Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:6 (1:2, 3:3, 1:1)
Winnipeg Jets
Úterý 16.02.2021, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Connor McDavid střílel z vrcholu kruhu příklepem jen těsně vedle vzdálenější tyče. Edmonton prováhal velkou možnost k vyrovnání.
    46:22 Blake WHEELER - 5:6
     
    46:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Pro Edmonton však přichází komplikace, Winnipeg totiž znovu jde do vedení! Scheifele našel na modré čáře Morrisseyho, jehož ránu milimetrově přesně tečoval BLAKE WHEELER do protipohybu brankáře Koskinena. 5:6. Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.
    42:55 Ryan NUGENT-HOPKINS - 5:5
     
    42:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Také RYAN NUGENT-HOPKINS už dává svou druhou branku v tomto zápase a je tedy srovnáno! Connor McDavid zavezl puk do pásma, poslal jej na pravou stranu Puljujärvimu, jenž skvělou přihrávkou oslovil na levém kruhu najetého střelce branky, který puk umístil do horního růžku. 5:5. Asistence: Jesse Puljujärvi a Connor McDavid.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 36 – 17
    37:39 Alex CHIASSON - 4:5
     
    37:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Zcela zaslouženě se po velkém tlaku domácí znovu dostávají blíže k vyrovnání! Tyler Ennis zpoza brány našel ALEXE CHIASSONA, který si puk mezi kruhy zastavil a následně jej poslal pod horní tyč. Výrazně mu ale pomohl Nathan Beaulieu, který puk lehce tečoval. 4:5. Asistence: Tyler Ennis a Evan Bouchard.
     
    35:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mark Scheifele – 2 min., podrážení).
    34:15 Mathieu PERREAULT - 3:5
     
    34:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující celek odpovídá stejnou mincí, taktéž po teči. Adam Lowry posunul puk na modrou čáru Nealu Pionkovi, jehož pokus brilantně tečoval MATHIEU PERREAULT. Teč útočníka s číslem 85 na dresu se odrazila od ledu, o to větší problém s ní tedy měl Koskinen. Nakonec se k zákroku nezmohl. 3:5. Asistence: Neal Pionk a Adam Lowry.
    32:57 Kailer YAMAMOTO - 3:4
     
    32:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A to se jim daří! Gólový zápas pokračuje trefou KAILERA YAMAMOTA. Útočník Oilers totiž dokonale sklepl střelu Darnella Nurseho přesně pod vyrážečku Connora Hellebuycka. Yamamoto si tedy připisuje svou pátou trefu v letošní sezoně. 3:4. Asistence: Darnell Nurse a Tyson Barrie.
    29:12 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:4
     
    29:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovka byla v podání Edmontonu sehrána opravdu velmi dobře. RYAN NUGENT-HOPKINS akci načal přihrávkou na Connora McDavida, který z pravého kruhu oslovil svého spoluhráče přesnou přihrávkou na opačný kruh. Hellebuyck se přemístit nestačil a rybičkou kotouč nezastavil. Nugent-Hopkins totiž střílel do poloprázdné brány. 2:4. Asistence: Connor McDavid a Tyson Barrie.
     
    28:28
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Neal Pionk – 2 min., sekání).
     
    22:31
    Střídání v týmu Edmonton Oilers: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází Mikko Koskinen.
    22:31 Nikolaj EHLERS - 1:4
     
    22:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To už je studená sprcha pro Oilers, kteří znovu inkasují. Paul Stastny posunul mezi kruhy Connorovi, jenž si moc dobře všiml pod sebou lépe postaveného NIKOLAJE EHLERSE. Dánský útočník rychlou střelou do horního růžku dokázal propálit Smithe. Chystá se střídání brankářů, do kasy domácích půjde Mikko Koskinen. 1:4. Asistence: Kyle Connor a Paul Stastny.
    20:49 Mason APPLETON - 1:3
     
    20:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Po prostrčení z hole Scheifeleho se puk dostal na pravé křídlo k MASONU APPLETONOVI, jenž domácího brankáře Smithe rychlou střelou dokonale překvapil. Winnipeg tedy dává z teprve deváté střely na bránu už třetí gól. 1:3. Asistence: Mark Scheifele.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 14 – 8
     
    18:19
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Tyson Barrie – 2 min., hákování).
    12:50 Kyle CONNOR - 1:2
     
    12:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ze svého krátkého pobytu před Smithem ale hosté vytěžili další gól. Pro Tryskáče odvedl výbornou práci před bránou Andrew Copp. Puk se sice na chvíli dostal na hokejky Edmontonu, ale ten vyhodit nedokázal, proto touš zachytil KYLE CONNOR, který rychlou střelou pod víko vrátil Winnipegu vedení. 1:2. Bez asistence.
    11:03 Alex CHIASSON - 1:1
     
    11:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton vyrovnává skóre díky trefě ALEXE CHIASSONA. Forvard domácích si nabruslil na levé křídlo, kde si zpracoval přihrávku Shora a následně postupoval vpřed. Rychlou střelou nad vyrážečku poté poprvé v zápase překonal Connora Hellebuycka. 1:1. Asistence: Devin Shore a Evan Bouchard.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Adam Lowry – 5 min., bitka).
    06:30 Mark SCHEIFELE - 0:1
     
    06:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ve druhé minutě přesilovky otevírají skóre hosté! Blake Wheeler vyprodukoval z pravé strany krásnou přihrávku na levý kruh, kde stál MARK SCHEIFELE. Centr první lajny Winnipegu vypálil bez přípravy naprosto přesně k bližší tyči. Smith se chtěl co nejrychleji přesunout, ale zasáhnout proti kotouči bylo proti jeho silám. 0:1. Asistence: Blake Wheeler a Neal Pionk.
     
    04:49
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Dominik Kahun – 2 min., nedovolené bránění).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. Chiasson (D. Shore, Bouchard), 30. Nugent-Hopkins (McDavid, Barrie), 33. Yamamoto (Nurse, Barrie), 38. Chiasson (Ennis, Bouchard), 43. Nugent-Hopkins (Puljujärvi, McDavid) – 7. Scheifele (Wheeler, Pionk), 13. Connor, 21. Appleton (Scheifele), 23. Ehlers (Connor, Stastny), 35. Perreault (Pionk, Lowry), 47. Wheeler (Morrissey, Scheifele)


    Edmonton Oilers: M. Smith (23. Koskinen) – Barrie, Nurse (A), A. Larsson, Lagesson, Bouchard, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Nugent-Hopkins – Yamamoto, Draisaitl (A), Kahun – J. Archibald, Khaira, Ennis – Chiasson, Turris, D. Shore.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Beaulieu – Wheeler (C), Scheifele (A), Copp – Ehlers, Stastny, Connor – Appleton, Lowry, Perreault – Lewis, Harkins, Vesalainen.

    Rozhodčí: Pollock, Skilliter – Nansen, Cormier

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri