Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Anaheim Ducks
Úterý 16.02.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:00 Maxime COMTOIS - 3:2
     
    42:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MAXIME COMTOIS, který se dokázal po přihrávce od Rakella dostat ke střele z levé strany a i za přispění odrazu před brankou, se puk dostal za záda Jonese. Asistence: Rickard Rakell a Cam Fowler.
    31:15 Logan COUTURE - 3:1
     
    31:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A máme tu třetí branku domácích, kterou dává jejich nejproduktivnější hráč! Autorem branky je LOGAN COUTURE, ke kterému po souboji vyplaval puk od mantinelu a dostal se k zakončení z levého kruhu pro vhazování. Puk si nakonec našel cestu mezi betony brankáře a doklouzal za brankovou čáru. Bez asistence.
    24:48 Kevin LABANC - 2:1
     
    24:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kane nahodil puk na branku, který skončil za brankou. Zde si puk zpracoval KEVIN LABANC, od kterého se spíše očekávala přihrávka před branku, ale zpoza branky poslal puk k pravé tyčce a odrazem od brankáře se puk dostal do branky. Hodně kuriózní, ale pěkná branka. Asistence: Evander Kane a Logan Couture.
    09:44 John LEONARD - 1:1
     
    09:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Další souhra domácích už končí gólovou radostí. Autorem branky je JOHN LEONARD, který vystřelil z pravé strany a nechytatelně poslal puk k pravé tyčce. Sharks tedy využívají svou první přesilovku k vyrovnávací brance. Asistence: Mario Ferraro a Timo Meier.
    00:50 Sam STEEL - 0:1
     
    00:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zápas začíná zostra a brankář Sharks kapituluje hned po první akci Ducks! Rychlost do pásma nabral SAM STEEL, který se dostal před bránícího hráče a nakonec dostal puk mezi betony brankáře. Asistence: Danton Heinen a Jakob Silfverberg.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 10. Leonard (Ferraro, Meier), 25. Labanc (E. Kane, Couture), 32. Couture – 1. Steel (Heinen, Silfverberg), 42. Comtois (Rakell, Fowler)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Ferraro, Burns (A), Vlasic, Knyžov, Meloche, Claesson – E. Kane, Couture (C), Labanc – Balcers, Hertl, Meier – Donato, Leonard, Gambrell – Marleau, Nieto, Noesen.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm (A), Shattenkirk, Fowler, Hakanpää, B. Hutton, Ja. Larsson – Henrique, Getzlaf (C), Terry – Comtois, Rakell, Heinen – Lundeström, D. Grant, Silfverberg (A) – Deslauriers, Rowney, Steel.

    Rozhodčí: F. South, F. Charron – P. Racicot, B. Gawryletz
    bahis siteleri