Sheffield Utd. – West Brom 2:1 (kon.) | Wolverhampton – Arsenal 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 9:0 (kon.)
Newcastle – Crystal Palace 1:2 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
2:1 (1:1)
Arsenal FC
Úterý 02.02.2021, 19:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Wolverhamptonu Wanderers, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. Domácí celek vstoupil do druhého poločasu naprosto ukázkově, hned v jeho úvodu se dostal do vedení. Arsenal si situaci znovu hodně zkomplikoval, mimo šestnáctku totiž zahrál rukou hostující brankář Leno, Arsenal tak přišel o druhého vyloučeného hráče. Gunners to měli ve dvojnásobném oslabení hodně složité, v závěru zápasu se spíše jen bránili a z tohoto zápasu odchází bez bodu. (20:56:42)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:8.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Vitinha měl na kopačce třetí branku svého celku, jenomže mířil vedle branky.
     
    90+4
    Vypadá to, že se žádné další branky už nedočkáme. Arsenal se totiž sotva dostává k míči, s ním soupeř kombinuje na útočné polovině, což mu pochopitelně vyhovuje.
     
    90+3
    Střídající Silva se okamžitě pokoušel zatlačit obránce Gabriela, který to ovšem provedl znamenitě. Hlavou se mu totiž povedlo najít rukavice Rúnarssona.
     
    90+1
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Willian José, přichází Fábio Silva.
     
    90+1
    Arsenal se přeci jenom dostal do opačného pokutového území, kde se do zakončení dostal Aubameyang. Ten trefil pouze soupeře, poté blokoval také Coady.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Arsenalu se přeci jenom povedlo vyvézt míč dál od svého pokutového území, jenomže Gabriel marně hledá volného spoluhráče.
     
    86
    Dobře vypadající centr v podání domácích hráčů se snášel k Josému, který na něj ale nedosáhl. Arsenal se nyní musí bránit i další útočné akci domácího celku.
     
    85
    Znovu mohl rozehrávat brankář Rúnarsson, kterému se sice povedlo odkopnout na druhou stranu, avšak tam se nenacházel žádný z hráčů v bílém dresu.
     
    84
    Domácí pokračovali v pohodlné kombinaci, do které se potom zapojil také Moutinho. Arsenal se sice pokouší napadat, avšak v oslabení to má dost složité.
     
    83
    Coadymu se povedlo ukázkově přenést hru na pravé křídlo, kde to úprkem na útočnou polovinu zkoušel obránce Semedo, kterého dokázal zastavit Gabriel.
     
    81
    Do konce řádné hrací doby v tuto chvíli zbývá poslední dvacetiminutovka. S rozehrávkou rohového kopu přispěchal Neto, který rozehrál po zemi na Moutinha.
     
    80
    Rúnarsson musel znovu do akce, tentokráte si poradil s přízemním zakončením. Domácí jsou nesmírně aktivní, Traorému se povedlo vybojovat další roh.
     
    79
    Traoré byl zastaven v osobním souboji se Soaresem, avšak sudí nechal pokračovat. Prvně jmenovaný se proto dostal k dalšímu centru, který odvracel Gabriel.
     
    78
    Zahřívací práci má za sebou hostující brankář Rúnarsson, který si poradil se zakončením ke vzdálenější konstrukci. Arsenal FC ale stále hraje bez balónu.

    David Suchý

    Branky: 45+5. Neves (pen.), 49. Moutinho (Neto) – 32. Pépé (A. Lacazette)

    Karty:   13. Moutinho (WOS), 28. Kilman (WOS), 47. Neves (WOS) – 41. Partey (ARS), 62. Xhaka (ARS)   45+3. David Luiz (ARS), 73. Leno (ARS)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C), Boly, Kilman – Podence (62. Vitinha), Neves (74. Dendoncker), Moutinho – Traoré, José (90+1. F. Silva), Neto.
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Dendoncker, F. Silva, L. Richards, Vitinha, Hoever, Otasowie.

    Arsenal FC: Leno – Bellerín (C), Holding, David Luiz, Soares – Partey (75. Rúnarsson), Xhaka – Saka, Smith-Rowe, Pépé (61. Aubameyang) – A. Lacazette (46. Gabriel).
    Náhradníci: Rúnarsson – Odegaard, Martinelli, Gabriel, D. Ceballos, Alnaní, Willian, Aubameyang, Chambers.

    Rozhodčí: Pawson
    bahis siteleri