Třinec – Vítkovice 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 1:6 (kon.) | Motor ČB – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 3:2 (kon.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:6 (0:1, 1:2, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 02.02.2021, 17:20 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    V závěru si ještě Verva zahraje druhou přesilovku. Ve středním pásmu se podrážení dopustil Adam Musil, na lavici hanby odjíždí bez protestů.
    55:52 Radovan PAVLÍK - 1:6
     
    55:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají do domácí svatyně šestý kousek. RADOVAN PAVLÍK si v přečíslení dvou proti jednomu vyměnil touš s Jelínkem, načež zápěstím vystřelil do levé šibenice. Nechytatelná rána. Asistence: Petr Jelínek.
     
    51:24
    Svěřenci kouče Augusty mají k dispozici další přesilovou hru. Odvážně pronikajícího beka Rosandiče zastavil háčkem v pohybu Lukáš Žejdl.
     
    47:06
    Denis Godla má odpracováno. Po pátém inkasovaném gólu odjíždí na střídačku a mezi tři tyče pouští devatenáctiletého Šimona Zajíčka.
    47:06 Jaroslav VLACH - 1:5
     
    47:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní dělovka. JAROSLAV VLACH nevymýšlel složité kličky a po přejetí útočné modré vypálil od levého mantinelu nekompromisní ránu do protějšího horního rohu. Godla jen bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Tomáš Hanousek a Radovan Pavlík.
    46:34 Michal BIRNER - 1:4
     
    46:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využili přesilovku a vzali si zpět tříbrankové vedení! Přes Knota a Lence se dostal kotouč k MICHALU BIRNEROVI, který z první prostřelil marně se přesunujícího gólmana. Asistence: Radan Lenc a Ronald Knot.
     
    45:32
    Teprve třetím vyloučením hokejistou je domácí obránce David Štich. Zkušený bek se provinil podrážením, u mantinelu fauloval Pavlíka.
    30:07 Patrick KUDLA - 1:3
     
    30:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Snížení přichází jen pár okamžiků po promarněné šanci. Blízko gólu měl už Jarůšek, jemuž ještě stihl zabránit ve střele jeden z obránců. Akce ale pokračovala a touš dostal na modrou čáru PATRICK KUDLA, Kanaďan vypálil příklepem do levé šibenice. Asistence: Pawel Zygmunt a Richard Jarůšek.
     
    28:46
    Lukáš Žejdl odmítl snížení! Po chybě Kolmanna se puku v útočném pásmu chopil Zdráhal, který nahrál spoluhráči před prázdnou branku, jenže Žejdl se špatně zorientoval a místo střely do prázdné ještě nesmyslně nahrával, navíc nepřesně.
    27:58 Dávid GRÍGER - 0:3
     
    27:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí hráči jsou zase o krok blíže vítězství. Musil z levé strany vymyslel parádní nahrávku na DÁVIDA GRÍGERA. Slovenskému útočníkovi stačilo nastavit hokejku a poslat kotouč do prázdné klece. Asistence: Adam Musil a Adam Najman.
    20:50 Michal BIRNER - 0:2
     
    20:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Augustova družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! Hanousek nahazoval od modré čáry a nejproduktivnější hráč Liberce MICHAL BIRNER tečoval puk mimo dosah Godly. Asistence: Tomáš Hanousek a Mislav Rosandić.
     
    17:25
    Na modré čáře se nedovoleného zákroku dopustil kanadský obránce Aaron Irving, který u mantinelu dohrál Najmana. Dvě minuty za hrubost.
     
    13:05
    První přesilovou hru v utkání si zahraje domácí Verva. Faulem se provinil obránce Petr Kolmann, který přidržel hokejku Látalovi.
    05:46 Radan LENC - 0:1
     
    05:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se ujímají vedení! RADAN LENC si zpoza brány vyjel do pravého kruhu, odkud vypálil nechytatelně na přední tyč. Využil také pádu bránícího Pospíšila, který upadl na natažené hokejce spoluhráče. Asistence: Mislav Rosandić a Tomáš Hanousek.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 31. Kudla (Zygmunt, Jarůšek) – 6. Lenc (Rosandić, T. Hanousek), 21. Birner (T. Hanousek, Rosandić), 28. Gríger (A. Musil, Najman), 47. Birner (Lenc, Knot), 48. J. Vlach (T. Hanousek, R. Pavlík), 56. R. Pavlík (P. Jelínek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (48. Zajíček) – Balinskis, Cibulskis, Demel, Štich (A), Irving, Ščotka, Kudla – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Zdráhal, Žejdl, Látal – Zygmunt, M. Hanzl (A), Jarůšek – L. Stehlík, Gerhát, Jícha.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Kunst, Kolmann (A), Štibingr – Birner, Bulíř, Lenc – Najman, Gríger, A. Musil (C) – J. Vlach, P. Jelínek, R. Pavlík – Rychlovský, Šír, Průžek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Frodl, Komárek
    bahis siteleri