Barcelona – Cádiz 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Alavés 4:0 (kon.) | Huesca – Granada 3:2 (kon.)
Ath. Bilbao – Villarreal 1:1 (kon.)
konec
SD Huesca
3:2 (3:1)
Granada CF
Neděle 21.02.2021, 18:30 • Estadio El Alcoraz (Huesca) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Division mezi SD Huesca a Granada CF. Výkop je stanoven na 18:30.
     
    Granada CF

    Granada letos prožívá solidní sezónu. Ve dvaceti třech zápasech získala Granada třicet bodů a zatím drží desátou pozici. Na sestupové vody má aktuálně k dobru devítibodový náskok. Granada dokáže bodovat i přes slabší ofenzivu. Soupeřům nasázela jen dvacet sedm branek. Na hřištích soupeřů však získala jen devět bodů. V posledním kole prohrála doma 1:2 s Atléticem Madrid. Ve čtvrtek však v Evropské lize doma přehrála 2:0 Neapol.
     
    SD Huesca

    Domácí Huesca je na tom mnohem hůře. Domácí celek totiž ve třiadvaceti zápasech získal jen šestnáct bodů a krčí se na posledním místě ligové tabulky. Na záchranu aktuálně ztrácí už pět bodů a nevypadá to s ní vůbec dobře. Huesca soupeřům vstřelila jen osmnáct branek. Hůře je na tom pouze Getafe. V posledních dvou duelech však sehrála vyrovnaná klání s Realem Madrid a Sevillou. Z obou utkání však odešla bez bodu.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil se na půdě Granady urodila remíza 3:3.
     
    Úvodní sestavy:

    SD Huesca: Fernández Llorente – Pulido, Siovas, Insua – Maffeo Becerra, Ferreiro, Seoane, M. Rico, Galán – Escriche, Mir.
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, B. García, Gómez, Carlos, Okazaki, Pedro López, Ontiveros, Vavro, Sandro Ramírez.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz, G. Sánchez, N. Pérez, Foulquier – Eteki, Vico – Puertas, Quina, Marín – Soro.
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – D. Duarte, Gonalons, Y. Herrera, Kenedy, Machís, J. Molina, Montoro, Neva..
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Huesca bude hrát v tmavě modrém, zatímco Granada oblékne červenou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Granada obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levé křídlo skončil u obránce.
     
    2
    Dimitri Foulquier táhl akci Granady po pravém křídle hrací plochy. Krajní obránce hostujícího celku se dokonce prodral k odcentrování, jenže trefil prvního obránce.
     
    3
    Yan Eteki se skvěle vrátil na vlastní polovinu, kde se tělem natlačil před soupeře a rozehrál na levou stranu. Granada je v úvodních minutách o něco aktivnější.
     
    4
    Pablo Maffeo Becerra podpořil ofenzivu domácí Huescy náběhem po pravém křídle, odkud odcentroval do šestnáctky, jenže jeho pobídku odhlavičkoval do bezpečí Germán Sánchez.
     
    5
    Huesca zahrávala na polovině Granady přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna a zadáci Granady míč s velkým štěstím odvrátili.
     
    6
    Dimitri Foulquier si naběhl na přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže si v souboji s obráncem pomohl přidržením soupeře za dres, čímž porušil pravidla.
     
    7
    Domingos Quina si krásným zpracováním doslova pohrál s Insuou. Hostující fotbalista poté rozehrál na levé křídlo, ale nikdo v červeném neodcentroval do šestnáctky.
     
    8
    Fede Vico se krásně prosmýkl do pokutového území, ale důrazný Pablo Insua mu nedal ani metr prostoru na operaci s míčem. Domácí Huesca ze situace vytěžila odkop od branky.
     
    9
    Dimitri Foulquier si dal pozor na další oblouček za obranu hostujícího celku a před rozběhnutým Rafaelem Mirem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    9
    Granada právě vstřelila branku!
    Granada se v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! DOMINGOS QUINA dostal přihrávku na levou stranu, krásně si míč navedl do pokutového území a technickou střelou uklidil míč k zadní tyči!
     
