Dynamo Kyjev – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Olympiakos – Eindhoven 4:2 (kon.) | Young Boys – Leverkusen 4:3 (kon.)
FK Krasnodar – Dinamo Záhřeb 2:3 (kon.) | Braga – AS Řím 0:2 (kon.) | Slavia – Leicester 0:0 (kon.)
CZ Bělehrad – AC Milán 2:2 (kon.) | Real Sociedad – Manchester Utd. 0:4 (kon.) | Wolfsberger – Tottenham 1:4 (kon.)
Lille – Ajax 1:2 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Šachtar 0:2 (kon.) | Granada – Neapol 2:0 (kon.)
Molde – Hoffenheim 3:3 (kon.) | Salzburg – Villarreal 0:2 (kon.) | Antverpy – Rangers 3:4 (kon.)
Benfica – Arsenal 1:1 (kon.)
konec
FK Crvena Zvezda Bělehrad
2:2 (0:1)
AC Milán
Čtvrtek 18.02.2021, 18:55 • Stadion Rajko Mitić, Bělehrad • Evropská liga • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.
     
    Vítám vás u prvního kola jarní fáze Evropské ligy, která má na programu konfrontaci mezi srbským a italským fotbalem, střetnou se FK Crvena Zvezda Bělehrad a AC Milán.
     
    AC Milán

    Milánští prošli do jarní fáze Evropské ligy přes skupinu H, kde se střetla s francouzským Lille, pražskou Spartou a skotským Celticem. Slavné AC svou skupinu ovládlo, když postoupilo z první pozice a získalo třináct bodů. Nejlepšími střelci byli Jens Hauge a Brahim Diaz, oba vsítili tři góly.

    O víkendu Milánští nestačili na Spezii, a tak přišli o vedoucí pozici v Serii A, kam se o bod vyhoupl Inter. AC se aktuálně nachází na druhé pozice, když zaznamenalo devětačtyřicet bodů. Nejlepším střelcem týmu pak je nestárnoucí Zlatan Ibrahimovič, který se prosadil čtrnáctkrát.
     
    FK Crvena Zvezda Bělehrad

    Bělehrad postoupil do jarní fáze Evropské ligy přes skupinu l, kde změřil síly s německým Hoffenheimem, libereckým Slovanem a belgickým Gentem. Crvena Zvezda obsadila druhou pozici, když získala jedenáct bodů, lepší byl jen německý soupeř. Nejlepším střelcem tým byli El Fardou Ben a Aleksandar Katai, oba zaznamenali dva zásahy.

    V Super lize se Bělehradu daří, nachází se na první pozici, když získal devětapadesát bodů. Druhý Partizan ztrácí na Crvenou Zvezdu šest bodů a navíc první tým tabulky má ještě střetnutí k dobru. Nejlepším střelcem týmu je Mirko Ivanič, jenž se radoval z gólu devětkrát.
     
    Oba celky se utkaly čtyřikrát, poprvé v osmifinále Ligy Mistrů, které se odehrálo v roce 1988 a z postupu se radovalo italské mužstvo. Druhý dvojzápas přišel v posledním kole kvalifikace znovu o Ligu Mistrů, psal se rok 2006. Oba zápasy těsně ovládlo AC, které vždy vyhrálo o gól.

    2006 Bělehrad – AC Milán 1:2
    2006 AC Milán – Bělehrad 1:0
    1988 Bělehrad – AC Milán 1:2 po penaltách
    1988 AC Milán – Bělehrad 1:1
     
    Souboj mezi Bělehradem a Milánem startuje ve čtvrtek v 18 hodin 55 minut. Ze střetnutí je pro vás připravený textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit nejlepším evropským fotbalem.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, již jsou známy sestavy, které si za několik minut představíme. AC Milán bude velkým favoritem, naopak v sestavě Bělehradu nechybí ex-sparťanský záložník Kanga.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan (C) – N. Milunović, Pankov, Degenek – Gobeljić, Kanga, Petrović, Rodić – Ben Nabouhane, Ivanić – Falcinelli.
    Náhradníci: Popović – Bakayoko, Falco, Gajić, Gavrić, Pavkov, S. Sanogo, V. Simić, Vukanović.

    AC Milán: G. Donnarumma – Kalulu, A. Romagnoli (C), Tomori, Hernández – Krunić, Binnásir, Meïté – Castillejo, Mandžukić, Rebić.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Calabria, Çalhanoğlu, Dalot, Gabbia, Ibrahimović, Kessié, Kjaer, Leao, Saelemaekers, Tonali.

    Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (všichni Řecko).
     
    Obě mužstva přivádí řečtí rozhodčí na zelený pažit, AC Milán šetří několik opor, avšak stejně chtějí zvítězit. Za malou chvíli vypukne velmi zajímavé střetnutí. Doufejme, že nás čeká plno zábavy a gólů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Řecký rozhodčí pan Tasos Sidiropoulos dal pokyn k zahájení zápasu, italský celek se chopil balonu a okamžitě se usadil na útočné polovině. Akce je tažená po pravé straně, odkud přišel centr, jenž byl odvrácen.
     
    2
    Crvena Zvezda Bělehrad se dnes oblékla do pruhovaných červenobílých dresů, naopak AC Milán oblékl modrou sadu. Na hrací ploše byl u balonu Mario Mandžukić, avšak o něj přišel.
     
    3
    K vysokému míči se dostal Alessio Romagnoli, který byl u půlící čáry faulován. Milánští jsou znovu u míče, ale po chvíli byl faulován Soualiho Meïté. Bělehrad začíná od podlahy a hru často přerušuje.
     
    5
    Za obranu domácího mužstva si nabíhal Rade Krunić, avšak pas byl příliš dlouhý. Situaci Milánu tak překazil Milan Borjan, jenž pro něj vystartoval z branky.
     
    6
    Na pravé straně se rozeběhl Marko Gobeljić, který pak našel spoluhráče. Jenomže Alessio Romagnoli fauloval Ela Fardoua Bena Nabouhanea. Crvena Zvezdabude rozehrávat standardní situaci.
     
    7
    Sám El Fardou Ben Nabouhane rozehrál přímý kop, který byl odehrán na druhou stranu, kde velmi dobře zapracoval Ismaël Binnásir. Na hranici ofsajdu se pohyboval Samuel Castillejo, který se řítil sám na brankáře a šanci proměnil. Avšak po akci byl ofsajd opravdu dopísknut.
    7. Samuel Castillejo (ACM)
     
    8
    Za šestnáctkou AC se pohyboval Guélor Kanga, který zamířil do prostoru branky. Jeho pokus letěl někam pod břevno, avšak Gianluigi Donnarumma byl dobře postaven a zaznamenal první zákrok.
     
    9
    Na druhou stranu se vydal Ante Rebić, který na levé straně vápna oklamal soupeře a zakončil na první tyčku. Jeho pokus na roh pak vyrazil Milan Borjan.
     
    10
    Centr od rohového praporku zamířil na první tyčku, kde se pohyboval Soualiho Meïté. Jeho hlavička pak zamířila jen nad branku a Francouz se na sebe zlobí, jenomže byl ve složité pozici.
     
    12
    Milánští se podruhé radovali zbytečně, VAR odhalil Mandžukićovu ruku! Z pravé strany odcentroval Soualiho Meïté a centr podběhl brankář Milan Borjan. Mario Mandžukić pak dával míč pod sebe a Theo Hernández už měl před sebou prázdnou bránu.
    12. Theo Hernández (ACM)
     
    15
    Gianluigi Donnarumma si musel počíhat na balon, který zamířil do jeho pokutového území. Milánští už se dvakrát trefili, ale ani jeden gól nemohl platit.
     
    17
    Italské mužstvo je znovu na balonu, ale nejprve muselo odrazit akci srbského soupeře. Milánští si musejí dávat pozor na laciné ztráty, tentokrát jim to prošlo a přijde výkop od brány.
     
    18
    Hráči v modrých dresech hrají opravdu v klidu a nikterak nespěchají. Výkop brankáře byl prodloužen a následně hrál Mario Mandžukić, který byl dostoupen a míče zbaven.
     
    19
    Zády k brance byl za pokutovým územím Rade Krunić, který se otočil a mířil do levého spodního rohu branky. Milan Borjan předvedl další povedený zákrok a Milánští budou rozehrávat pouze rohový kop.
     
    20
    Parádním zákrokem se prezentoval také Gianluigi Donnarumma! El Fardou Ben Nabouhane poslal přihrávku mezi stopery, kam si naběhl Mirko Ivanić, jenž se dostal do pravé části vápna. Jeho pokus mířil po zemi k zadní tyči, ale hostující brankář zasáhl nohou.
     
    22
    Na levé straně se pohyboval Ante Rebić, který už byl za obranou. Jenže zakončení zamířilo jen nad břevno, ale tohle byla situace, která volala po vstřeleném gólu.
     
    23
    Milánští se pokusili přenést hru na levou stranu, ale pas zamířil mimo hrací plochu. Vhazoval Bělehrad, avšak AC na soupeře nalezlo a míč alespoň na malou chvíli získalo, centr do vápna už k vidění nebyl.
     
    25
    Domácí mužstvo uklidňuje hru, když kombinuje mezi obránci. Ovšem italský celek vytáhl napadání hodně vysoko, ale Bělehrad si poradil a přešel na útočnou polovinu. Z dálky pak napřáhl Mirko Ivanić a Gianluigi Donnarumma musel vytáhnout další zákrok.
     
    26
    Guélor Kanga rozehrával rohový kop a centr kroutil na první tyčku, balon odklidil Mario Mandžukić. Milánští okamžitě vytáhli hru na útočnou polovinu, ale budou pouze vhazovat.
     
    27
    Pas mířící na hranici šestnáctky získal na malou chvíli Mario Mandžukić, který tělem odstavil Milose Degeneke. Jenže do souboje se ještě přidal Radovan Pankov, jenž byl úspěšný.
     
    28
    Milánští poslali centr před branku z levé strany, ale míč opustil hrací plochu. Bělehradští budou muset trochu přidat, protože centry AC přibývají.
     
    29
    Na hranici šestnáctky se pohyboval Theo Hernández, kterému v rozhodujícím momentu podklouzla noha a bylo po šanci. Crvena Zvezda měla znovu na své straně štěstí.
     
    31
    Na pravé straně se pohyboval Nemanja Milunović, jehož centr za postranní lajnu srazil Theo Hernández. Srbské mužstvo se tak dál drží na útočné polovině, kde kombinuje. Po chvíli se z velké dálky napřáhl El Fardou Ben Nabouhane, ale skákavý pokus zkrotil Gianluigi Donnarumma.
    31. El Fardou Ben Nabouhane (CZB)
     
    33
    Zatím sledujeme velmi zajímavé střetnutí a ani jeden z brankářů se rozhodně nenudí! Tentokrát za pasem po straně běžel El Fardou Ben Nabouhane, avšak situaci výběhem překazil hostující brankář.
     
    35
    Centr mířící před branku AC zleva propadla do zadní části vápna, odkud byl vrácen před branku. Hlavičkou se prezentoval Marko Gobeljić a celou situaci srazil na roh Fikayo Tomori.
     
    36
    Centr od rohového praporku si ve vzduchu pohlídal Gianluigi Donnarumma, který chtěl rychle rozehrát. Jenomže za rameno jej chytil Milos Degenek, který tak situaci překazil. Australský hráč může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    37
    Na zeleném pažitu zůstal sedět Ismaël Binnásir, který potřebuje lékařskou pomoc. Alžírský hráč se drží za zadní stehenní sval a lékaři ukazují, že AC bude muset střídat.
     
    39
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Sandro Tonali.
     
    40
    Nově příchozí Sandro Tonali získal míč u postranní lajny a balon poté odehrál dlouhým nákopem, jenž zamířil mimo hrací plochu. AC se pak hnal do akce a za vápnem se napřáhl Samuel Castillejo, který trefil před sebou stojícího soupeře.
     
