NY Rangers – Boston 2:3 (po pr.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 11.02.2021, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Zach HYMAN - 2:4
     
    58:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nepřipravená hra bez brankáře ale znamená pro Montreal trest. Matthews vyvezl puk z vlastního pásma a poté přihrál do strany ZACHU HYMANOVI, který vstřelil gól do opuštěné klece Canadiens. 2:4. Asistence: Auston Matthews a Jake Muzzin.
    56:40 Tomáš TATAR - 2:3
     
    56:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se dostává do hry! Na rozdíl jediné branky snižuje TOMÁŠ TATAR! Rána Bena Chiarota z kruhu byla lehce tečována hostujícím hráčem. Poskakující puk nadělal Andersenovi potíže a toho využil dorážející Tatar. 2:3. Asistence: Ben Chiarot a Alexandr Romanov.
    42:32 Ilja MICHEJEV - 1:3
     
    42:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To může být pro Montreal tvrdý direkt, neboť Toronto dává v rychlém sledu další gól! Zach Hyman zavezl puk před Price, rychle se otočil a posunul na Kerfoota. Tomu sice černá guma sklouzla z čepele, ale přímo na hůl spoluhráče. Tím byl ILJA MICHEJEV, který jen dorazil do poloprázdné brány. 1:3. Asistence: Alexander Kerfoot a Zach Hyman.
    41:50 Justin HOLL - 1:2
     
    41:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Za Maple Leafs zatím dnes dávají góly jen obránci. Hosty poprvé do vedení v zápase poslal JUSTIN HOLL. Důrazný bek Toronta si najel na modrou čáru, zpracoval si postrčení Tavarese a poté nechytatelně vystřelil nad lapačku. 1:2. Asistence: John Tavares a Jake Muzzin.
    35:18 Travis DERMOTT - 1:1
     
    35:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Při hře čtyř proti čtyřem se prosadil TRAVIS DERMOTT. U modré čáry si vyměnil pozici s útočníkem a dokázal si najet do volného prostoru na přihrávku Muzzina. Následně z levého kruhu vypálil přesně pod břevno, takže Price nedokázal reagovat. 1:1. Asistence: Jake Muzzin a John Tavares.
    01:16 Josh ANDERSON - 1:0
     
    01:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    První gól utkání padá hned ve 2. minutě a Montreal se prosazuje ze své první střely na branku. Jonathan Drouin získal puk ve střední třetině a ihned oslovil na pravé straně rozjetého JOSHE ANDERSONA, jenž přesně zamířil mezi betony Frederika Andersena. 1:0. Asistence: Jonathan Drouin.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 2. J. Anderson (Drouin), 57. Tatar (Chiarot, A. Romanov) – 36. Dermott (Muzzin, Tavares), 42. Holl (Tavares, Muzzin), 43. I. Michejev (Kerfoot, Hyman), 59. Hyman (Matthews, Muzzin)


    Montreal Canadiens: Price (Allen) – S. Weber (C), Chiarot, Petry (A), Edmundson, A. Romanov, Kulak – Gallagher (A), Danault, Tatar – J. Anderson, Suzuki, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Toffoli – Perry, Evans, Lehkonen.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews (A), Hyman – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Engvall, Kerfoot, Vesey – Spezza, Boyd, Petan.

    Rozhodčí: Joannette, Markovic – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri