Bratislava Capitals – Moser Medical Graz 99ers 4:2 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Moser Medical Graz 99ers
sk Pátek 19.02.2021, 18:30 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    MITCH HULTS využil zaváhanie hráčov Grazu v strednom pásme a korčuľoval sám na prázdnu bránu. Toto sa inak ako gólom skončiť nemohlo.
     
    55:18
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Presilovka domácich už bola na konci a potom to prišlo! MILOŠ BUBELA napriahol príklepom z vrcholu pravého kruhu a jeho strela tesne nad ľadom zapadla k vzdialenejšej žŕdke!
    Asistencie: Michel Miklík, Sacha Guimond
     
    38:57
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Caps veľmi dlho váhali so streľbou, až napokon po prihrávke Hultsa strieľal Culkin, jeho pokus Bowns vytesnil pravým betónom, no následne z veľkého uhla skóruje MAXIME FORTIER! Prestrelil brániaceho hráča aj brankára a vyrovnáva na 2:2 ešte pred prestávkou!
    Asistencie: Ryan Culkin, Mitch Hults
     
    29:57
    Graz dal gól!
    Skvelú prácu odviedol Alagic, ktorý naviazal na seba brániaceho hráča a potom prihral dozadu presne na hokejku ANTHONYHO CAMERANESIHO a ten trafil odkrytú pravú časť brány. Hostia otáčajú skóre a v polovicu zápasu vedú 2:1!
    Asistencia: Adis Alagic
     
    13:13
    Graz dal gól!
    Prihrávku Schiechla od mantinelu síce hráč Grazu nespracoval, no za ním číhal jeho spoluhráč OLOF MYLLÄRI, ktorý z medzikružia zavesil do hornej časti brány a je vyrovnané!
    Asistencia: Michael Schiechl
     
    09:14
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Tak sme sa jej dočkali hneď teraz a rovno je z toho úvodný gól zápasu! Bucova strela sa odrazila od zadného mantinelu, skackavý puk obranca hostí nedokázal upratať do bezpečia a tak strieľal Ahl, ktorého strelu Bowns vyrazil, no nepodarilo sa mu puk hokejkou stiahnuť k sebe, čo využil MAXIM FORTIER a dopravil ho do brány!
    Asistencie: Filip Ahl, Dávid Buc

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 10. Fortier (Ahl, Buc), 39. Fortier (Culkin, Hults), 56. Bubela (Miklík, Guimond), 60. Hults – 14. Mylläri (Schiechl), 30. Cameranesi (Alagic)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Culkin, Carson, Bohunický, Chovan, Guimond, Romančík, Boldižár – Ahl, Hults, Bubela – Kostitsyn, Higgs, Miklík – Hudec, Buc, Fortier – Köver, Bezák, Šmída
    Moser Medical Graz 99ers: Bowns – Kirchschläger Dodero, Mylläri, Setzinger, Altmann, Menshikov, Krainz, Lindner – Broda, Schiechl, Latta – Alagic, Cameranesi, Porsberger – Kainz, Oleksuk, Ograjensek – Pesendorfer, Moderer, Rappold

    Rozhodčí: Rencz, Siegel – Gatol, Konc
    bahis siteleri