Obří slalom mužů, 1. kolo, Bansko Vítěz: M. Faivre (FRA) (kon.) | Sjezd žen, Val di Fassa Vítězka: L. Gutová-Behramiová (SUI) (kon.)
Obří slalom mužů, 2. kolo, Bansko Vítěz: F. Zubčič (CRO) (kon.)
konec
SP - sjezd žen, Val di Fassa

Vítězka: L. Gutová-Behramiová (SUI)

Sobota 27.02.2021, 11:00 • Val di Fassa • Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce alpského lyžování u sledování on-line přenosu sjezdu žen z italské Val di Fassy.
     
    V italském středisku Val di Fassa pokračuje po mistrovství světa Světovým pohár v alpském lyžování, v sobotu je na programu sedmý a předposlední ženský sjezd sezony v rámci SP. Závodu se nezúčastní Ester Ledecká, která se po vydařeném lyžařském MS přeorientovala na snowboard a připravuje se na snowboardové MS, které proběhne v pondělí a v úterý ve slovinském Rogle. Na startu pak nebude ještě jedno velké jméno, Italka Sofia Goggiaová je dál zraněná a do konce sezony už ji na svahu neuvidíme.

    Hlavní favoritka je jasná, nikdo nemůže v posledních měsících konkurovat formě, kterou má Švýcarka Lara Gutová-Behramiová. Ta byla v posledních devíti startech vždy na stupních vítězek, a to ve třech různých disciplínách. Na mistrovství světa brala tři medaile, ve sjezdu byla bronzová. V posledních třech sjezdech byla Švýcarka vždy mezi nejlepšími třemi, včera se dočkala právě ve Val di Fasse prvního vítězství ve sjezdu v této sezoně. Gutová-Behramiová se dostala do čela hodnocení Světového poháru a svůj náskok si bude chtít po dnešku ještě navýšit.

    Favoritkou číslo dvě je bezesporu další Švýcarka Corinne Suterová. Ta sice v této sezoně zatím moc nezářila, ale na mistrovství světa načasovala formu skvěle a získala stříbro v SuperG a zlato ve sjezdu. Těmto disciplínám kralovala v minulé sezoně, v obou byla v hodnocení Světového poháru nejlepší. V této sezoně je v hodnocení sjezdu druhá, a na první místo už to má hodně daleko, musela už by už jen vyhrávat. Včera skončila na stejné sjezdovce jako se pojede dnes třetí, v této sezoně byla ze sedmi závodů šestkrát v TOP 8, čtyřikrát na pódiu a dvakrát vyhrála.

    Velmi dobrou formu si z MS do Val di Fasse přivezla také Ramona Siebenhoferová. Tato Rakušanka sice na medaili na MS nedosáhla, ale ve sjezdu byla pátá, což byl do té doby její nejlepší výsledek v sezoně. Včera si ho pak ještě vylepšila, když zajela druhé místo. V Itálii se Siebenhoferové daří, celkem byla v kariéře pětkrát na stupních vítězek a z toho čtyřikrát právě v Itálii.

    Favoritek na stupně vítězů je ale mnohem více. V popředí jezdí tradičně v této sezoně Američanka Breezy Johnsonová, počítat se musí také se stříbrnou z mistrovství světa a včera čtvrtou Němkou Kirou Weidleovou nebo s nastupující hvězdou teprve dvaadvacetiletou stále se zlepšující Norkou Kajsou Vickhoff Lieovou.

    Samostatnou kapitolou je pak slovenská hvězda Petra Vlhová, která je stále hlavně skvělá slalomářka, v této sezoně se ale začala více věnovat i rychlostním disciplínám, aby se mohla ucházet o celkové vítězství Světového poháru. Vlhová dlouho jeho pořadí vedla, ale po včerejšku už je druhá, dostala se před ní rozjetá Behramiová-Gutová. Vlhová už dokázala být v této sezoně jednou ve sjezdu čtvrtá, včera byla devátá. Slovenská závodnice bude chtít na Švýcarku dnes ztratit co nejméně a další týden na domácí sjezdovce v Jasné zaútočit na návrat do čela bodování.
     
    Pořadí Světového poháru (23/33)

    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1 047 bodů
    2. Petra Vlhová (SVK) 1 018
    3. Michelle Gisinová (SUI) 836
    4. Marta Bassinová (ITA) 743
    5. Sofia Goggiaová (ITA) 740
    ...
    10. Ester Ledecká (CZE) 453
    52. Martina Dubovská (CZE) 85
     
    Pořadí SP ve sjezdu (6/8)

    1. Sofia Goggiaová (ITA) 480 bodů
    2. Corinne Suterová (SUI) 330
    2. Breezy Johnsonová (USA) 330
    4. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 283
    5. Ester Ledecká (CZE) 206
    ...
    11. Petra Vlhová (SVK) 142
     
    Startovní listina

    1. Elena Curtoniová (ITA)
    2. Jasmine Fluryová (SUI)
    3. Breezy Johnsonová (USA)
    4. Michelle Gisinová (SUI)
    5. Corinne Suterová (SUI)
    6. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR)
    7. Lara Gutová-Behramiová (SUI)
    8. Nadia Delagová (ITA)
    9. Kira Weidleová (GER)
    10. Federica Brignoneová (ITA)
    11. Tamara Tipplerová (AUT)
    12. Priska Nuferová (SUI)
    13. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    14. Stephanie Venierová (AUT)
    15. Laura Pirovanová (ITA)
    16. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    17. Ilka Štuhecová (SLO)
    18. Mirjam Puchnerová (AUT)
    19. Petra Vlhová (SVK)
    20. Marta Bassinová (ITA)
    21. Isabella Wrightová (USA)
    22. Tiffany Gauthierová (FRA)
    23. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    24. Ariane Rädlerová (AUT)
    25. Joana Hählenová (SUI)
    26. Francesca Marsagliaová (ITA)
    27. Christine Scheyerová (AUT)
    28. Jasmina Suterová (SUI)
    29. Julija Pleškovová (RUS)
    30. Sabrina Maierová (AUT)
    31. Laurenne Rossová (USA)
    32. Nadine Festová (AUT)
    33. Rahel Koppová (SUI)
    34. Christina Agerová (AUT)
    35. Rosina Schneebergerová (AUT)
    36. Laura Gaucheová (FRA)
    37. Noemie Kollyová (SUI)
    38. Katja Grossmannová (SUI)
    39. Maruša Ferková (SLO)
    40. Federica Sosiová (ITA)
    41. Elvedina Muzaferijaová (BIH)
    42. Esther Paslierová (FRA)
    43. Camille Ceruttiová (FRA)
    44. Ania Monica Caillová (ROU)
    45. Teresa Runggaldierová (ITA)
    46. Katrin Hirtlová-Stanggassingerová (GER)
    47. Roberta Melesiová (ITA)
    48. Franziska Gritschová (AUT)
    49. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    50. Tifany Rouxová (FRA)
     
    Start předposledního ženského sjezdu sezony se už blíží, jako první na trať s číslem jedna vyrazí domácí sjezdařka Elena Curtoniová.
     
    Start
    Závod začal.
     
    1
    Italka Elena Curtoniová předvedla na pohled solidní jízdu a stanovila úvodní čas 1:26,54 minuty. Je pravděpodobné, že dnes uvidíme ještě rychlejší jízdy.
     
    2
    S dvojkou už na trať vyrazila Švýcarka Jasmine Fluryová, která byla včera na stejné trati čtrnáctá a nejlépe ve sjezdu v této sezoně pátá. Zatím si vede dobře, na třetím mezičase má náskok 21 setin.
     
