Ufa – Riga 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Jaroslavl 3:2 (po pr.)
po prodl.
SKA Petrohrad
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 04.02.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:28 Andrej KUZMENKO - 3:2
     
    63:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bonusový bod navíc bere Petrohrad! Anton Burdasov vystřelil kousek za modrou a byl to ANDREJ KUZMENKO, kdo neomylně ztečoval černou gumu mezi betony Pasqualeho. Asistence: Anton Burdasov a Lukas Bengtsson.
    52:08 Artur KAJUMOV - 2:2
     
    52:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Skabelkova družina vyrovnává! Hostům se podařilo přetavit přesilovku v gól. ARTUR KAJUMOV si sjel do levého kruhu pro přihrávku Pulkkinena a zápěstím vypálil nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Teemu Pulkkinen a Maxim Osipov.
    50:05 Joonas KEMPPAINEN - 2:1
     
    50:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Petrohrad vede! Marčenko od pravého mantinelu přihrál na střed JOONASI KEMPPAINENOVI. Finský útočník se zachoval velmi zkušeně. K pravé tyči klouzajícímu Pasqualemu udělal kličku do protipohybu a bekhendem pověsil kotouč pod břevno. Asistence: Kirill Marčenko.
    35:28 Malte STRÖMWALL - 1:1
     
    35:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! MALTE STRÖMWALL si ve středním pásmu vyměnil kotouč s Podkolzinem a najel si až na vrcholek pravého kruhu. Vůbec se nedíval, kam střílí, prostě vypálil a kotouč poslal nad pravý beton bezmocného gólmana. Asistence: Vasilij Podkolzin.
    14:07 Jegor KORŠKOV - 0:1
     
    14:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď už to Lokomotivu vyšlo! Pavel Kraskovskij od levého mantinelu nahrál do pravého kruhu JEGORU KORŠKOVOVI, jenž natáhl a zamířil do levého horního rohu, Hellberg byl na pěkně umístěnou střelu krátký. Asistence: Pavel Kraskovskij a Atte Ohtamaa.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 36. Strömwall (Podkolzin), 51. Kemppainen (K. Marčenko), 64. Kuzmenko (Burdasov, Bengtsson) – 15. Korškov (Kraskovskij, Ohtamaa), 53. Kajumov (Pulkkinen, M. Osipov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, Galeňuk, Ožiganov (A), Fantenberg, Antipin, Kirsanov, Chafizullin – E. Galimov, Kemppainen, K. Marčenko – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Ketov (C), Kukštel, Timkin – Podkolzin, Cicjura, Strömwall – Grošev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, A. Marčenko, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Barancev, Malyšev – J. Averin (A), V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Kraskovskij, Korškov – Ivanov, Alexejev, Iljenko – Ťutněv.

    Rozhodčí: Naumov, Fatejev – Gorděnko, Novikov

    Diváci: 6 521
    bahis siteleri