NY Rangers – Boston 0:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 1:4 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 1:2 (kon.)
San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
St. Louis Blues
Sobota 13.02.2021, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Brayden SCHENN - 1:4
     
    59:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Arizona to však zkusila s odvoláním brankáře ještě jednou a díky tomu přidal další zářez ještě BRAYDEN SCHENN, který tak vstřeluje čtvrtou branku Blues v tomto utkání. Bez asistence.
    58:52 Ivan BARBAŠEV - 1:3
     
    58:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    IVAN BARBAŠEV dostal přihrávku na útočné modré a jel zcela sám na opuštěnou klec, a tak vstřelil pojišťující branku St. Louis. Asistence: Brayden Schenn, Justin Faulk.
    53:05 Justin FAULK - 1:2
     
    53:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla neskutečná práce útočníky Kyroua, který nejdříve dojel signalizované zakázané uvolnění a poté se s pukem dostal postupně od mantinelu až do levého kruhu, ze kterého nahrál najíždějícímu JUSTINOVI FAULKOVI, který z mezikruží poslal kotouč do protipohybu Kuempera. Asistence: Jordan Kyrou, Carl Gunnarsson.
    28:44 Johan LARSSON - 1:1
     
    28:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes srovnávají stav utkání! Domácí drželi puk ve svém útočném pásmu, kde nakonec dostal Oesterle nabito na modrou čáru a jeho pokus Binnington jen vyrazil před sebe, kde byla připravená hned dvojice domácích hráčů a rychlejší byl nakonec JOHAN LARSSON, jenž prostřelil hostujícího brankáře mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Jordan Oesterle, Barrett Hayton.
    02:29 Justin FAULK - 0:1
     
    02:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tak to bylo od hostů vcelku rychlé a jednoduché. JUSTIN FAULK si nejdříve vyměnil puk s Hoffmanem a následně nahrál Perronovi, který mu ihned nabil zpět na střelu z první a dělovka hostujícího obránce se zastavila až v domácí síti. Asistence: David Perron, Mike Hoffman.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Jo. Larsson (Oesterle, Hayton) – 3. Faulk (Perron, Hoffman), 54. Faulk (Kyrou, Gunnarsson), 59. Barbašev (B. Schenn, Faulk), 60. B. Schenn


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson, Ljubuškin, Goligoski, Hjalmarsson, Chychrun, Oesterle – Keller, Schmaltz, Garland – Crouse, Dvorak, Pitlick – Hunt, Brassard, Kessel – Hayton, Jo. Larsson, Fischer.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Krug, Faulk, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Barbašev, R. O'Reilly, Perron – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Sanford, Sundqvist, Hoffman – Clifford, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: St. Pierre, Rehman – Gawryletz, Fournier

    Diváci: 2 457
    bahis siteleri