    2
    Jasmine Fluryová už má svou jízdu za sebou a jde do průběžného vedení! Měla zelené mezičase po celou dobu své jízdy a mohla by vylepšit svůj včerejší výsledek.
     
    3
    Na trati je nejlepší americká sjezdařka Breezy Johnsonová, která byla v této sezoně už několikrát třetí a na MS obsadila páté místo. Ve své kariéře však ještě nikdy nevyhrála závod Světového poháru.
     
    3
    Breezy Johnsonová ztratila kontrolu a vlétla ve velké rychlosti do ochranných sítí. Ty její rychlost snížily, snad to nebude nic vážného.
     
    3
    Breezy Johnsonová svůj pád ještě docela kontrolovala a už je na nohou a je v pořádku. Ochranné sítě v tomto případě odvedly svůj účel skvěle.
     
    3
    Američanka už zase nazula lyže a je v pořádku. Závod bude pokračovat po opravě ochranných zábran.
     
    4
    Po krátké přestávce opět pokračujeme, na trati už je Švýcarka Michelle Gisinová, třetí žena celkového hodnocení Světového poháru. Zatím si vede výborně, na třetím mezičase vede o 34 setin.
     
    4
    Michelle Gisinová stále zajížděla o zhruba dvě desetiny lepší mezičasy než její krajanka Fluryová. Závěrečná rovinatější pasáž jí úplně podle představ nevyšla, ale i přesto jde o jedinou setinu sekundy do vedení.
     
    5
    Corinne Suterová je čerstvou mistryní světa ve sjezdu, včera byla na této trati třetí. I dnes má zaděláno na dobrý výsledek, na třetím mezičase vede o 11 setin.
     
    5
    Švýcarka Corinne Suterová zajíždí další skvělý závod a jde s náskokem 49 setin do vedení! Spodní rovinatá pasáž ji vyšla skvěle. A máme tu kompletně švýcarské obsazení stupňů vítězek.
     
    6
    Na trati je první z Norek Kajsa Vickhoff Lieová. Ta letos prožívá svou průlomovou sezonu, ale lépe se jí daří v SuperG, ve sjezdech zatím září více v trénincích. Na třetím mezičase ztrácí Lieová už půl sekundy, protože udělala jednu větší chybu.
     
    6
    Druhá polovina trati se ale Lieové povedla skvěle a nakonec jde se ztrátou 47 setin na druhé místo. A je moc spokojená.
     
    7
    Na řadě je jedna z hlavních favoritek na vítězství v tomto závodě Lara Gutová-Behramiová, která má skvělou formu, vede celkové hodnocení Světového poháru a včera tady ve Val di Fasse vyhrála. Dnešní závod také začala dobře, na třetím mezičase vede o 24 setin.
     
    7
    Švýcarka Lara Gutová-Behramiová je prostě k nezastavení, jde do průběžného vedení! Důležité bylo, že si ve spodní rovinaté pasáži udržela vysokou rychlost a nakonec je v cíli první s náskokem 32 setin. Parádní jízda, dost možná dnes vůbec nejlepší.
     
    8
    Italská reprezentantka Nadia Delagová zažívá ve svých třiadvaceti letech zatím nejlepší sezonu v kariéře, dokázala se dostat mezi nasazené závodnice pro sjezd. Na druhém mezičase ale ztrácí už 81 setin a dnes to na nejlepší stačit nebude.
     
    8
    Ani závěr jízdy nevyšel mladé Italce podle představ, se ztrátou 1,31 sekundy se řadí až na sedmé místo.
     
    9
    Na trati je první z Němek Kira Weidleová, která získala na nedávném MS v Cortině trochu překvapivé stříbro. Formu si udržela i včera, skončila čtvrtá. Dnes ale na třetím mezičase ztrácí už 95 setin, nepovedl se jí dopad po skoku.
     