    11
    Granada pokračuje v aktivní hře i po vstřelení úvodní branky dnešního souboje. Hosté se drali vpřed po levém křídle, ale Antonio Puertas už se k odraženému míči nedostal.
     
    12
    Fede Vico prošel po levé straně až do blízkosti velkého vápna, jenže jeho vysoký centr směřoval přímo do rukavic domácího brankáře Llorenteho.
     
    13
    Alberto Soro přečetl rozehrávku soupeře a odkopl míč daleko na tribunu. Fotbalisté v červeném si nechtějí komplikovat život a v první půli hrají hodně jednoduše, což Granadě zatím přináší ovoce.
     
    14
    Nehuén Pérez odcentroval z pravé strany do pokutového území. Za jeho centrem se tlačil Antonio Puertas, jehož hlavičku musel boxovat Álvaro Fernández Llorente.
     
    15
    Hostující brankář se v pokutovém území nepříjemně srazil s jedním z domácích fotbalistů. Sudí ještě bude zkoumat, zda to nebylo na penaltu!
     
    15
    Sudí si prohlédl záběry na videu a nařizuje penaltu pro Huescu!
     
    15
    Rui Silva navíc vidí žlutou kartu.
     
    16
    Domácí celek zahodil obrovskou šanci! K exekuci pokutového kopu se postavil Mir, ale razantní střelou jen orazítkoval tyč!
     
    18
    Domácí fotbalisté po zahozané penaltě pokračují v aktivní hře a nadále se tlačí do zakončení. Nikdo v tmavém dresu Huescy se však nedostal k centru z pravé strany.
     
    19
    Rafael Mir si na polovině hrací plochy zpracoval prudkou přihrávku a roztáhl hru na pravé křídlo. Domácí fotbalisté však daleko nedošli. Akci Huescy zastavil útočným faulem Dani Escriche.
     
    20
    Pablo Insua přečetl úmysl rozběhnutého Germána Sánchéze a odehrál před ním míč pryč z vlastní poloviny. Granada se nyní nemůže dostat do šestnáctky.
     
    21
    Dimitri Foulquier aktivně napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Zadáci v modrém si však dali pozor a Pablo Maffeo míč nakopl vpřed.
     
    22
    Rui Silva se musel zapojit do rozehrávky Granady. Hostující brankář si dal pozor na dotírajícího Ferreira a odkopl před ním míč na polovinu hrací plochy.
     
    23
    Domingos Quina si podruhé během prvního poločasu navedl míč do velkého vápna, ale jeho další technický pokus zastavil blok důrazného zadáka.
     
    24
    Rui Silva si dal pozor na dalekonosnou střelu Rafaela Mira a připsal si snadný zákrok. Hostující brankář poté nakopl míč na rozběhnutého Puertase, ale ten se k míči nedostal.
     
    25
    Granada zahrávala přímý kop na polovině Huescy. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v červeném dresu hostujícího celku nezakončil.
     
    26
    David Ferreiro to v souboji o míč přehnal s agresivitou a takovou zápasnickou vložkou poslal soupeře do reklamního baneru.
     
    27
    Pablo Maffeo Becerra poslal dlouhý aut až do pokutového území, jenže k jeho pobídce se nikdo z domácích fotbalistů nedostal. Odražený míč se stal snadnou kořiští pro Silvu.
     
    28
    Dimitri Foulquier prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna a vyslal před branku prudký centr. Pozorný brankář Llorente si před Puertasem došel pro míč.
     
    29
    Yan Eteki sprintoval za další pobídkou na polovinu domácí Huescy, jenže míč nabral na vlhkém trávníku pořádnou rychlost a skončil v autu. Vhazuje Huesca.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavé utkání. Huesca se v posledních minutách tlačí vpřed, ale zatím marně obléhá velké vápno.
     
