HC Slovan – Miskolc 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:3 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 1:2 (po pr.) | Nitra – Detva 4:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
HK Poprad
sk Pátek 26.02.2021, 17:30 • ZŠ Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Martin Faško-Rudáš – 2 min., hákovanie).
     
    57:09
    Neskutočná šikovnosť v podaní Daniela Brejčáka. Ten krásnym spôsobom prešiel hneď cez trojicu brániacich hráčov, následne si položil Mateja Gajana a už pred ním stála len prázdna brána. V poslednej chvíli zakročil Tanner Mackey Jago, ktorý mu puk z čepele vypichol.
     
    49:04
    Martin Faško-Rudáš sa spomedzi troch brániacich hráčov dostal k zakončeniu. Puk nasmeroval len do stredu bránky, kde stál pripravený Tomáš Vošvrda.
     
    48:16
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Marcel Haščák, ktorý mal pred bránkou súpera dostatok priestoru k zakončeniu. Jeho strelecký pokus dokázal Gajan vyraziť do bezpečia.
     
    44:56
    Poprad dal gól!
    Odrazený puk si v útočnom pásme našiel hokejku MIKA DALHUISENA, ktorý strelou z backhandu prepálil všetko, čo mu stálo v ceste a znížil tak nepriaznivý stav na 4:3. Asistenciu si na svoje konto pripíše Janne Tapio Tavi.
     
    44:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Martin Faško-Rudáš vyviezol puk do útočnej tretiny, kde si na druhej strane všimol úplne voľného ALEXA BRETONA, ktorý puk upratal do pravej časti bránky. Stav stretnutia je 4:2! Asistencia: Martin Faško-Rudáš.
     
    43:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Mali sme možnosť vidieť krásnu kombináciu domáceho celku. Jakub Sukeľ preposlal prihrávku cez os klziska na ľavú žrď, kde si nakorčuľoval nikým nekrytý BRIAN IHNAČÁK, ktorý strelou z prvej rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 3:2! Asistencie: Jakub Sukeľ, Martin Faško-Rudáš.
     
    40:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Patrik Lamper zakončil z predbránkového priestoru. Tomáš Vošvrda ešte dokázal na tento pokus reagovať, ale na následnú dorážku JAKUBA SUKEĽA už nie. Domáci využívajú presilovú hru piati proti trom a navyše budú v presilovej hre o jedného hráča pokračovať. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Patrik Lamper, Alex Breton.
     
    40:00
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Marek Zagrapan – 2 min., podrazenie).
     
    39:21
    Patrik Lamper si nakorčuľoval do voľného priestoru pred bránkou, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal prudký puk. Zakončenie už spomínaného útočníka dokázal brankár vyraziť.
     
    39:03
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Daniel Brejčák – 2 min., podrazenie).
     
    34:58
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Michal Ganz – 2 min., sekanie).
     
    33:08
    Jakub Sukeľ zaváhal na útočnej modrej, čo sa snažil využiť Marcel Haščák. Ten nabral potrebnú rýchlosť a dostal sa do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého síce prestrelil, ale zastavila ho konštrukcia bránky. To bola šanca!
     
    31:55
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Adam Drgoň – 2 min., sekanie).
     
    28:05
    Faško-Rudáš sa šikovným spôsobom predral až pred Vošvrdu, ktorý si svojím zákrokom nebol vôbec istý a chvíľku nevedel, kde sa puk nachádza. Na jeho šťastie ho zastúpili jeho spoluhráči a puk upratali do bezpečia.
     
    25:24
    Poprad dal gól!
    Daniel Brejčák sa okamžite zapojil do útočnej snahy. V útočnom pásme našiel na druhej strane nikým nekrytého PATRIKA SVITANU, ktorý si vychutnal gólmana a následne zakončil do odkrytej časti bránky. Gól v oslabení znamená zmenu skóre na 1:2! Asistencie: Daniel Brejčák, Adam Drgoň.
     
    23:37
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Mike Dalhuisen – 2 min., hákovanie).
     
    23:00
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Daniel Brejčák – 2 min., podrazenie).
     
    21:30
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Brain Ihnačák, pred ktorým stála už len prázdna bránka. V čase strely sa mu však puk skĺzol po čepele a jeho strela nebola dostatočne prudká. Vošvrda napokon puk zachytil.
     
    19:35
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Marcel Haščák – 2 min., hákovanie).
     
    14:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Po vyhratom vhadzovaní sa k puku na modrej čiare dostal MICHAL GANZ, ktorý si najprv vylepšil streleckú pozíciu a neskôr presne zakončil pod brvno. Stav stretnutia je 1:1! Asistencia: Martin Faško-Rudáš, Brian Ihnačák.
     
    12:23
    V obrovskej príležitosti sa ocitol Lamper, ktorý sa krásnou sťahovačkou zbavil dotierajúceho obrancu a následne zakončil. Prudký projektil však len poslal do konštrukcie bránky.
     
    06:02
    Poprad dal gól!
    Po individuálnej chybe Jakuba Sukeľa sa dostal k puku JANNE TAPIO TAVI, ktorý obišiel už spomínaného brániaceho hráča a v čase, keď už sa nachádzal pred bránkou presne zakončil a skóroval. Stav stretnutia je 0:1! Bez asistencie.
     
    01:16
    Peter Bjalončík si nakorčuľoval do predbránkového priestoru, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal prudkú prihrávku, do ktorej sa oprel z prvej. Gólman Banskej Bystrica predviedol reflexívny zákrok a puk zachytil.
     
    00:10
    Dávid Skokan hneď z úvodu stretnutia prešiel spoločne s pukom do útočného pásma, odkiaľ okamžite zakončil. Svojou strelou nastrelil konštrukciu bránky.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 15. Ganz (Faško-Rudáš, Ihnačák), 41. Sukeľ (Lamper, Breton), 44. Ihnačák (Sukeľ, Faško-Rudáš), 45. Breton (Faško-Rudáš) – 7. Tavi, 26. Svitana (Brejčák, Drgoň), 45. Dalhuisen (Tavi)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (Belányi) – Crevier-Morin, Breton, Ďatelinka, Jago, Bdžoch, Žiak, Melcher, Ganz – Faško, Ihnačák, Sukeľ – Lamper, Mlynarovič, Kabáč – Vašaš, Tamáši, Dvorský – Výhonský, Sojka, Gábor
    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Ulrych, Drgoň, Dalhuisen, Seigo, Vishnevskiy, Brejčák, Kramár, Hajnik – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Preisinger, Tavi – Livingston, Bjalončík, Paločko – Hudec, Zagrapan, Mešár

    Rozhodčí: Stano, Štefik – Jurčiak, Hercog – Lauff
    bahis siteleri