    42
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Milánští dvakrát skórovali a góly nebyly uznány, a tak jim Bělehrad pomohl! Samuel Castillejo vnikl do vápna a přes Milose Degeneka přihrával na zadní tyč, kde situaci zavíral Theo Hernández. Jenže ve snaze zamezit přihrávce šel do skluzu RADOVAN PANKOV, který míč procedil pod svým brankářem až za brankovou čáru.
    42. Radovan PANKOV - 0:1
     
    45
    Guélor Kanga rozehrával standardní situaci, kterou Bělehrad zahrál hlavou ven ze šestnáctky. Následně přišel pokus, jenž byl sražený na další rohový kop.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!

    Po centru z pravé strany se před brankou pohyboval Nemanja Milunović, jenž balon zpracoval a z otočky zakončil nad branku. Domácí hráč si žádal rohový kop, avšak řecký rozhodčí ukazuje odkop od brány.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Úvodní dvacet minut patřilo italskému favoritovi, který sice dal dva góly, avšak nebyly uznány. Pak AC trochu přestalo hrát, čehož mohl využít Bělehrad, který zaměstnal brankáře. Už to vypadlo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, ale vlastní brankou stav zápasu změnil Radovan Pankov. Průběžný výsledek Bělehrad – Milán je tak 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Rafael Leao.
     
    47
    Pokračujeme druhým poločasem, v němž se Crvena Zvezda bude snažit o vyrovnání. Ovšem italský celek má svou kvalitu a bude chtít využívat okének v obraně domácích.
     
    48
    Mirko Ivanić vytáhl míč do otevřené obrany AC a před vápnem jej předal na spoluhráče. El Fardou Ben Nabouhane se dostal do šestnáctky, ale při zakončení byl z úhlu, a tak hostujícího brankáře nepřekvapil.
     
    49
    Ex-sparťanský Guélor Kanga rozehrál další rohový kop, který byl kroucený na penaltový puntík. Jenomže obránci AC byli ve vzduchu úspěšní.
     
    50
    Srbské mužstvo je znovu u balonu, ale přihrávky šly jen směrem dozadu. Po chvíli přišel na řadu pas, při němž El Fardou Ben Nabouhane fauloval. Do vzduchu se totiž nejvýše dostal kapitán Alessio Romagnoli.
     
    51
    Pokutový kop pro Bělehrad! Do šestnáctky naběhl Diego Falcinelli, který při zakončení trefil ruku hostujícího kapitána. Autorem pokutového kopu bude Guélor Kanga!
    51. Alessio Romagnoli (ACM)
     
    51
    Žlutou kartu dostává Alessio Romagnoli (AC Milán).
     
    52
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Českému publiku známý hráč vyrovnává střetnutí s AC! K pokutovému kopu se postavil GUÉLOR KANGA, jenž si vybral levý spodní roh branky, kam se také vydal Gianluigi Donnarumma, jenž na míč nedosáhl – 1:1.
    52. Guélor KANGA - 1:1
     
    54
    Dalším potrestaným hráčem je Nemanja Milunović (CZ Bělehrad), který vletěl do Radea Kruniće. Tento hráč bude Bělehradu chybět v odvetném střetnutí.
     
    56
    Guélor Kanga je při chuti a znovu natáhl ke střele, tentokrát z velké dálky. Pokus ale zamířil jen vedle levé tyče, ale Crvena Zvezda se slavného AC rozhodně nebojí.
     
    57
    Milan Rodić (CZ Bělehrad) nasedl na saně a ve skluzu zezadu trefil Sandra Tonaliho. Řecký sudí neměl jinou možnost, než vytáhnout další žlutou kartu.
     
    59
    Na levou stranu si seběhl Guélor Kanga, jehož centr si našel Gianluigi Donnarumma. Následně AC otočilo hru a Theo Hernández si došel pro pokutový kop!
    59. Theo Hernández (ACM)
     
    61
    AC Milán právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný THEO HERNÁNDEZ, jenž poslal brankáře na druhou stranu a vrací favorita zpátky do vedení!
    61. Theo HERNÁNDEZ - 1:2
     
    61
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází El Fardou Ben Nabouhane, přichází Filippo Falco.
     
    63
    Domácí mužstvo poslalo další pas před branku AC, situaci si ale pohlídal Gianluigi Donnarumma. Rozhodně nemůžeme říct, že by Crvena Zvezda hrála druhé housle.
     
    65
    Mezi čtveřici soupeřů se do pokutového území vydal Theo Hernández, který se znovu potácel k zemi. Řecký rozhodčí byl blízko, a tak momentu nevěnoval žádnou pozornost, pokračuje ve hře.
     
    67
    Poslední minuty se bojuje o každý kousek hrací plochy u středové čáry. Tentokrát vítězně ze souboje vyšli domácí, kteří uklidňují hru přihrávkou k brankáři Marku Gobeljićovi.
     
    68
    Na levém rohu malého vápna se nacházel Samuel Castillejo, který mířil do zadní části branky. Ovšem výborným zákrokem se prezentoval domácí kapitán. Milan Borjan se tak hrdinou momentu, Bělehrad má stále oč hrát.
     
    69
    Milánští rozehrávali další roh, k jeho exekuci přispěchal Samuel Castillejo. Centr byl nejprve odvrácen mimo šestnáctku, avšak španělský záložník dostal šanci k reparátu, ale trefil prvního soupeře do zad.
     
    70
    Domácí hráči propadli a Samuel Castillejo se vydal do protiakce, ovšem byl faulovaném. Nemanja Milunović musí být pozorný, protože dnes už jednu žlutou kartu viděl.
     
    71
    Na hranici vápna čekal na náběh spoluhráčů Rade Krunić a poté přihrál více na střed. Zakončením do soupeře se prezentoval Sandro Tonali.
     
    71
    Dalším hříšníkem je Mario Mandžukić (AC Milán), který si chtěl pokrýt balon, ale dělal si prostor rukou. Navíc Chorvat trefil Milana Rodiće loktem do obličeje, žlutá karta je na místě.
     
    73
    Guélor Kanga si opravdu hodně věří, protože napřáhl ke střele z nějakých pětatřiceti metrů. Navíc rána přišla z levé strany a byla zablokovaná.
     
    74
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Marko Gobeljić, přichází Milan Gajić.
     
    75
    Mirko Ivanić si navedl míč z levé strany více na střed a pak se pokusil vysunutí pravého křídla. Jenomže přihrávka byla nepřesná a na tahu je slavné AC.
     
    77
    Druhou žlutou kartu a následně červenou si prohlédl Milan Rodić (CZ Bělehrad). Domácí hráč si nevšiml soupeře, když se vracel a podrazil jej. Řecký rozhodčí je přesvědčený poslat hráče pod sprchu.
    77. Červená karta po 2. žluté
     
    77
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Theo Hernández, přichází Diogo Dalot.
     
    81
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Diego Falcinelli, přichází Milan Pavkov.
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Njegoš Petrović, přichází Sékou Sanogo.
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Mirko Ivanić, přichází Axel Mohamed Bakayoko.
     
    82
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Hakan Çalhanoğlu.
     
    83
    Milánští rozehrávali standardní situaci zprava a na centr si naskočil Soualiho Meïté. Jeho hlavička mířila přesně pod břevno, avšak míč konečky prstů vyrazil nad branku Milan Borjan.
     
    84
    Pierre Kalulu si pohlídal míč mířící mimo hrací plochu, Axel Mohamed Bakayoko se pokusil soupeře oběhnout, což se nepodařilo. Bude se kopat od branky italského celku.
     
    85
    Další centr před branku posílal Guélor Kanga, který je velmi aktivní. Gianluigi Donnarumma znovu vystoupal nejvýše a hru otočil. Na druhé straně pak musel zasahovat domácí kapitán, jenž si pohlídal střelu doprostřed brány.
     
    86
    Hra se začíná přelévat ze strany na stranu, což Milánu rozhodně nevyhovuje. Italské mužstvo by jistě chtělo kontrolovat míč a tím také konec zápasu.
     