    9
    Kira Weidleová ale zvládla druhou polovinu své jízdy skvěle a nakonec je z toho třetí místo se ztrátou 68 setin.
     
    10
    První desítku startujících uzavírá Federica Brignoneová, které se domácí MS moc nepovedlo, nezískala žádnou medaili. Dnes také závodí na domácí "půdě", na třetím mezičase ale ztrácí už 1,36 sekundy.
     
    10
    Italkám se zatím dnes vůbec nedaří, všechny tři uzavírají průběžné pořadí. Brignoneová se řadí na poslední deváté místo se ztrátou 2,16 sekundy.
     
    Průběžné pořadí (10/50)

    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1:25,53 min
    2. Corinne Suterová (SUI) +0,32 s
    3. Kira Weidleová (GER) +0,68
    4. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR) +0,79
    5. Michelle Gisinová (SUI) +0,81
    6. Jasmine Fluryová (SUI) +0,82
    7. Elena Curtoniová (ITA) +1,01
    8. Nadia Delagová (ITA) +1,31
    9. Federica Brignoneová (ITA) +2,16
     
    11
    Po krátké reklamní přestávce už je na trati nejlepší rakouská sjezdařka této sezony Tamara Tipplerová, která už v této sezoně zajela několik stupňů vítězek. Dnes by ráda přidala další dobrý výsledek, na třetím mezičase ale ztrácí už 75 setin.
     
    11
    Tipplerová už je v cíli a závěrečná pasáž jí vůbec nevyšla, takže je z toho až osmé místo se ztrátou 1,14 sekundy.
     
    12
    Priska Nuferová je hlavně skvělá v SuperG, ve sjezdech v této sezoně tak dobré výsledky nezajíždí. Ani dnes se na tom nic nezmění, na třetím měřeném úseku ztrácí už 1,44 sekundy.
     
    12
    Švýcarka zvládla spodní pasáž už lépe, ale řadí se až na desáté místo se ztrátou 1,86 sekundy.
     
    13
    Se třináctkou už je na trati Ramona Siebenhoferová, která včera obsadila skvělé druhé místo. Na stupně vítězek by mohla pomýšlet i dnes, zatím na třetím mezičase ztrácí jen 5 desetin.
     
    13
    Ramona Siebenhoferová předvedla další povedenou jízdu, ale dnes to na pódium nestačí, Rakušanka se řadí na čtvrté místo se ztrátou 76 setin.
     
    14
    Jako další na trať vyrazila další rakouská reprezentantka Stephanie Venierová, ta aktuálně ale nemá takovou formu, jako její krajanky Tipplerová a Siebenhoferová a na třetím mezičase ztrácí už více než sekundu.
     
    14
    Stephanie Venierová se řadí se ztrátou 1,48 sekundy na jedenácté místo a není spokojená.
     
    15
    Laura Pirovanová z Itálie je stále velmi mladou sjezdařkou, která se až v této sezoně začala umisťovat mezi nejlepšími. Zatím jede dobře, na třetím mezičase ztrácí osm desetin.
     
    15
    Třiadvacetiletá Italka už je v cíli a je z toho nakonec skvělé páté místo se ztrátou 79 setin. Nejlepší italský výsledek.
     
    16
    Marie-Michéle Gagnonová prožívá výbornou sezonu, včera byla tady ve Val di Fasse sedmá. Dnes by to mohlo být podobné, na třetím mezičase ztrácí 76 setin a jede na úrovni osmého místa.
     
    16
    Kanaďanka si dokázala většinu jízdy držet vysokou stopu a i v závěrečné rovinatější pasáži měla výbornou rychlost. Je z toho nakonec deváté místo a ztráta 94 setin.
     
    17
    Se sedmnáctkou se na trať vydala Slovinka Ilka Štuhecová, která je bývalou světovou šampionkou ve sjezdu, ale v této sezoně nemá takovou formu, stále se potýká s bolestmi po zranění. Dnes je z toho průběžně až patnácté místo se ztrátou 2,02 sekundy.
     
