Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – Philadelphia 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:4 (po pr.)
konec
Boston Bruins
7:3 (2:2, 4:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Pondělí 22.02.2021, 01:30 • Lake Tahoe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 David PASTRŇÁK - 7:3
     
    57:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak nakonec je tu hattrick v podání DAVIDA PASTRŇÁKA, který přesně dostal přihrávku na levý kruh pro vhazování a v pokleku z první dal třetí branku. Zároveň je druhým hráčem v historii NHL, který docílil hattrickuv zápase pod otevřeným nebem. Asistence: Jack Studnicka.
    52:45 James van Riemsdyk - 6:3
     
    52:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Třetí přesilovku už Philadelphia využívá! Autorem branky je JAMES VAN RIEMSDYK který před brankou tečoval puk, jenž se ještě odrazil od bránícího Vaakanainena. Dvě teče před Raskem a to se velmi těžko chytá. Asistence: Kevin Hayes a Ivan Provorov.
    37:53 Nick RITCHIE - 6:2
     
    37:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá svou první přesilovku, kdy se ke střele dostal Moore a před Hartem tečoval puk NICK RITCHIE. Asistence: John Moore a Craig Smith.
    36:47 Trent FREDERIC - 5:2
     
    36:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme tu slepenou branku, o kterou se výstavní trefou postaral TRENT FREDERIC, který vymetl pravý horní roh branky a jde o jeho premiérovou branku. Asistence: John Moore a Connor Clifton.
    36:14 Charlie COYLE - 4:2
     
    36:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase tu máme odskok ve stavu skóre! Autorem branky je CHARLIE COYLE, který poslal puk do tyče, od které se odrazil od brankáře do branky. Asistence: Craig Smith.
    20:46 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    20:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to se podívejme. Pastrňák si prodloužil své střídání a stejně, jako v první třetině, i nyní se dokázal prosadit, kdy poslal puk pod horní tyčku. Zkrátka DAVID PASTRŇÁK trefil jediný volný malý prostor a míří za svým dalším hattrickem. Asistence: Nick Ritchie a Urho Vaakanainen.
    15:27 Charlie MCAVOY - 2:2
     
    15:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velmi brzy je tu vyrovnání! CHARLIE MCAVOY dostal dobrou přihrávku na modrou čáru a jeho tvrdá rána končí u levé tyče. Asistence: Brad Marchand a Connor Clifton.
    14:48 Sean COUTURIER - 1:2
     
    14:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Charlie McAvoy zlomil hůl při střele od modré čáry a následoval rychlý protiútok Flyers. Už to vypadalo, že Rask zvládne kritickou situaci, ovšem puk vyplaval do volného prostoru a SEAN COUTURIER jej nakonec dostal do branky a otáčí vývoj utkání. Asistence: Kevin Hayes a James van Riemsdyk.
    06:41 Joel FARABEE - 1:1
     
    06:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivita Flyers je odměněna vyrovnáním! Nahozený puk se příhodně odrazil před branku, kde se zjevil JOEL FARABEE, který v pádu nakonec dokázal dostat puk za záda Raska. Toho hodně překvapil dobře odražený kotouč od zadního mantinelu. Asistence: Sean Couturier a James van Riemsdyk.
    00:34 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    00:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Do prvního útoku se dostali Flyers, ovšem rána byla zablokovaná a následoval rychlý protiútok, ve kterém Marchand našel najíždějícího DAVIDA PASTRŇÁKA který se velmi brzy prosazuje. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 16. McAvoy (Marchand, Clifton), 21. Pastrňák (N. Ritchie, Vaakanainen), 37. Coyle (C. Smith), 37. Frederic (J. Moore, Clifton), 38. N. Ritchie (J. Moore, C. Smith), 58. Pastrňák (Studnicka) – 7. Farabee (Couturier, J. van Riemsdyk), 15. Couturier (K. Hayes, J. van Riemsdyk), 53. J. van Riemsdyk (K. Hayes, Provorov)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Lauzon, McAvoy, Carlo (A), J. Moore, Clifton, Vaakanainen – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Coyle, C. Smith – Bjork, Studnicka, DeBrusk – Frederic, Kuraly, Wagner.
    Philadelphia Flyers: Hart (41. Elliott) – Provorov (A), P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Hägg, E. Gustafsson – J. van Riemsdyk, Couturier (A), Farabee – M. Raffl, K. Hayes (A), Aube-Kubel – Bunnaman, Patrick, Suško – Andreoff, Morin, Friedman.

    Rozhodčí: W. McCauley, K. Sutherland – M. MacPherson, J. Murray
    bahis siteleri