Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 2:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 7:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Islanders 4:1 (kon.) | Columbus – Nashville 3:0 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (1:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 1:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Pátek 19.02.2021, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Pittsburgh Penguins porazil New York Islanders, se loučím a přeji vám příjemný zbytek noci. (03:42:07)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jason Zucker (PIT) 1+1
    2. Tristan Jarry (PIT) 31 zákroků
    3. Michael Matheson (PIT) 0+1
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Tristan Jarry (PIT) 31 zákroků, 1OG, úspěšnost 96,88%, odchytal 60:00
    Semjon Varlamov (NYI) 33 zákroků, 3OG, úspěšnost 89,19%, odchytal 59:51
     
    Do střetnutí nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista!
     
    První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná, ovšem druhé kraloval Pittsburgh, jenž zaznamenal vítězství. Domácí mužstvo bylo aktivnější, což potvrdilo také gólově. Navíc se Penguins dařilo držet střední pásmo, s čímž měli Islanders ve třetí části hry obrovské potíže. Skvělé utkání prožíval Tristan Jarry, jenž dlouho sahal po nule, kterou mu pokazil v přesilové hře Brock Nelson.

    Střely na branku: 37:32
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:7
     
    Konec zápasu.
     
    58:33
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jevgenij Malkin – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    58:33
    Další potyčka, jelikož Islanders neunášejí porážku! Scott Mayfield si u domácí střídačky Malkina, kterého chytil za plexi a chtěl se s ním poprat. Ruský útočník ale nejevil zájem shodit rukavice!
     
    57:47
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Matt Martin – 2 min., nesportovní chování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    56:54 Bryan RUST - 4:1
     
    56:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, protože Pens trefili prázdnou branku soupeře! Michael Matheson zastavil akci soupeře v rohu a Jevgenij Malkin pak našel ve středním pásmu Jasona Zuckera. Ten sice mohl sám trefil opuštěnou svatyni Islanders, ale daroval gól BRYANU RUSTOVI. Asistence: Jason Zucker a Jevgenij Malkin.
    55:39 Brock NELSON - 3:1
     
    55:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    V přesilové hře je odčarované kouzlo Tristana Jarryho! Z levé strany přesně přihrával Josh Bailey, který v brankovišti našel položenou hůl BROCKA NELSONA, jenž už měl před sebou snadnou úlohu. Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
     
    55:27
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Michael Matheson – 2 min., vražení na hrazení).
     
    55:06
    Mezi kruhy si z pozice obránce najel Nick Leddy, který přestřelil domácí svatyni.
     
    Střely na branku: 36:30.
     
    54:15
    Otočku u mantinelu předvedl Mathew Barzal, který pak vystřelil z kruhu pro vhazování. Jeho zakončení ale mířilo pouze nad domácí branku.
     
    53:37
    Zakázané uvolnění v podání elitní formace Penguins, hra se vrací před domácí svatyni.
     
    53:01
    Nepřesným pokusem se prezentoval Scott Mayfield. Poté to zkoušel z ostrého úhlu Matt Martin, avšak Tristan Jarry byl znovu připravený.
     
    52:15
    Pittsburgh hraje ve vlastní třetině opravdu jednoduše, další vyhození doputovalo na icing. Bude se vhazovat po pravici domácího brankáře.
     
    51:25
    Přes modrou čáru přejel aktivní Michael Matheson, jehož střelecký pokus zastavil hrudí Semjon Varlamov. Tohle Pittsburghu už stačí!
     
    50:42
    Další zakázané uvolnění v podání domácího mužstva, hra se stěhuje před branku Tristana Jarryho.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Střely na branku: 35:28.
     
    50:01
    Penguins vedou o tři zásahy a kráčí za důležitým vítězstvím. Islanders už zbývá pouze méně než deset minut hry, podaří se jim se zápasem něco udělat?
    49:11 Jason ZUCKER - 3:0
     
    49:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace domácího mužstva končí třetím zásahem! Jevgenij Malkin přihrál za branku, odkud na hranici brankoviště přihrával zase Bryan Rust. JASON ZUCKER pak na nic nečekal a usměrnil kotouč na rameno Semjona Varlamova. Asistence: Bryan Rust a Jevgenij Malkin.
     
    48:02
    New York Islanders nemůže přejít přes střední pásmo, a tak přišlo nahození za branku, kam si okamžitě vydal domácí maskovaný muž.
     
    46:56
    Michael Matheson měl před sebou otevřený prostor, a tak si sjel k brance blíže. Z dobré pozice ale vystřelil pouze nad branku, Pittsburgh zatím vládne poslední periodě.
     
    46:19
    Těžkou přihrávku vymyslel Sidney Crosby, který na zadní tyči viděl osamoceného Jakea Guentzela, jenž černou gumu nezkrotil.
     
    45:24
    Hostujícímu celku se přestalo dařit v přechodu přes střední pásmo. Tentokrát se před branku Penguins dostalo zadarmo, jelikož je tu zakázané uvolnění.
     
    44:53
    Na druhé straně se už icing píská, vhazovat se bude po levici ruského gólmana.
     
    44:29
    Michael Matheson posunul puk po mantinelu až za branku, rozhodčí rozpažili, jelikož podle nich mohl hrát Adam Pelech.
     
    44:03
    Na jedné straně se před branku hnal Anders Lee, který neuspěl. Na druhou stranu jel zase Jevgenij Malkin, jehož pokus od mantinelu zamířil jen do brankářova hrudníku.
     
    43:24
    Tentokrát elitní formace Pittsburghu už vystřídá, když posunula kotouč těsně za útočnou modrou čáru.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:55
    Jake Guentzel chtěl posunou puk pryč ze třetiny, ale dal mu příliš velkou razanci, a tak je tu zakázané uvolnění na straně Penguins.
     
    41:50
    Z osy hrací plochy se napřáhl Brandon Tanev, který mířil k pravé tyči. Semjon Varlamov vykopl beton a kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    41:07
    Cink! Také na druhé straně pomohla brankáři branková konstrukce! Z vrcholu levého kruhu vystřeli až příliš přesně Jason Zucker!
     
    40:27
    Jevgenij Malkin nezvládl přihrávku a pustil soupeře do přečíslení! Jean-Gabriel Pageau přihrával před branku, kde se nacházel Cal Clutterbuck, jenž trefil břevno!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Úvodní pasáž druhé třetiny patřila Islanders, kteří hráli v početní výhodě. Ale Pittsburgh postupem času hru vyrovnával, až přebral otěže. Nejprve neproměnil dvojnásobnou početní výhodu, která trvala minutu a půl. Ale poté se po chytrosti Michaela Mathesona zapsal mezi střelce Teddy Blueger. V poslední dvacetiminutovky půjdou Penguins s jedním mužem navíc.

    Střely na branku: 26:25.
    Střely na branku ve druhé třetině: 15:11.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Bryan Rust přihrával z levého kruhu na zadní tyč, kde znovu minul letící puk před prázdnou bránou Sidney Crosby. Domácí kapitán pak ještě zakončoval z hranice brankoviště, ale to už byl Semjon Varlamov připraven zasáhnout.
     
    39:15
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Casey Cizikas – 2 min., hákování).
    38:01 Teddy BLUEGER - 2:0
     
    38:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla chytrost Michaela Mathesona, který si puk nastřelil o zadní mantinel a dojel ho. Následně vystřelil a Semjon Varlamov vyrazil kotouč jen vedle sebe. Na správném místě stál TEDDY BLUEGER, jenž měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Michael Matheson a Zach Aston-Reese.
     
    37:12
    Od pravého mantinelu to zkusil Jordan Eberle, který spíše zkoušel pozornost brankáře. Tristan Jarry znovu obstál, což se povedlo i následně proti Brocku Nelsonovi.
     
    Střely na branku: 22:24.
     
    36:14
    Ve středním pásmu propadl Kasperi Kapanen a hostující celek se hnal před branku Penguins. Ovšem přihrávka do předbrankového prostoru nevyšla.
     
    34:57
    Tentokrát se na modré čáře objevil Zach Aston-Reese, který trefil jen soupeře. Islanders se pak vydali na druhou stranu a zasahovat musel Tristan Jarry.
     
    33:54
    Pittsburgh nevyužil dvojnásobnou početní výhodu, a tak je stále ve vedení pouze o jeden zásah.
     
    33:03
    Bryan Rust přihrál na modrou čáru, odkud se z jedné prezentoval Jevgenij Malkin. V ruském souboji znovu vyhrává Semjon Varlamov, který si našel výhled na střelu.
     
    32:15
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Jevgenij Malkin, jehož pokus brankáři vypadl. U pravé tyče se pak nacházel Sidney Crosby, jenž zamířil jen do tyče!
     
    31:38
    Pittsburgh Penguin bude hrát minutu a půl ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    31:38
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:08
    Po vyhraném vhazování hostující celek vyhodil, o dobrou práci se pak postaral Casey Cizikas, který zdržel Krise Letanga za brankou Pens.
     
    Střely na branku: 14:23.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., hákování).
     
    29:54
    Nepovedenou střelu vyslal Michael Matheson a kotouč se odrazil od zadního mantinelu k druhé tyči. Poloprázdnou branku měl před sebou Sidney Crosby, jenž skákavou černou gumu netrefil.
     
    29:06
    Jason Zucker přihrával na modrou čáru, odkud z jedné vystřelil Kris Letang. Zkušený obránce ale nemířil přesně a poslal puk vedle pravé tyče.
     
    27:55
    Brandon Tanev se zmocnil puku a dojel s ním až za branku soupeře, hostujícímu celku přesilová hra rychle utekla.
     
    27:29
    Po souboji u hrazení zůstal na ose Noah Dobson, který měl před sebou dálnici. Jeho pokus velmi dobře domácí brankář viděl a znovu zasáhl. Jen díky němu je Pittsburgh stále ve vedení.
     
    26:39
    Z pravé strany přihrával před branku Josh Bailey, který viděl připraveného Brocka Nelsona. Ten jen nastavil hůl, ale Tristan Jarry dnes podává výborný výkon!
     
    Střely na branku: 13:19.
     
    26:19
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sam Lafferty – 2 min., podrážení).
     
    26:07
    Islanders zamkli soupeře před jeho brankou, o další pokus se postaral Ryan Pulock, jenž trefil pouze soupeře. Penguins pak znovu jednoduše vyhodili do středního pásma.
     
    25:13
    Také hostující mužstvo umí! Zadovka mířila na pravou stranu, kde se nacházel Ryan Pulock, jehož pumelici zastavil brankář Tučňáků.
     
    24:40
    Na ose hrací plochy se nacházel Teddy Blueger, který se nejprve otočil a až poté vystřelil. Semjon Varlamov si zakončení pohlídal a poté inkasoval sekeru od Brandona Taneva.
     
    24:00
    Domácí hráči se usadili před brankou soupeře a vyslali dva střelecké pokusy. První byl tečován vedle levé tyče a druhý zase zablokován.
     
    23:13
    Islanders se nemohli dostat z vlastní třetiny a za brankou se puku chopil Jevgenij Malkin, který okamžitě přihrával do střelecké pozice. Ruský útočník našel pouze soupeře.
     
    22:33
    Pittsburgh byl i po přesilové hře soupeře pod tlakem, a tak o mantinel raději vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    21:27
    Josh Bailey přihrával mezi kruhy, kde se pohyboval Jean-Gabriel Pageau. Jeho pokus mířil jen doprostřed branky, kde byl s betonem připravený Tristan Jarry.
     
    21:03
    Z vrcholu pravého kruhu mířil do vzdálenější šibenice Mathew Barzal, ovšem Tristan Jarry vytáhl výborný zákrok ramenem.
     
    20:22
    Domácí obrana zastavila soupeře hned za modrou čárou a znovu vyhazuje přes všechny čáry.
     
    20:10
    New York Islanders pokračuje v přesilové hře, na trestné lavici se totiž nachází Sidney Crosby. Pittsburgh vyhrál vhazování a okamžitě vyhodil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    úvodní dvacetiminutovka nabídla vyrovnanou partii, po které jde do kabin ale spokojenější Pittsburgh, jenž využil zaváhání Brocka Nelsona. Kotouče se pak zmocnil Kasperi Kapanen, jehož střelu tečoval šikovný Sidney Crosby. Jinak ale jsme moc velkých příležitostí neviděli, a tak se dá říct, že duelu zatím vládnou oba brankáři. Uvidíme, jak bude duele pokračovat ve druhé dvacetiminutovce.

    Střely na branku: 11:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., hákování).
     
    19:28
    Sidney Crosby nezpracoval kotouč, kterého se chopil Jordan Eberle, jenž se natlačil před branku, ale netrefil ji, jelikož ho neustále otravoval Kris Letang.
     
    18:35
    Od pravého mantinelu nahazoval puk proti brance Kris Letang, který málem využil dvojité clony před brankou Islanders. Semjon Varlamov si v poslední chvíli našel a vyrazil jej vedle tyče.
     
