andrew Sanchez - Machmud Muradov Muradov (kon.)
Jessica Eyeová - Joanne Calderwoodová Calderwoodová (kon.) | Dan Hooker - Michael Chandler Chandler (kon.)
Dustin Poirier - Conor McGregor Poirier (kon.)
konec
Dan Hooker - Michael Chandler

Chandler

Neděle 24.01.2021, 06:04 • Etihad Arena, Abú Zabí • UFC
Předzápasové kurzy
     
    No, tak tohle bylo uvedení se do UFC jako hrom. Michael Chandler dokázal ukončit borce, který vydržel pětikolovou bitvu s Poirierem a stačily mu na to necelé tři minuty. Bývalý šampion Bellatoru tak naskočil do největší ligy světa v plné parádě! (06:13:30)
     
    Utkání skončilo.
    Drtivé Chandlerovo vítězství
     
    2:30
    Tak tohle bylo nečekaně rychlé. Chandler trefil Hookerovu bradu, ten šel hned k zemi, kde ale schytal velké množství úderů a Marc Goddard po chvilce zápas ukončil!
     
    2:00
    Rychlý útok od Chandlera, několikrát trefil a Hookera přitlačil na pletivo.
     
    1:36
    Tohle už bylo lepší, předvedl úder pravačkou a trefil soupeřova žebra.
     
    1:15
    Chandler se poprvé osmělil, ale ani on zatím netrefil nic velkého.
     
    0:50
    Ani jeden se zatím nikam nežene, sledujeme vyčkávací taktiku.
     
    0:10
    Hooker začal low kickem, Chadler jej bez potíží vykryl.
     
    Začalo první kolo.
     
    Oba borci jsou v oktagonu, co-main event je na spadnutí.
     
    Zápas v Etihad Areně v Abú Zabí je naplánován na přibližně 5:30, vše se ale může samozřejmě změnit v závislosti na předcházející zápasy. Vy si jej ale rozhodně nenechte ujít a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Závěr karty bude patřit lehké váze, kde se ve dvou zápasech může vykrystalizovat dvojice pro případný titulový zápas, ať už proti Chabibu Nurmagomedovi, pokud se tedy vrátí, nebo třeba proti vítězi hlavního duelu.
    Do co-main eventu nastoupí, Dan „The Hangman“ Hooker (bilance 20-9, v UFC 10-5). Šestka lehké váhy sice po zisku cenných výher nad Jamesem Vickem, Al Iaquintou a Paulem Felderem padla s Dustinem Poirierem, což byla skvělá bitva plná přestřelek. Hooker je zárukou atraktivního boje a bude to chtít dokázat i dnes, kdy se postaví nováčkovi organizace.

    Michael „Iron“ Chandler (21-5, v UFC 0-0) je velkou akvizicí organizace, který se dostal do povědoví ještě předtím, než vůbec nastoupil do oktagonu UFC. Byl totiž náhradníkem pro titulový zápas mezi Chabibem Nurmagomedovem a Justinem Gaethjem, což ne každý bral s pochopením. Nyní tak může ukázat, co v něm je a jestli má na nejvyšší ligu. Pokud vyhraje, tak tu existuje šance, že by se následně mohl utkat o to nejcennější – pás šampiona.
     
    Dobré ráno u další akce UFC, tentokrát hodně očekávané UFC 257: Poirier vs. McGregor 2. Společně se podíváme na duel v lehké váze mezi Danem Hookerem a Michaelem Chandlerem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:30.

    Aleš Pur

    Marc Goddard
    bahis siteleri