    31
    Pablo Maffeo Becerra diriguje rozehrávku Huescy na polovině hrací plochy. Domácí stoper poté nakopl míč na pravé křídlo, ale tam neměl spoluhráče.
     
    32
    Fede Vico se na levém křídle krásnou kličkou zbavil svého strážce a pohotově odcentroval. Centr se mu ale svezl po kopačce a míč doplachtil do autu.
     
    32
    Huesca právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Domácí Huesca se dočkala vytoužené branky po takové nenápadné akci. První zakončení obrana Granady srazila jen před malé vápno a důrazný DANIEL ESCRICHE z voleje propálil Silvu!
     
    34
    Granada se okamžitě vydala do útoku se snahou o rychlou odpověď. Na pravé straně kouzlil s míčem u nohy Yan Eteki, který vybojoval pro hosty přímý kop.
     
    35
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Adrián Marín, který zvolil technickou ránu levačkou přes zeď. Jeho pokus domácí brankář Llorente schoval míč do rukavic.
     
    36
    Álvaro Fernández Llorente si dal pozor na napadajícího soupeře a nakopl míč na pravé křídlo. Zadáci Granady následně získali míč pro sebe.
     
    37
    Víctor Díaz dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud poslal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže tam neměl spoluhráče.
     
    38
    Domácí Huesca zahrávala rohový kop. Do odraženého míče se poté zpoza velkého vápna opřel Jaime Seoane, jehož pokus Silva schoval do rukavic.
     
    39
    Pablo Insua dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, jenže pozorný stoper Nehuén Pérez jeho pobídku odvrátil.
     
    40
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca ještě před přestávkou otáčí vývoj dnešního souboje. Domácí celek zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku si ve vápně našel JORGE PULIDO a hlavou uklidil míč do sítě!
     
    42
    Granada je průběhem prvního poločasu pořádně zaskočená. Hosté se snažili přenést těžiště hry na pravé křídlo, ale pobídka proskákala do autu.
     
    43
    David Ferreiro poslal parádní přihrávku za obranu soupeře, kam si naběhl Rafael Mir, jenže jeho projektil levačkou skončil nad břevnem.
     
    44
    Antonio Puertas prošel po pravém křídle na hranici velkého vápna, jenže zpětnou přihrávkou nikoho v červeném dresu nenašel.
     
    45
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca po dalším rohovém kopu přidává i třetí branku! Na centr na malé vápno si naběhl Rafael Mir, který vytvářel tlak na obránce a DIMITRI FOULQUIER si vsítil vlastní branku.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější domácí Huesca. Granada sice vstoupila do utkání lépe a Quina technickou střelou otevřel skóre. Domácí mohli rychle vyrovnat, ale Mir z penalty trefil tyč. Přesto se Huesca dočkala vyrovnání, které zařídil Esriche. Do vedení poslal domácí celek po rohovém kopu Pulido a v závěru první půle přidal po dalším rohu třetí zásah Mir.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Dimitri Foulquier, přichází Darwin Machís.
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Fede Vico, přichází Jorge Molina.
     
    47
    Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také brankář Llorente. Jeho nákop přiletěl na pravé křídlo, kde jej získali hráči Granady.
     
    48
    Nehuén Pérez uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Důrazný fotbalista hostujícího celku nepustil do dalšího zakončení Mira.
     
    49
    Yan Eteki se pustil do hlavičkového souboje na polovině Huescy, jenže si pomohl nedovoleným zákrokem, když trefil soupeřel loktem.
     
    50
    Germán Sánchez nakopl míč na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl. Huesca brání skvěle.
     
    51
    Nehuén Pérez potáhl míč po levé straně na polovinu domácího celku. Na jeho přihrávku si naběhl Darwin Machís, ale ten se nedokázal otočit kolem Maffea.
     
    52
    Granada zahrávala rohový kop. Na centr od rohového praporku si naskočil Machís, jenže jeho hlavička skončila vysoko nad břevnem.
     
