Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:6 (1:1, 3:4, 0:1)
Florida Panthers
Úterý 16.02.2021, 01:08 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:59 Anton STRÄLMAN - 4:6
     
    40:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Hned v první minutě je tu šestá branka Floridy! Huberdeauovi se u modré čáry povedlo předat do tandemu na ANTONA STRÄLMANA, který se manévrem dostal před obránce, načež zápěstím pálil směrem na domácí branku. Jeho rána neomylně zapadla do levé šibenice a jeho celek se vrací do dvoubrankového vedení.
    Asistence: Jonathan Huberdeau, Radko Gudas.
    36:38 Tyler JOHNSON - 4:5
     
    36:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho končí čtvrtou brankou domácích! Na levém křídle totiž převzal nahrávku Joseph, který si počkal na ideální moment k nahrávce do tandemu na TYLERA JOHNSONA. Druhý jmenovaný dokázal překonat přesouvajícího se Driedgera, Florida tak vede už jen o jednu branku.
    Asistence: Mathieu Joseph, Michail Sergačjov.
    35:50 Alexandr Volkov (TBL) - 3:5
     
    35:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je to znovu o dvě branky! Domácí formace se dostala k pořádnému náporu, který vyústil v nahrávku do předbrankového prostoru, kde se nacházel ALEXANDR VOLKOV. Ten si potáhl puk do bekhendu, načež se mu povedlo nekompromisně zamířit pod horní konstrukci.
    Asistence: Patrick Maroon, Gemel Smith.
    32:36 Aleksander BARKOV - 2:5
     
    32:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Najednou téměř každá střela končí v síti! Záblesk geniality nyní předvedl hostující ALEKSANDER BARKOV, který se rychlostním způsobem dostal za posledního hráče, načež si poradil také s brankářem. Poté před ním číhala prázdná domácí branka, kam se mu povedlo umístit kotouč.
    Asistence: Carter Verhaeghe, Anton Stralman.
    31:42 Alexandr VOLKOV - 2:4
     
    31:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nicméně tu přeci jenom máme kontaktní branku! Tampě se totiž povedlo vybojovat kotouč, ke kterému se dostal člen čtvrté formace ALEXANDR VOLKOV. Ruský útočník to musel vzít na sebe, přičemž se jeho nenápadná rána přeci jenom snesla až za záda brankáře Driedgera, který ale určitě nemá čisté svědomí.
    Asistence: Ryan McDonagh.
    30:23 Anthony DUCLAIR - 1:4
     
    30:23
    Florida právě vstřelila branku!
    V krátkém časovém sledu tu máme další branku Floridy! ANTHONY DUCLAIR to vzal na sebe, po přejetí modré čáry se rozhodl o objetí domácí branky, což se mu povedlo dokonalým způsobem. Brankář Tampy se nedokázal rychle přesunout ke své vzdálenější konstrukci a Duclairovi se povedlo propasírovat kotouč k tyči.
    Asistence: Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe.
    28:39 Frank VATRANO - 1:3
     
    28:39
    Florida právě vstřelila branku!
    A nájezd byl úspěšný! Pochopitelně si ho vzal na starost sám faulovaný, tedy FRANK VATRANO. Ten to po krátké práci s pukem zkoušel zakončením k levé tyči, přičemž se mu dokonale povedlo umístit střelu nad beton domácího brankáře.
    24:59 Owen TIPPETT - 1:2
     
    24:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení! Domácí celek nedokázal vyvézt kotouč kupředu, naopak špatnou nahrávku vyprodukoval Rutta, který našel pouze hokejku Luostarinena. Ten okamžitě v mezikruží našel volného OWENA TIPPETTA, jehož rána švihem skončila až za zády domácího brankáře.
    Asistence: Eetu Luostarinen.
    07:56 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    07:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme vyrovnávací branku! Florida pouze nahazovala za branku soupeře, kde ovšem zazmatkoval McElhinney. Toho okamžitě dokázal využít hostující Hörnqvist, který před prázdnou branku našel JONATHANA HUBERDEAUA, jenž v poklidu našel volný prostor v domácí svatyni.
    Asistence: Patric Hörnqvist, Mackenzie Weegar.
    06:24 Steven STAMKOS - 1:0
     
    06:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Tampu se po úspěšném vhazování usadila kolem branky soupeře, kde u pravého kruhu převzal nahrávku Černák, který místo zakončení ještě u opačného kruhu našel svého kolegu STEVENA STAMKOSE, jehož dělovka zapadla přesně pod horní brankovou konstrukci.
    Asistence: Erik Černák, Ondřej Palát.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Stamkos (Černák, Palát), 32. Volkov (McDonagh), 36. Volkov (Maroon, G. Smith), 37. T. Johnson (M. Joseph, Sergačjov) – 8. Huberdeau (Hörnqvist, Weegar), 25. Tippett (Luostarinen), 29. Vatrano (TS), 31. Duclair (Barkov, Verhaeghe), 33. Barkov (Verhaeghe, Strälman), 41. Strälman (Huberdeau, Gudas)


    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), L. Schenn, Sergačjov – Palát, B. Point, Stamkos – Killorn (A), T. Johnson, M. Joseph – Goodrow, Gourde, Coleman – Maroon, G. Smith, Volkov.
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Yandle, Strälman, Nutivaara – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Connolly, Lammikko, Lomberg.

    Rozhodčí: Luxmore, Hebert – Murray, Flemington
    bahis siteleri