Florida – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Edmonton 0:3 (kon.)
Chicago – Columbus 5:6 (kon.) | Nashville – Detroit 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.)
Dallas – Carolina 3:5 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 0:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:6 (0:1, 3:1, 2:4)
Columbus Blue Jackets
Pátek 12.02.2021, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Kevin STENLUND - 5:6
     
    58:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre zápasu necelou minutu a půl před koncem třetí třetiny! KEVIN STENLUND se dostal po pasu Olivera Bjorkstranda do situace jeden na jednoho, ze které se mu povedlo zakončit přesně mezi betony Kevina Lankinena. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Michael Del Zotto.
    57:19 Michael Del Zotto - 5:5
     
    57:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Cam Atkinson napálil břevno, od něhož se kotouč odrazil na hůl MICHAELA DEL ZOTTA, jenž vypálil z první a obránce Blue Jackets mířil přesně do horních pater Lankinenovy brány. Asistence: Cam Atkinson a Andrew Peeke.
    53:05 Alex DEBRINCAT - 5:4
     
    53:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Přečíslení dva na jednoho zvládli hokejisté Blackhawks skvěle. Kotouč si vzal na hůl Patrick Kane, který přesným pasem vybídl ke skórování ALEXE DEBRINCATA, který střelou z první vymetl růžek brány Korpisala. Asistence: Patrick Kane a Madison Bowey.
    47:59 Jack ROSLOVIC - 4:4
     
    47:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Z levé strany vypálil Cam Atkinson, jehož střela byla ztečována na druhou stranu útočného pásma, kde stál JACK ROSLOVIC, který z první trefil přesně odkrytou část brány u bližší tyče. Asistence: Cam Atkinson a Patrik Laine.
    46:39 Boone JENNER - 4:3
     
    46:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Cam Atkinson se vydal po pravém křídle, vypálil a Kevin Lankinen vyrazil kotouč před sebe, kde stál na dorážku připravený BOONE JENNER, jenž kotouč doklepl do odkryté části brány. Asistence: Cam Atkinson a Kevin Stenlund.
    40:29 Patrick KANE - 4:2
     
    40:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí opět odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! V pokračující přesilové hře se ke kotouči dostal na pravém kruhu PATRICK KANE, který se podíval a zamířil naprosto přesně k bližší tyči. Skvělou clonu před bránou předvedl Carl Söderberg, který má také podíl na této brance. Asistence: Alex DeBrincat.
    38:00 Jack ROSLOVIC - 3:2
     
    38:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v přesilové hře.Kombinaci hostí zakončoval po pasu Maxe Domiho z mezikruží JACK ROSLOVIC, který se z první trefil přesně k zadní tyči Lankinenovy svatyně. Asistence: Max Domi a Seth Jones.
    33:30 Pius SUTER - 3:1
     
    33:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvougólového vedení! Nicolas Beaudin se na modré čáře neukvapil, když zbytečně nestřílel. Místo toho našel lépe postaveného Patricka Kana, který následně našel před bránou stojícího PIUSE SUTERA, který kotouč pouze doklepl do prázdné brány. Asistence: Patrick Kane a Nicolas Beaudin.
    21:17 Nicolas BEAUDIN - 2:1
     
    21:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu! Po pasu Alexe DeBrincata pálil nepřesně Nikita Zadorov, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před bránu, kde se neomylně ke vzdálenější tyči trefil NICOLAS BEAUDIN, pro kterého to je také první branka v kanadsko-americké NHL. Asistence: Nikita Zadorov a Alex DeBrincat.
    20:21 Ian MITCHELL - 1:1
     
    20:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově po přestávce vyrovnávají! Celou akci odstartoval v obranném pásmu David Kämpf, který se dostal sám až před bránu soupeře, kde vybídl ke skórování lépe postaveného IANA MITCHELLA, který vstřelil svou první branku v NHL. Asistence: David Kämpf a Matthew Highmore.
    12:10 Cam ATKINSON - 0:1
     
    12:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení! Po chybě v obraně se zásluhou Nicka Foligna dostal kotouč na hůl CAMA ATKINSONA, který se zpoza kruhů se svou střelou zápěstím nemýlil. Asistence: Nick Foligno.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 21. Mitchell (Kämpf, Highmore), 22. Beaudin (Zadorov, DeBrincat), 34. Suter (P. Kane, Beaudin), 41. P. Kane (DeBrincat), 54. DeBrincat (P. Kane, Bowey) – 13. Atkinson (N. Foligno), 38. Roslovic (Domi, S. Jones), 47. Jenner (Atkinson, Stenlund), 48. Roslovic (Atkinson, Laine), 58. Del Zotto (Atkinson, Peeke), 59. Stenlund (Bjorkstrand, Del Zotto)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Keith (A), Mitchell, de Haan, Carlsson, Zadorov, Beaudin, Bowey – DeBrincat, Suter, P. Kane (A) – Janmark, D. Strome, D. Kubalík – Kurashev, Söderberg, Hagel – Highmore, Kämpf.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – Gavrikov, S. Jones, Harrington, D. Savard, Del Zotto, Peeke – Laine, Roslovic, Atkinson (A) – Domi, Stenlund, Bjorkstrand – Grigorenko, Jenner (A), Texier – Robinson, Riley Nash, N. Foligno (C).

    Rozhodčí: L’Ecuyer, MacDougall – Pancich, Racicot
    bahis siteleri