    18
    Rakouská reprezentankta Mirjam Puchnerová už dokázala ve své sezoně sjezd Světového poháru i vyhrát, bylo to ale v roce 2019. Dnes to na vítězství nebude, na třetím mezičase ztrácí 75 setin.
     
    18
    Druhá polovina jízdy se Puchnerové nepovedla a ztratila tam hodně času. Se ztrátou 1,35 setin je až třináctá.
     
    19
    Na trati už je slovenská reprezentantka Petra Vlhová, která je druhá v celkovém hodnocení Světového poháru a dnes potřebuje limitovat ztráty na vedoucí Gutovou-Behramiovou. Na třetím mezičase Slovenka ztrácí 89 setin.
     
    19
    Petra Vlhová nepředvedla špatnou jízdu, na první desítku to ale dnes nestačí, Slovenka se řadí na dvanácté místo se ztrátou 1,29 sekundy. Na Gutovou-Behramiovou v celkovém pořadí SP ztrácí už více než sto bodů.
     
    20
    Zkušená Italka Marta Bassinová by ráda zaútočila alespoň na první desítku, ale zatím to tak moc nevypadá, na třetím mezičase ztrácí už 1,55 sekundy.
     
    20
    Bassinová má raději obří slalom, ve sjezdech tak dobré výsledky nezajíždí. To se dnes potvrdilo, je z toho poslední devatenácté místo a ztráta 2,32 sekundy.
     
    Průběžné pořadí (20/50)

    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1:25,53 min
    2. Corinne Suterová (SUI) +0,32 s
    3. Kira Weidleová (GER) +0,68
    4. Ramona Siebenhoferová (AUT) +1,76
    5. Laura Pirovanová (ITA) +0,79
    5. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR) +0,79
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,81
    8. Jasmine Fluryová (SUI) +0,82
    9. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +0,94
    10. Elena Curtoniová (ITA) +1,01
    11. Tamara Tipplerová (AUT) +1,14
    12. Petra Vlhová (SVK) +1,29
    13. Nadia Delagová (ITA) +1,31
    14. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,35
    15. Stephanie Venierová (AUT) +1,48
    16. Priska Nuferová (SUI) +1,86
    17. Ilka Štuhecová (SLO) +2,02
    18. Federica Brignoneová (ITA) +2,16
    19. Marta Bassinová (ITA) +2,32
     
    21
    Americká reprezentantka Isabella Wrightová od začátku zajížděla mezičasy, které nemohly ohrozit první desítku. Nakonec je z toho čtrnácté místo se ztrátou 1,34 sekundy. Určitě to bude dnes lepší než 31. místo ze včerejška.
     
    22
    První z Francouzek na trati byla Tiffany Gauthierová, ale do cíle se nedostala, po své jezdecké chybě skončila na zemi. Dokázala se ale zvednout a neskončila tak v sítích.
     
    23
    Norská sjezdařka Ragnhild Mowinckelová se v této sezoně vrátila k závodům po rok dlouhém zranění a stále hledá původní formu. Včera skončila na 25. místě, dnes je průběžně osmnáctá.
     
    24
    Rakouská závodnice Ariane Rädlerová udělala ve střední pasáži velkou chybu, která ji stála hodně času, nakonec je z toho v cíli ztráta 2,59 sekundy a až 22. příčka.
     
    25
    Joana Hählenová ze Švýcarska dnes má dvě své krajanky na stupních vítězek, sama zatím na podobné výsledky nemá výkonnost. Dnes ale předvedla slušnou jízdu a řadí se na 17. místo.
     
    26
    Italská reprezentantka Francesca Marsagliaová se svou jízdou není spokojená, doma se chtěla předvést lépe než až třiadvacátým místem.
     
