Jaroslavl – Kunlun 3:2 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
Jokerit – Soči 3:2 (kon.) | Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Riga – Omsk 1:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Red Star Kunlun
Středa 27.01.2021, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:50 Jegor AVERIN - 3:2
     
    50:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a potřetí v zápase jdou do vedení! Konečně se Lokomotivu povedlo proměnit přesilovou hru, krásnou střelou do horního růžku se prosadil JEGOR AVERIN. S tím nemohl Smith dělat nic. Averin se prosadil dnes už podruhé a znovu po skvostné Petersonově přihrávce. Asistence: André Petersson, Alexej Marčenko.
    44:59 Spencer FOO - 2:2
     
    44:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je opět vyrovnáno a třetí třetina ještě bude hodně zajímavá. SPENCER FOO pronikl do útočného pásma a vydal se neohroženě proti přesile. Puk se mu i se štěstím odrazil před brankou přímo před hokejku a on z blízka překonal Pasquala střelou na lapačku. Asistence: Ryan Sproul.
    38:50 Jegor AVERIN - 2:1
     
    38:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V závěru druhé třetiny se domácí dostávají podruhé v utkání do vedení! A bylo to po krásné akci. Petersson nádherně předložil puk před branku, kde už stačilo JEGORU AVERINOVI jen nastavit hokejku a usměrnit puk do odkryté branky. Asistence: André Petersson, Daniil Misjul.
    08:50 Anton LAZAREV - 1:1
     
    08:50
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí si své vedení užili jen zhruba dvě minuty a už je zase vyrovnáno! Monachov naznačil, že pojede za branku, ale těsně předtím poslal utajenou přihrávku mezi kruhy na ANTONA LAZAREVA, který se trefil z mezikruží k tyči mimo dosah Pasquala. Asistence: Sergej Monachov.
    06:27 Anton LANDER - 1:0
     
    06:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení, proměnili přečíslení dva na jednoho! Přečíslení si vzal na svá bedra ANTON LANDER, který mohl i přihrávat, ale vzal to na sebe a rychlou bekhendovou střelou se trefil Smithovi přesně mezi betony. Asistence: Artur Kajumov, Nikita Čerepanov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 7. Lander (Kajumov, Čerepanov), 39. J. Averin (A. Petersson, Misjul), 51. J. Averin (A. Petersson, A. Marčenko) – 9. A. Lazarev (Monachov), 45. S. Foo (Sproul)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko, Rafikov, M. Osipov, Ohtamaa, Barancev, Čerepanov, Misjul, Ťutněv – A. Petersson (C), V. A. Tkačov (A), J. Averin – Pulkkinen, Kajumov (A), Lander – Kraskovskij, Beljajev, Korškov – Iljenko, Kovalenko, Alexejev.
    Red Star Kunlun: J. Smith (Šikin) – Chelios (A), Sproul (A), Šustr, Mozík, Jevsejenkov, Fram, Starikov – Lockhart (C), S. Foo, Wong – Toropčenko, Šaškov, Leščenko – A. Lazarev, Nikolišin, Monachov – Werek, Bakanov, Shinkaruk – Collins.

    Rozhodčí: Odins, Ansons – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri