Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
Česko
Sobota 13.02.2021, 17:30 • EASTON Aréna Piešťany • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:40:39)
     
    Střely na branku: 13 – 36
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině padla jediná branka, a sice na straně českého týmu. Jakub Brabenec velmi rychle využil přesilovou hru a poslal poprvé v utkání český tým do vedení. Nakonec se později ukázalo, že jeho gól byl zároveň i tím vítězným. Češi tak svému soupeři oplatili včerejší nezdar a radují se z těsné výhry.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Nyní se bude vhazovat před slovenskou brankou, Rastislav Eliaš je tedy zpět mezi třemi tyčemi.
     
    59:40
    Nyní už je slovenská branka zcela prázdná, Slováci jsou v šesti!
     
    59:20
    Češi drží kotouč v útočném pásmu a nepouštějí tak svého soupeře k odvolání brankáře.
     
    58:28
    Češi v obranném pásmu získali kotouč po nepřesné střele soupeře a hned ho posílají do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Z prostoru mezi kruhy nepříjemně vystřelil Lukáš Pajer a Rastislav Eliaš znovu zakročil efektním semaforem a puk má v lapačce. Následně pak nechal hru zastavit.
     
    56:48
    Slovenští mladíci se snaží srovnat stav, aby si vynutili nastavenou hrací dobu, ale obrana českého týmu je pozorná a nic takového nepřipouští.
     
    55:50
    Jaroslav Chmelař byl sice cloněn obranou Slovenska, ale dostal se skrze ní o zakončení. Puk ale skončil jen na ní a Slováci ho pak vyhazují do neutrální zóny, daleko od Eliaše.
     
    55:03
    Jakub Altrichter objel slovenskou branku, poté ho poslal před Rastislava Eliaše, ale tam nebyl nikdo, kdo by ho mohl dorážet.
     
    54:18
    Další ofsajd českého týmu. Hra se vrací do středního pásma.
     
    54:02
    Rastislav Eliaš nyní zapsal parádní pohotový zákrok, když svižnou střelu Lukáše Pajera a zachytil do lapačky efektním semaforem.
     
    53:32
    Slováci se pokusili o rychlý protiútok, ve středním pásmu je však o kotouč připravili Češi a ti míří znovu do akce.
     
    52:32
    Martin Ryšavý si sjel až před slovenskou branku, ale tam ho odzbrojil Šimon Nemec a ten poté velmi rychle otočil hru na druhý konec kluziště.
     
    51:34
    Slibně se rodící akci českého týmu pokazilo postavení mimo hru a ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu Česko (Josef Krejsa – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    50:29 Jakub BRABENEC - 2:3
     
    50:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Česko poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Lukáš Pajer poslal na šířku pásma přihrávku na pravou stranu pro JAKUBA BRABENCE, jenž zkrotil kotouč a poté ho po zemi poslal za záda Rastislava Eliaše – 2:3. Asistence: Lukáš Pajer a Jiří Ticháček.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu Slovensko (Šimon Nemec – 2 min., držení).
     
    49:55
    Šimon Nemec jen nahodil puk před českou branku a slovenský tým jde rychle střídat. Na ledě tak budou čerstvé síly.
     
    48:56
    Ondrej Molnár se neprosadil před Danielem Králem, to samé pak na druhé straně Marek Brada. Nicméně Češi nadále obléhají slovenskou svatyni.
     
    48:20
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    47:29
    Akce na obou stranách, hra ve čtyřech hráčích nechává spousty prostoru, ale ani jeden tým se nedokázal prosadit před brankou svého soupeře.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu Slovensko (Servác Petrovský – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Česko (Jaroslav Chmelař – 2 min., hrubost).
     
    45:50
    Josef Krejsa se netrefil mezi tři tyče. Následně pak došlo před slovenskou brankou k velké skrumáži, ve které se nejlépe zorientoval Rastislav Eliaš.
     
    45:05
    Marek Brada střelou z pravého kruhu ohrozil Rastislava Eliaše, ovšem ten kotouč vytěsnil do rohu a pomohl tak svému týmu. Stále na ukazateli skóre svítí nerozhodný stav.
     
    44:47
    Slovensko je v plném počtu.
     
    43:40
    Lukáš Pajer dostal od Brabence nabito na levý kruh a prvně jmenovaný pak okamžitě vystřelil. Puk však skončil jen vedle protější tyče.
     
    43:03
    Češi obléhali branku soupeře, ale obrana Slovenska dokázala zakročit a poté dostala puk až před Daniela Krále. Domácí reprezentace tak šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu Slovensko (Tim Danielčák – 2 min., hákování).
     
    41:13
    David Špaček se snažil o střelu od modré čáry, nakonec byl ale tísněn soupeřem a nic takového se nestalo. Posléze převzali aktivitu Slováci a už se tlačí před Královu klec.
     
    40:23
    Róbert Bačo si našel odražený puk a poslal ho směrem na branku Daniela Krále, který ale vše dobře viděl a dostal kotouč do bezpečí. Následně pak jdou útočit jeho spoluhráči.
     
    40:05
    Česko je v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 16
     
    Také druhé dějství je minulostí a to se zase povedlo českému týmu. V sedmadvacáté minutě dostal české barvy na kontaktní branku Petr Moravec, jenž tečoval pokus svého spoluhráče. O dvě minuty později už bylo vyrovnáno, když se svižnou střelou z pravého kruhu prosadil Jakub Šedivý a manko bylo zcela smazáno. Ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:11.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Michal Kapičák ještě vyslal nebezpečnou střelu od modré čáry, ale ta končí jen u Daniela Krále. V této části hry se už nic nestane.
     
    39:30
    Jakub Demek se dostal zblízka do zakončení před Danielem Králem, ale ten zakročil. Následovala další akce českého soupeře, ale znovu si čeští mladíci poradili.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:35
    Po dvou nebezpečných střelách slovenského výběru se k puku dostali Češi a okamžitě ho vyhodili až před Rastislava Eliaše a šetří cenné vteřiny.
     
    38:05
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Šedivý – 2 min., podrážení).
     
    37:57
    Adam Sýkora se dostal do blízkosti české branky, ale před Králem se neprosadil. Následná další akce Slovenska také skončila zmarem.
     
    37:08
    Tim Danielčák střílel v mezikruží z bekhendu, ale na Daniela Krále nevyzrál. Nakonec puk končí opět ve středním pásmu a do akce jde český tým.
     
    36:05
    Český tým je v plném počtu.
     
    35:20
    Servác Petrovský dostal nabídku na pravý kruh a jeho svižná střela pak skončila jen vedle Královy branky. Nicméně nadále pokračuje přesilovková slovenská akce.
     
    34:44
    Dalibor Dvorský se nedostal k dorážce na levé straně, kdyby tomu tak bylo, asi by to bylo před Danielem Králem hodně nebezpečné.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Šedivý – 2 min., napadení).
     
    33:39
    Jakub Šedivý objel soupeřovu branku a poté zakončil, ale holenní chránič jednoho ze slovenských obránců jeho snahu pokazil a následně pak kotouč mizí v neutrální zóně.
     
    32:05
    Lukáš Pajer číhal v prostoru mezi kruhy, ale kotouče se nedočkal. Následovala další střela jeho spoluhráče, kterou ale slovenští beci dostali rychle do bezpečí.
     
    31:36
    Český tým je v plném počtu.
     
    30:55
    Nemec si srovnal na modré čáře puk, poté ho poslal před českou branku, tam se ale o něj postarala obrana českého týmu a poslala ho až před Eliaše.
     
    29:36
    Vyloučení v týmu Česko (David Špaček – 2 min., krosček).
     
    28:41
    Slovensko si bere oddechový čas.
    28:41 Jakub ŠEDIVÝ - 2:2
     
    28:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Zpoza slovenské branky vrátil puk do mezikruží Sebastian Jasečko a z hrany pravého kruhu pak svižnou ranou prostřelil Rastislava Eliaše JAKUB ŠEDIVÝ – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Sebastian Jasečko a Tomáš Machů.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu Slovensko (Tim Danielčák – 2 min., hákování).
    26:29 Matyáš ŠAPOVALIV - 2:1
     
    26:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Češi využívají a tentokráte se už dostávají na svému slovenskému soupeři na dostřel jediné branky. MATYÁŠ ŠAPOVALIV těsně před Eliašem tečoval pokus spoluhráče a dostal kotouč za jeho záda – 2:1. Asistence: Jakub Brabenec a Petr Moravec.
     
    26:05
    Servác Petrovský získal v obranném pásmu puk a okamžitě ho poprvé poslal až před svatyni českého národního týmu.
     
    25:44
    Vyloučení v týmu Slovensko (Šimon Miklovič – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:04
    Zakázané uvolnění Slováků a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levé ruce Rastislava Eliaše.
     
    24:18
    Martin Ryšavý si klepl o přihrávku na hraně pravého kruhu, ta se k němu ale nedostala a domácí reprezentace si tak mohla oddychnout. Nicméně nadále Slovensko čelí kombinaci českých mladíků.
     
    23:42
    Češi se v další rodící se akci dopustili postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    23:31
    Boris Žabka špatně zpracoval puk a toho málem využil Ondřej Cubo, který ho získal, ale následně pak se do zakončení před brankou Rastislava Eliaše nedostal.
     
    22:45
    Pěkná individuální akce Filipa Mešára, který si sjel až do těsné blízkosti Daniela Krále, z pravé strany ho ale nepřekonal a český brankář pak zakročil a přerušil dění na hrací ploše.
     
    22:20
    Tim Danielčák přišel o kotouč v pásmu českého týmu a poté se rodila nebezpečná akce českých barev. Ovšem proti Davidu Moravcovi zakročil Rastislav Eliaš a hra je přerušena.
     
    21:48
    Slovensko je v plném počtu.
    20:44 Velká šance českého týmu
     
    20:44
    Češi se už radovali z kontaktní branky, nejprve dobře zakročil Eliaš, následně pak na něho šla další nebezpečná střela, která ale nekončí za brankovou čárou!
     
    20:15
    Češi byli úspěšní na buly a spěchají do útočného pásma, k dispozici mají dohrávku přesilové hry, kterou zastavila první siréna.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 4
     
    První třetina duelu mezi Slovenskem a Českem je minulostí. Ta se lépe podařila slovenské osmnáctce, protože už ve čtvrté minutě hry Slováci vedou 2:0. Nejprve se prosadil střelou z mezikruží Ondrej Molnár, kterého za minutu a kousek napodobil také Jakub Demek, jenž v přesilové hře prostrčil kotouč mezi betony Daniela Krále a navýšil slovenský náskok. Češi se snažili o kontaktní branku, která zatím ale nepřišla. Nutno podotknout, že slovenský výběr má více ze hry a je i mnohem aktivnější a nebezpečnější. Uvidíme, co nám nabídne prostřední část hry, která začne přibližně v 18:15.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Vyloučení v týmu Slovensko (Šimon Groch – 2 min., krosček).
     
    19:25
    Pěkně sehraná akce Slovenska, na jejíž konci byla nebezpečná střela Šimona Nemce. Následně pak stejný hráč dokonce ještě orazítkoval tyč české svatyně!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:28
    Marek Brada unikl po levém křídle, nabruslil si před Rastislava Eliaše, ale následně pak ho nedokázal překonat z prostoru mezi kruhy.
     
    17:54
    Slovensko je v plném počtu.
     
    17:02
    Lukáš Pajer posílal pas na svého spoluhráče, ale tuto souhru obrana Slovenska přečetla a po zisku kotouče ho pak znovu vyhazuje až před Daniela Krále.
     
    16:18
    Jenže Slováci se hned v obranném pásmu dostali k puku a ten velmi rychle poslali až před Daniela Krále. Češi tak musejí akci zakládat znovu.
     
    15:54
    Češi si zahrají první přesilovou hru, když je vyloučen Žlnka za podrážení. Mají tak ideální možnost, jak se dostat ke kontaktní brance.
     
    15:54
    Vyloučení v týmu Slovensko (Adam Žlnka – 2 min., podrážení).
     
    15:24
    David Špaček našel odražený puk ve vlastním obranném pásmu a poté uklidnil hru. Po vystřídání dostal kotouč na opačnou stranu, ale znovu český tým nedokázal přelstít Rastislava Eliaše.
     
    14:03
    David Moravec vypíchl puk a podél levého mantinelu pronikl do útočné třetiny. Tam ho ale po dobrém obranném zákroku o kotouč připravili slovenští obránci.
     
    13:26
    Tim Danielčák obehrál soupeře a nabral rychlost. S pukem se pak sice dostal do útočného pásma, ale před Danielem Králem nic nevymyslel. Zatímco na druhé straně musel Eliaš zakročit proti pokusu Matyáše Šapovaliva.
     
    13:10
    Český tým je v plném počtu.
     
    12:48
    A další obléhání české branky. Nakonec se odražený kotouč dostal k obránci Davidu Moravcovi a ten ho odpálil až před Rastislava Eliaše.
     
    12:07
    Nyní už to bylo ze strany Slovenska o něco nebezpečnější. Jakub Demek tečoval nebezpečně pokus spoluhráče a kotouč skončil jen těsně vedle tyče!
     
    11:40
    Aktivní slovenský tým se už usadil před brankou soupeře a roztáčí přesilovkový kolotoč. Dalibor Dvorský hned vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale střela šla mimo tři tyče.
     
    11:10
    Vyloučení v týmu Česko (Gabriel Szturc – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:03
    Slováci mají ponechanou výhodu a pokud ji nevyužijí, zahrají si druhou přesilovou hru v utkání. Tu první využili.
     
    09:56
    Takřka v polovině první části hry se znovu český tým dostal do útočného pásma, avšak příliš dlouho tam nepobyl. Slováci pak otočili hru, ale Róbert Bačo se vystavil ofsajdové pasti a hra je vrácena zpět do neutrální zóny.
     
    08:57
    Předchozí situace posílila české barvy. Češi se dostali do další akce, kterou ale opět zastavil Eliaš. Na druhé straně už mohl střílet jeden ze Slováků těsně před Králem, ale v poslední chvíli jen promáchl.
     
    07:59
    Jakub Šedivý si nabruslil ze středního pásma až před branku Rastislava Eliaše, jenž musel poprvé do těžšího zákroku. Tahle šance českého týmu ale končí neúspěchem.
     
    07:25
    Slovensko se opět na chvíli usadilo před českou brankou, tentokráte ale obrana české osmnáctky svému brankáři pomohla a po zisku puku spěchá na opačnou stranu.
     
    06:43
    V rohu obranného pásma českého národního týmu došlo na souboj o kotouč. Už to trvalo ale příliš dlouho a sudí nakonec hru přerušili.
     
    05:40
    Tohle byla další velká šance Slovenska. Jakub Demek se pořádně napřáhl na pravém kruhu a kotouč pak jen prosvištěl těsně vedle protější tyče!
     
