Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 2:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 7:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Islanders 4:1 (kon.) | Columbus – Nashville 3:0 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (1:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 1:3 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
San Jose Sharks
Pátek 19.02.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:00 David PERRON - 3:2
     
    64:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues vítězí! Torey Krug na útočné modré prošel mezi Nietem a Burnsem. Tím dostal trochu času na vyhodnocení situace, kterou vyřešil skvělým pasem na DAVIDA PERRONA. Ten číhal za obranou a pohotovou střelou zblízka poslal puk pod betonem Jonese do sítě. Asistence: Torey Krug, Jordan Binnington.
     
    63:21
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Patrick Marleau – 2 min., hákování).
    59:20 Brayden SCHENN - 2:2
     
    59:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues čtyřicet vteřin před koncem vyrovnávají a asi dostávají tento zápas do prodloužení! Krug prodloužil Faulkovu přihrávku na levou stranu. Perron z jedničky otočil těžiště napravo k Hoffmanovi, jehož střelu Jones sice vyrazil, ale na dorážku nepokrytého BRAYDENA SCHENNA už nestačil. Asistence: Mike Hoffman, David Perron.
     
    55:14
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., podrážení).
    34:31 John LEONARD - 1:2
     
    34:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V pětatřicáté minutě tu máme obrat ve skóre! Vše začalo vhazováním, které vyhrál Patrick Marleau. Donato ve snaze o střelu z pravého kruhu promáchl, rychle na to ale zareagoval a pohotově posunul puk více doprava, odkud dal svůj druhý gól v ročníku JOHN LEONARD. Asistence: Ryan Donato, Patrick Marleau.
    28:27 Noah GREGOR - 1:1
     
    28:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedlouho před půlkou základní hrací doby je srovnáno na 1:1! Meloche sebral volný puk u pravého mantinelu. S pomocí Gambrellovy clony Binningtona sám nepřekonal, ale z levé strany dorážející NOAH GREGOR už jistě vstřelil svůj třetí gól v sezóně. Asistence: Nicolas Meloche, Dylan Gambrell.
     
    19:56
    Oskar Sundqvist byl v nápřahu ke střele zasažen Donatovou hokejkou. Rozhodčí okamžitě signalizují menší trest za vysokou hůl.
    06:12 Mike HOFFMAN - 1:0
     
    06:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se v přesilovce dostávají do vedení! Autorem branky je MIKE HOFFMAN, který to měl v tento gólový okamžik velmi jednoduché, protože po šanci Sundqvista a Jonesově zákroku levým betonem dorážel kotouč do prázdné branky. Asistence: Oskar Sundqvist, David Perron.
     
    05:00
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brent Burns – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:57
    Meier přihrával zpoza branky na Hertla, kterého Dunn zasáhl hokejkou do obličeje. Je z toho přesilovka pro San Jose.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Hoffman (Sundqvist, Perron), 60. B. Schenn (Hoffman, Perron), 64. Perron (Krug) – 29. Gregor (Meloche, Gambrell), 35. Leonard (Donato, Marleau)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk (A), Krug, Gunnarsson, Scandella, Bortuzzo, Dunn – Perron, R. O'Reilly (C), Barbašev – Kyrou, B. Schenn (A), Hoffman – Blais, Sundqvist, Sanford – MacEachern, J. de La Rose, Clifford.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns, Ferraro, Vlasic, Knyžov, Meloche, Claesson – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl (A), Balcers – Leonard, Marleau (A), Donato – Gregor, Gambrell, Nieto.

    Rozhodčí: Lee, Peel – Daisy, FOurnier
    bahis siteleri