    88
    Bělehradští jsou znovu na útočné polovině, a když to vypadalo, že přijdou o míč, tak spoluhráče podpořil Guélor Kanga. Po chvíli přišel tečovaný pokus, po němž Crvena Zvezda bude rozehrávat další roh.
     
    89
    Jenomže centr od praporku odehrál do prostoru Samuel Castillejo. Bělehrad poslal míč na útočnou polovinu nákopem a Filippo Falco fauloval. Na trávníku zůstal Alessio Romagnoli, jenž se rozhodně rychle zvedat nebude.
     
    90+1
    Nastavují se ještě čtyři minuty!

    Nastavený čas začínají Milánští s míčem na kopačkách a k vidění byl centr, jenž si pohlídal Nemanja Milunović. Balon vyletěl pak do vzduchu a situaci dokonal Milan Borjan.
     
    90+2
    Na hranici vápna se nacházel Milan Pavkov, jehož pokus byl zablokován. AC pak míč odehrálo na rohový kop.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Gianluigi Donnarumma (AC Milán).
     
    90+3
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovský šok pro AC a zároveň velká radost pro domácí! Guélor Kanga rozehrál rohový kop na první tyčku, kde si naskočil RADOVAN PANKOV, jehož hlavička obloučkem zapadla za zadní tyč – 2:2. Asistence: Guélor Kanga.
    90+3. Radovan PANKOV - 2:2
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavou podívanou, která skončila nerozhodně. Ovšem nemůžeme říct, že by Bělehrad hrál druhé housle, vždyť vyslal sedm střel mířících na bránu. AC sice dvakrát vedlo, ale selhalo v koncovce, kdy se nechalo zatlačit před vlastní bránu a z posledního rohu vyrovnal na konečných 2:2 Milan Pavkov.

    Milánští jdou do odvety s nadějným výsledkem, ale jistě čekali vítězství. Naopak Crvena Zvezda bude mít v Itálii o co hrát – těšme se na zajímavou odvetu.
     
    S konstatováním, že Bělehrad zachránil Milan Pavkov, který si dal také vlastní branku, se loučím a přeji vám příjemné sledování další zápasů Evropské ligy. (20:54:06)

    Michal Luxa

    Branky: 52. Kanga (pen.), 90+3. Pankov (Kanga) – 42. Pankov (vla.), 61. Hernández (pen.)

    Karty:   54. N. Milunović (CZB), 57. Rodić (CZB) – 51. A. Romagnoli (ACM), 71. Mandžukić (ACM), 90+3. G. Donnarumma (ACM)   77. Rodić (CZB)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:16.
    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan (C) – N. Milunović, Pankov, Degenek – Gobeljić (74. Gajić), Kanga, Petrović (81. S. Sanogo), Rodić – Ben Nabouhane (61. Falco), Ivanić (81. Bakayoko) – Falcinelli (81. Pavkov).
    Náhradníci: Popović – Bakayoko, Falco, Gajić, Gavrić, Pavkov, S. Sanogo, V. Simić, Vukanović.

    AC Milán: G. Donnarumma – Kalulu, A. Romagnoli (C), Tomori, Hernández (77. Dalot) – Krunić, Binnásir (39. Tonali), Meïté – Castillejo, Mandžukić (82. Çalhanoğlu), Rebić (46. Leao).
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Calabria, Çalhanoğlu, Dalot, Gabbia, Ibrahimović, Kessié, Kjaer, Leao, Saelemaekers, Tonali.

    Rozhodčí: Tasos Sidiropoulos – Polychronis Kostaras, Lazaros Dimitriadis (všichni Řecko)
    Čtvrtek 25.02.2021
    AC Milán - CZ Bělehrad 1:1

    Branky: 9. Kessié (pen.) – 24. Ben Nabouhane (Ivanić)

    Karty:   63. Ibrahimović (ACM) – 44. Srnić (CZB)   70. Gobeljić (CZB)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:10. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 19:19.
    bahis siteleri