    04:58
    Češi jsou z rychlých branek svého soupeře evidentně zaskočeni a nemohou se dostat do žádné kloudné akce, která by mohla vést ke kontaktnímu gólu. Místo toho znovu zahrozil soupeře, ale Král si ve svém brankovišti poradil.
    03:08 Jakub DEMEK - 2:0
     
    03:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Na začátku čtvrté minuty už český mladý výběr ztrácí dva góly. Při vyloučení Krejsy měli Slováci k dispozici přesilovou hru, kterou záhy využili. Filip Mešár tak dlouho míchal pukem na levé straně, až ho posunul do blízkosti Krále a tam ho mezi jeho betony překonal posunutím kotouče JAKUB DEMEK – 2:0. Asistence: Filip Mešár a Róbert Bačo.
     
    02:22
    Vyloučení v týmu Česko (Josef Krejsa – 2 min., sekání).
    01:59 Ondrej MOLNÁR - 1:0
     
    01:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci byli nadále aktivní a nyní už to přineslo domácímu výběru ovoce. Marek Šramaty poslal do předbrankového prostorou puk pro ONDREJE MOLNÁRA, jenž pak svižnou ranou nedal Danielu Královi žádnou šanci – 1:0. Asistence: Marek Šramaty a Dalibor Dvorský.
     
    01:40
    Češi se dostali po delší době do útočné akce, ale před Rastislavem Eliašem se taktéž nedokázali prosadit.
     
    00:50
    Autor včerejšího hattricku však nedokázal Krále překonat. Po chvilce se to málem povedlo Adamu Sýkorovi, jenž se natlačil před Daniela Krále, ale z velmi těsné blízkosti ho nakonec nepřekonal!
     
    00:10
    Češi se hned po úvodním vhazování dostali do útočného pásma, avšak Filip Mešár vybojoval puk a nasměroval hru před českou branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Za domácí reprezentaci v brance nastoupí Rastislav Eliaš, za české barvy pak brankoviště bude hájit Daniel Král.
     
    Easton Arénou v Piešťanech dozněla česká hymna, nyní přichází na řadu také ta slovenská.
     
    Úvodní sestavy:

    Slovensko: Eliaš (Marinov) – Groch, Nemec, Miklovič, Kapičák, Socha, Kmec, Krakovský, Žabka – Bačo, Demek, Mešár – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Molnár, Dvorský, Šramaty – Šotek, Suchý, Danielčák

    Česko: Král (Šatný) – Moravec D., Ticháček, Machů, Šedivý, Špaček, Pinkas, Cubo, Chvátal – Chmelař, Szturc, Krejsa – Moravec P., Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Altrichter – Jasečko, Měchura, Brada

    Rozhodčí: Novák, Hronský – Jedlička, Durmis.
     
    Začátek utkání byl původně stanoven na 17. hodinu. Z organizačních důvodů byl ale posunut na 17:30.
     
    První zápas

    První duel sehrály obě reprezentace do osmnácti let v pátek a lépe se vedlo Slovákům. Ti se v první třetině ujali vedení, když ve dvanácté minutě poslal svůj tým do vedení Filip Mešár – 1:0. V první polovině druhého dějství pak navýšil slovenský náskok stejný hráč a Češi museli dohánět už dvoubrankovou ztrátu – 2:0. V polovině základní hrací doby snížil na rozdíl jediného gólu Jakub Brabenec a mladí Češi byli zpět ve hře – 2:1. Jenže prakticky okamžitě měl slovenský výběr U18 náskok o dva góly zase zpět. Servác Petrovský překonal Suchánka a Češi opět museli dotahovat vyšší ztrátu – 3:1. Do konce prostřední části hry se jim povedlo opět dostat se na kontakt, když se prosadil Jiří Ticháček – 3:2. V úvodu třetí třetiny ale znovu houževnatí Slováci navýšili vedení díky Daliboru Dvorskému – 4:2. Češi se však nevzdávali a po osmadvaceti vteřinách byli zase zpět ve hře. Petr Moravec svižnou ranou překonal slovenského brankáře a opět se hráčům českého výběru lépe dýchalo – 4:3. Znovu to však moc dlouho netrvalo a Slovensko mělo zase lepší náskok. Filip Mešár dostal puk za Suchánka a zároveň tak zkompletoval i hattrick – 5:3. Češi v závěru třetí třetiny sáhli ke hře bez brankáře, a to přineslo ovoce, znovu to bylo pouze o gól. Jaroslav Chmelař však jiskru naděje vykřesal osm vteřin před třetí sirénou a vyrovnat už pro českou osmnáctku nebyl čas. Ta tedy padla těsně 4:5 a dnes se bude snažit Slovensku tuto prohru odčinit.
     