    53
    Granada zahrávala přímý kop. Střídající Machís vyslal tvrdou ránu nártem, ale jeho dělovku domácí brankář Llorente schoval míč do rukavic.
     
    54
    Pablo Maffeo Becerra potáhl míč na polovinu hrací plochy, jenže jeho rozehrávka skončila nákopem do autu. Granada bude vhazovat na vlastní polovině.
     
    55
    Pablo Maffeo Becerra si dal pozor na průnikovou přihrávku mezi stopery domácího celku a pomohl si malou domů.
     
    56
    Domingos Quina se ujal rozehrávky dalšího přímého kopu Granady na polovině soupeře. Ve vápně se k jeho centru tlačil Machís, ale toho uhlídal Insua.
     
    57
    Adrián Marín dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže jeho rozehrávka na levou stranu skončila přihrávkou do autu.
     
    58
    Domingos Quina se po pravém křídle dostal do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr skončil v rukavicích připraveného Llorenteho.
     
    59
    Adrián Marín se hnal za nákopem na pravé křídlo, jenže měl k míči o pořádný kus dál než domácí obránce Maffeo. Huesca po změně stran bez problémů drží vedení.
     
    60
    Granada právě vstřelila branku!
    Granada se po hodině hry dočkala snížení na rozdíl jediné branky! Na centr z levé strany si ve vápně naběhl ALBERTO SORO a dopravil míč do sítě. Hostující střelec se ještě srazil s brankářem.
     
    62
    Rui Silva si musel dát pozor na napadajícího Rafaela Mira a odkopl před ním míč daleko na tribunu. Vhazovat bude domácí Huesca.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Nehuén Pérez (Granada CF).
     
    63
    Pablo Maffeo Becerra uspěl v hlavičkovém souboji na vlastní polovině a před rozběhnutým Sorem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    64
    Nehuén Pérez potáhl míč po pravém křídle na polovinu domácího celku a vyslal střílený centr na přední tyč. Dobíhající Germán Sánchez balón netrefil ideálně.
     
    65
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Alberto Soro, přichází Yangel Herrera.
     
    66
    Yan Eteki faulem na polovině hřiště zastavil rodící se akci soupeře a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    67
    David Ferreiro dostal přihrávku na polovinu soupeře, potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže jeho projektil si brankář pohlídal.
     
    68
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Mikel Rico, přichází Šindži Okazaki.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Dani Escriche, přichází Idrissa Doumbia.
     
    69
    Darwin Machís se pustil do hlavičkového souboje na polovině domácího celku, ale podle rozhodčího si v souboji pomohl loktem.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a domácí celek si stále drží jednobrankové vedení. Granada však vrhá všechny síly do útoky.
     
    71
    Granada zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale obrana Huescy zatím podává koncentrovaný výkon. Míč nyní odhlavičkoval Insua.
     
    72
    Šindži Okazaki táhl akci domácího celku po levé straně hrací plochy, jenže dloubáčkem za obranu neoslovil nikoho v tmavém dresu.
     
    73
    Právě Okazaki tentokrát prošel na levou stranu hrací plochy, kde se dobře zbavil obránce, jenže centrem do velkého vápna spoluhráče Mira do šance nedostal.
     
    74
    Rafael Mir se při další akci individuálním průnikem prosmýkl na hranici velkého vápna, jenže jeho pokus levou nohou prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Pablo Insua (SD Huesca).
     
    75
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levý kotník.
     
    76
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Yangel Herrera, přichází Kenedy.
     
    77
    Yan Eteki potáhl míč na polovinu hrací plochy a obloučkem vymyslel pobídku za obranu Huescy. Zadáci v modrém si dali dobrý pozor a odehráli míč do bezpečí.
     
    78
    Víctor Díaz se zbavil obránce na pravém křídle a pokusil se odcentrovat. Jeho pobídku zblokoval jeden z domácích obránců na rohový kop.
     