    27
    Rakušanka Christine Scheyerová byla včera tady ve Val di Fasse osmnáctá, dnes to tak dobrý výsledek nebude, řadí se až na 21. místo.
     
    28
    Svou jízdu už má za sebou také Švýcarka Jasmina Suterová. Celou jízdu jela na hraně první dvacítky, nakonec je z toho 22. místo se ztrátou 2,09 sekundy.
     
    29
    První ruskou závodnicí na trati byla Julija Pleškovová. Ta včera na body nedosáhla, dnes by to vyjít mohlo, průběžně je třiadvacetiletá Ruska na 27. místě.
     
    30
    Rakouská reprezentantka Sabrina Maierová už má také svou jízdu za sebou a zařadila se se ztrátou 2,46 sekundy na 26. příčku.
     
    Průběžné pořadí (30/50)

    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1:25,53 min
    2. Corinne Suterová (SUI) +0,32 s
    3. Kira Weidleová (GER) +0,68
    4. Ramona Siebenhoferová (AUT) +1,76
    5. Laura Pirovanová (ITA) +0,79
    5. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR) +0,79
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,81
    8. Jasmine Fluryová (SUI) +0,82
    9. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +0,94
    10. Elena Curtoniová (ITA) +1,01
    11. Tamara Tipplerová (AUT) +1,14
    12. Petra Vlhová (SVK) +1,29
    13. Nadia Delagová (ITA) +1,31
    14. Isabella Wrightová (USA) +1,34
    15. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,35
    16. Stephanie Venierová (AUT) +1,48
    17. Joana Hählenová (SUI) +1,50
    18. Priska Nuferová (SUI) +1,86
    19. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,96
    20. Ilka Štuhecová (SLO) +2,02
    21. Christine Scheyerová (AUT) +2,08
    22. Jasmina Suterová (SUI) +2,09
    23. Federica Brignoneová (ITA) +2,16
    24. Marta Bassinová (ITA) +2,32
    25. Francesca Marsagliaová (ITA) +2,37
    26. Sabrina Maierová (AUT) +2,46
    27. Ariane Rädlerová (AUT) +2,59
    28. Julija Pleškovová (RUS) +2,91
     
    31
    Američanka Laurenne Rossová skončila ve střední pasáži na zemi a v ochranné síti, snad bude v pořádku.
     
    Závod je nyní přerušen, pokračovat se bude po opravě ochranných sítí.
     
    32
    Rakušanka Nadine Festová dnes asi na body zřejmě nedosáhne, řadí se až na 29. místo se ztrátou více než tři sekundy.
     
    33
    Rahel Koppová ze Švýcarska je už také v cíli a ztratila dokonce více než čtyři sekundy.
     
    34
    Reprezentantka Rakouska Christina Agerová se řadí na 30. místo se ztrátou 3,65 sekundy.
     
    35
    Další Rakušanka Rosina Schneebergerová už má také svou dnešní jízdu za sebou a řadí se na poslední bodované 30. místo. Pravděpodobně si ale pohorší.
     
    36
    Francouzka Laura Gaucheová nepředvedla jízdu, se kterou by mohla být přehnaně spokojená. Řadí se na 31. místo a dnes bodovat nebude.
     
    37
    Noemie Kollyová ze Švýcarska je talentovanou sjezdařkou, dnes by mohla s trochou štěstí bodovat, řadí se na 28. pozici.
     
    38
    Další švýcarská reprezentantka Katja Grossmannová nerozjela závod špatně, ale nakonec skončila v ochranných sítích na stejném místě jako před ní Johnssonová. I Grossmannová je naštěstí v pořádku.
     
    39
    Závod po opravě ochranných sítích zase pokračuje, svou jízdu už má za sebou Slovinka Maruša Ferková, která se čadí se ztrátou 3,26 sekundy na 33. místo.
     
    40
    Federica Sosiová měla v jednom místě ve střední pasáži potíže, aby se udržela na lyžích, ale zvládla to a dorazila do cíle se ztrátou 7,84 sekund.
     