    17:37
    Tristan Jarry chtěl spoluhráčům pomoci s rozehrávkou, ale trefil Brocka Nelsona u zadního hrazení. Puk pak putoval na levou stranu, odkud z vrcholu kruhu vypálil Adam Pelech. Domácí brankář své zaváhání napravil, když zaznamenal zákrok vyrážečkou.
     
    16:35
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Michael Matheson, jehož pokus mířil do levé části branky. Hostující gólman se musel pořádně natáhnout, aby puk vyrazil, ale povedlo se mu to.
     
    15:43
    Z modré čáry na vrchol levého kruhu si najel Pierre-Olivier Joseph, který zkusil vystřelit do horní poloviny branky. Semjon Varlamov byl znovu úspěšný.
     
    Střely na branku: 9:9.
     
    15:02
    Na druhou stranu se hnal Sam Lafferty, jehož pokus od pravého mantinelu skryl do výstroje Semjon Varlamov. Je tu poslední komerční přestávka první periody.
     
    14:31
    Těžko říct, zda Anthony Beauvillier přihrával nebo střílel. Ovšem kotouč proletěl jen do rohu hrací plochy a domácí se znovu osvobozují.
     
    13:48
    Na druhé straně to zkusil od modré čáry Ryan Pulock, jehož snažení zastavil nohou Marcus Pettersson. Pittsburgh pak posunul hru jednoduše do středního pásma.
     
    12:20
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Kris Letang, který nemířil přesně a poslal černou gumu vedle levé tyče.
     
    11:44
    Od mantinelu přihrával Jason Zucker na střed, kde byl najetý Jevgenij Malkin. V ruském souboji ale na brankáře Islanders nevyzrál.
     
    Střely na branku: 7:9.
     
    11:15
    Po vhazování přišlo rychlé zakončení od modré čáry, které si nadvakrát Semjon Varlamov pohlídal. Následuje další reklamní přestávka.
     
    11:09
    Celá situace se opakuje, Pittsburgh Penguins se tak znovu zadarmo dostal před branku soupeře.
     
    10:56
    New York Islanders se pokusilo o dlouhou přihrávku, která doputovala na zakázané uvolnění. Následuje vhazovaní před ruským maskovaným mužem.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:03
    Jake Guentzel nevyhodil puk, a tak se ho zmocnil Josh Bailey, který si nabruslil na osu hrací plochy. Tristan Jarry zaznamenal další zákrok a drží Penguins ve vedení.
     
    09:29
    Na levé straně měl hodně prostoru Anders Lee, který naznačil zakončení a přihrával na teč. Před branku se hnal Mathew Barzal, jehož jemnou teč vyrazil Tristan Jarry vedle branky.
     
    08:00
    Po reklamní pauze se znovu pokračuje a Cody Ceci zvolil nahození za branky. Následně z osy pálil Sam Lafferty, který ruského gólmana neprostřelil.
     
    Střely na branku: 6:7.
     
    07:06
    Na druhé straně to zkusil od pravého mantinelu Bryan Rust, jehož propagační pokus vyrazil Semjon Varlamov.
     
    06:21
    Brock Nelson protečoval hru do útočného pásma a chtěl za pukem pokračovat, ale skončil na zádech Letanga. Následně od modré pálil Andy Greene a domácí brankář znovu střelu vyrazil.
     
    05:14
    Středem se do útočného pásma hnal Anders Lee, který zkusil brankářovu pozornost. Tristan Jarry černou gumu vyrazil betonem k mantinelu.
    04:15 Sidney CROSBY - 1:0
     
    04:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Za brankou bojoval u hrazení Jake Guentzel, který přihrával o předbrankového prostoru, kde kotouč neodpálil Brock Nelson. Puku se tak zmocnil Kasperi Kapanen, jenž okamžitě zamířil na první tyčku. Před brankou ještě projel SIDNEY CROSBY, který puk tečoval pod lapačku bezmocného Varlamova. Asistence: Kasperi Kapanen.
     
    03:32
    Na levé straně si nabruslil Michael Dal Colle, který se pokusil trefil bližší horní roh branky, jenomže zakončení mířilo mimo zařízení.
     
    02:57
    Sam Lafferty přihrával před branku, kde si o kotouč klepal Mark Jankowski. Puk ale do nebezpečného prostoru nedoputoval, jelikož narazil na oblouk branky.
     
    02:18
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Brandon Tanev – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Casey Cizikas – 5 min., bitka).
     
    02:18
    Brandon Tanev a Casey Cizikas shodili rukavice a mimo hru si něco vyříkávají ručně. Jednalo se o vyrovnanou bitku a oba hráči už putují na trestnou lavici.
     
    01:42
    Před domácím brankářem clonil Anders Lee, který se pokoušel tečovat nahození. Avšak Pittsburgh znovu odolal a může sám jet do akce.
     
    01:18
    Islanders se tlačili do branky ze strany, avšak Tristan Jarry si situaci pohlídal a hru raději přerušil. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    00:58
    Na ose hrací plochy se nacházel Nick Leddy, který okamžitě mířil pod horní tyčku. Proti němu ale vystartoval Jason Zucker, jenž pokus zastavil a srazil k mantinelu.
     
    00:10
    Jevgenij Malkin a Jean-Gabriel Pageau se postavili na úvodní vhazování a úspěšnější byl domácí centr. Ovšem Tučňáci začínají za vlastní brankou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    PPG Paints Arena přivítala na ledové ploše zahajovací sestavy, které se srovnaly na modrých čarách, ostatní aktéři jsou na střídačkách. Na řadu přichází hymna USA, po které už vše bude směřovat k zahajovacímu vhazování.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Matheson, Ceci, M. Pettersson – Kapanen, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Jankowski, O'Connor.

    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Leddy, Mayfield, Dobson, A. Greene – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Eberle, B. Nelson, Dal Colle – Wahlstrom, Pageau, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South – Kyle Flemington, Travis Gawryletz.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, Pittsburgh posunul do první formace Kasperiho Kapanena, jenž nahradil Bryana Rusta. Brankoviště Pens bude opět hájit Tristan Jarry, naopak branku Islanders bude strážit Semjon Varlamov.
     
    Pittsburgh ani Islanders nemají na soupiskách žádného českého ani slovenského hráče!
     
    Oba celky spolu letos odehrály dva zápasy, oba skončily výsledkem 4:3, zatímco jeden skončil v normální hrací době a druhý po nájezdech. V první se radovali z vítězství Islanders, když vítězný zásah zaznamenal Anders Lee. Naopak druhý dospěl k samostatným nájezdům, které rozhodl kapitán Pens Sidney Crosby.

    Islanders – Pittsburgh 3:4 po nájezdech
    Islanders – Pittsburgh 4:3
     
    Pittsburgh Penguins

    Pittsburgh je v úvodu soutěže za očekáváním, důvodem byla i početná marodka, kdy Pens měli zraněných hned pět obránců. Pokud se podíváme na tabulku Východní divize najdeme Penguins na pátém místě, když získali patnáct bodů. Zatím jsou Tučňáci před branami postupu do vyřazovacích bojů. Pittsburgh má obrovské potíže ukončit zápasy vítězstvím v normální hrací době.

    Poslední zápasy

    Pittsburgh – Washington 1:3
    Pittsburgh – Washington 6:3
    Islanders – Pittsburgh 3:4 po nájezdech

    Nejproduktivnější hráči

    Bryan Rust 13 bodů (5+8)
    Sidney Crosby 12 bodů (5+7)
    Jake Guentzel 12 bodů (5+7)
     
    New York Islanders

    Pokud se podíváme na tabulku Východní divize, najdeme Islanders na druhém místě s devatenácti body. Hostující celek opět dobře hraje do obrany a přesto, že nedává tolik branek je hned za Bostonem. Celek z New Yorku v posledních třech duelech zvítězil a zdá se, že je v dobré psychické kondici. Pokud se zaměříme na Islanders venku, kde získal deset bodů, takže Penguins nečeká nic jednoduchého.

    Poslední zápasy

    Buffalo – Islanders 0:3
    Buffalo – Islanders 1:3
    Rangers – Islanders 0:2

    Nejproduktivnější hráči

    Mathew Barzal 15 bodů (6+9)
    Anders Lee 10 bodů (7+3)
    Jean-Gabriel Pageau 10 bodů (6+4)
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u populární NHL, která má na programu další střetnutí, v němž se představí Pittsburgh Penguins a New York Islanders.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Crosby (Kapanen), 39. Blueger (Matheson, Aston-Reese), 50. Zucker (Rust, Malkin), 57. Rust (Zucker, Malkin) – 56. B. Nelson (Jo. Bailey, Leddy)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Matheson, Ceci, M. Pettersson – Kapanen, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Jankowski, O'Connor.
    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Leddy, Mayfield, Dobson, A. Greene – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Eberle, B. Nelson, Dal Colle – Wahlstrom, Pageau, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South – Kyle Flemington, Travis Gawryletz
    bahis siteleri