    79
    Huesca se hnala vpřed středem hrací plochy, jenže domácí se na polovině Granady dlouho neohřáli. V posledních minutách je k vidění moře soubojů.
     
    80
    Hra je přerušena! Hostující Darwin Machís zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za rameno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    81
    Rui Silva poslal nákop na pravé křídlo, kam spěchal Antonio Puertas, jenže důrazný Pablo Insua míč odehrál mimo nebezpečný prostor.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Víctor Díaz (Granada CF).
     
    82
    David Ferreiro zahrával přímý kop domácího celku na polovině Granady. Jeho centr se stočil na značku pokutového kopu, ale obránci byli připravení.
     
    83
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Domingos Quina, přichází Domingos Duarte.
     
    84
    Huesca zahrávala rohový kop. Za centrem od rohového praporku se v pokutovém území tlačil Idrissa Doumbia, ale jeho pokus skončil vedle branky.
     
    85
    Dimitris Siovas dohnal nákop na levou stranu, ale už si nedokázal obhodit soupeře v červeném dresu Granady. Huesca v závěru nepouští Granadu do šancí.
     
    86
    Dimitris Siovas si tentokrát navedl míč do blízkosti velkého vápna, odkud zakončil levačkou, ale jeho projektil brankář vyškrábl na rohový kop.
     
    87
    Okazaki vlétl do dalšího hlavičkového souboje na polovině hrací plochy. Střídající Japonec neměl proti urostlému soupeři šanci, ale získal čas pro spoluhráče.
     
    88
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Juan Carlos.
     
    89
    Javier Galán potáhl míč na polovinu Granady, kde nasbíral další cenné sekundy k dobru. Domácí fotbalista poté míč odevzdal, ale akce Granady měla krátký konec.
     
    90
    Rafael Mir dohnal dlouhou přihrávku na polovinu soupeře, navedl si míč na hranici velkého vápna, jenže pravačkou daroval Silvovi snadný zákrok.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Granada si komplikuje závěr duelu! Germán Sánchez trefil soupeře kopačkou do obličeje a sudí jej vyloučil!
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jaime Seoane (SD Huesca).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Huesca nakonec zvládla duel s Granadou a vítězí 3:2. Granada sice vstoupila do utkání lépe a Quina technickou střelou otevřel skóre. Domácí mohli rychle vyrovnat, ale Mir z penalty trefil tyč. Přesto se Huesca dočkala vyrovnání, které zařídil Esriche. Do vedení poslal domácí celek po rohovém kopu Pulido a v závěru první půle přidal po dalším rohu třetí zásah Mir. Po změně stran ještě dokázal snížit Soro. V závěru se Granada tlačila do útoku, ale Germán Sánchez červenou kartou ukončil snahu svého mužstva.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:14.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:24:09)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 32. Escriche, 40. Pulido (M. Rico), 45. Foulquier (vla.) – 9. Quina (Soro), 60. Soro (Machís)

    Karty:   74. Insua (HSC), 90+3. Seoane (HSC) – 15. Rui Silva (GRN), 62. N. Pérez (GRN), 81. Díaz (GRN)   90+2. G. Sánchez (GRN)

    Neproměněná penalta: 16. Mir (HSC), mimo


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 13:14.
    SD Huesca: Fernández Llorente – Pulido, Siovas, Insua – Maffeo Becerra, Ferreiro (88. Carlos), Seoane, M. Rico (68. Okazaki), Galán – Escriche (68. I. Doumbia), Mir.
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, B. García, Gómez, Carlos, Okazaki, Pedro López, Ontiveros, Vavro, Sandro Ramírez.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz, G. Sánchez, N. Pérez, Foulquier (46. Machís) – Eteki, Vico (46. J. Molina) – Puertas, Quina (83. D. Duarte), Marín – Soro (65. Y. Herrera, 76. Kenedy).
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – D. Duarte, Gonalons, Y. Herrera, Kenedy, Machís, J. Molina, Montoro, Neva.
    bahis siteleri