    Nominace Slovenska

    Brankáři: Rastislav Eliaš (HC Košice), Matej Marinov (MMHK Nitra), Filip Kubiridžák (MsHKM Žilina).

    Obránci: Leo Eperješi, Michal Kapičák, Jozef Viliam Kmec (všichni HC Košice), Samuel Socha (MMHK Nitra), Maxim Štrbák, Boris Žabka (oba ŠHK 37 Piešťany), Luca Krakovský (HC Slovan Bratislava), Šimon Nemec (HK Nitra), Šimon Groch (HOBA Bratislava).

    Útočníci: Jakub Demek (HC Košice), Adam Sýkora, Marek Šramaty (oba MMHK Nitra), Servác Petrovský (ŠHK 37 Piešťany), Filip Mešár, Markus Suchý, Alex Šotek (všichni HK ŠKP Poprad), Maximilian Bubica (HC Slovan Bratislava), Ondrej Molnár (HK Nitra), Tim Danielčák, Šimon Miklovič (oba HK Dukla Trenčín), Dalibor Dvorský (HC´05 Banská Bystrica), Adam Žlnka (HC 07 Detva), Kevin Horváth (HC AC Havířov), Róbert Bačo, Ľubomír Kupčo (oba HC Energie Karlovy Vary).
     
    Nominace českého týmu

    Brankáři: Tomáš Suchánek (Třinec), Daniel Král (Liberec), Oliver Šatný (Mladá Boleslav).

    Obránci: Jakub Šedivý (Liberec), David Moravec, Sebastian Jasečko (oba Mladá Boleslav), David Jiříček, David Špaček (oba Plzeň), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Marek Chvátal (Sparta Praha), Tomáš Machů (Vítkovice), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno), Ondřej Cubo (Rauma, Finsko).

    Útočníci: Petr Gajda, Adam Měchura (oba Liberec), Gabriel Szturc (Mladá Boleslav), Dominik Soukup, Petr Moravec, Lukáš Pajer (všichni Litoměřice), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Josef Krejsa, Martin Ryšavý (oba Vítkovice), David Skuhrovec (Litvínov), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Matyáš Šapovaliv (Rytíři Kladno), Jaroslav Chmelař (Jokerit Helsinky, Finsko), Marek Brada (Björklöven, Švédsko), Jakub Altrichter (Mora, Švédsko).
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Odstartovalo přípravné období před mistrovstvím světa hráčů do osmnácti let, a sice dvojzápasem v Piešťanech. Reprezentace Česka si to dnes podruhé rozdá se stejně starými hokejisty Slovenska.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Molnár (Šramaty, Dvorský), 4. Demek (Mešár, Bačo) – 27. Šapovaliv (Brabenec, Moravec P.), 29. Šedivý (Jasečko, Machů), 51. Brabenec (Pajer, Ticháček)


    Slovensko: Eliaš (Marinov) – Groch, Nemec, Miklovič, Kapičák, Socha, Kmec, Krakovský, Žabka – Bačo, Demek, Mešár – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Molnár, Dvorský, Šramaty – Šotek, Suchý, Danielčák
    Česko: Král (Šatný) – Moravec D., Ticháček, Machů, Šedivý, Špaček, Pinkas, Cubo, Chvátal – Chmelař, Szturc, Krejsa – Moravec P., Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Altrichter – Jasečko, Měchura, Brada

    Rozhodčí: Novák, Hronský – Jedlička, Durmis
    bahis siteleri