    41
    Elvedina Muzaferijaová z Bosny a Hercegoviny už má také svou jízdu za sebou a ani ona nemohla pomýšlet ne body, ztratila přes pět sekund.
     
    42
    Francouzka Esther Paslierová předvedla o něco lepší jízdu než její předchůdkyně, stačí jí to ale jen na 35. místo.
     
    43
    Další francouzská závodnice Camille Ceruttiová už je také v cíli, se ztrátou 4,44 sekundy se řadí na 44. místo.
     
    44
    Rumunská závodnice Ania Monica Caillová hodně ztratila ve spodní rovinaté pasáži a řadí se až na 39. místo.
     
    45
    Italská závodnice Teresa Runggaldierová má už svou jízdu také zdárně za sebou, se ztrátou 4,17 sekundy se řadí na 37. místo.
     
    46
    Němka Katrin Hirtlová-Stanggassingerová dnes jede svůj dvanáctý závod Světového poháru v kariéře, bodovat nebude, řadí se na 39. místo.
     
    47
    Roberta Melesiová z Itálie předvedla velmi dobrou jízdu! Ztratila 3,01 sekundy a řadí se na 30. místo. To by mohlo stačit na jeden bod do Světového poháru!
     
    48
    Rakouská reprezentantka Franziska Gritschová na body pomýšlet nemohla, už od začátku hodně ztrácela. V cíli je nakonec na 39. místě.
     
    49
    Nevena Ignjatovićová ze Srbska měla v jednu chvíli velké problémy, aby se udržela na trati, ale zvládla to a v cíli se řadí na 43. místo.
     
    50
    Dnešní sjezd svou jízdou zakončila Francouzka Tifany Rouxová, se ztrátou 5,77 sekund se zařadila na 43. místo.
     
    Konec
    Závod skončil.
     
    Závod je u konce, vítězkou druhého sjezdu ve Val di Fassa se stává stejně jako včera Lara Gutová-Behramiová, která zvýší svůj náskok na čele celkového hodnocení Světového poháru na Slovenku Petru Vlhovou, která dnes skončila dvanáctá. Druhé místo dnes obsadila další Švýcarka Corinne Suterová a třetí skončila Němka Kira Weidleová. Ester Ledecká se dnešního závodu neúčastnila, připravuje se totiž na snowboardové mistrovství světa, které je na programu v pondělí a v úterý.
     
    Konečné pořadí

    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1:25,53 min
    2. Corinne Suterová (SUI) +0,32 s
    3. Kira Weidleová (GER) +0,68
    4. Ramona Siebenhoferová (AUT) +1,76
    5. Laura Pirovanová (ITA) +0,79
    5. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR) +0,79
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,81
    8. Jasmine Fluryová (SUI) +0,82
    9. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +0,94
    10. Elena Curtoniová (ITA) +1,01
    11. Tamara Tipplerová (AUT) +1,14
    12. Petra Vlhová (SVK) +1,29
    13. Nadia Delagová (ITA) +1,31
    14. Isabella Wrightová (USA) +1,34
    15. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,35
    16. Stephanie Venierová (AUT) +1,48
    17. Joana Hählenová (SUI) +1,50
    18. Priska Nuferová (SUI) +1,86
    19. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,96
    20. Ilka Štuhecová (SLO) +2,02
    21. Christine Scheyerová (AUT) +2,08
    22. Jasmina Suterová (SUI) +2,09
    23. Federica Brignoneová (ITA) +2,16
    24. Marta Bassinová (ITA) +2,32
    25. Francesca Marsagliaová (ITA) +2,37
    26. Sabrina Maierová (AUT) +2,46
    27. Ariane Rädlerová (AUT) +2,59
    28. Noemie Kollyová (SUI) +2,73
    29. Julija Pleškovová (RUS) +2,91
    30. Roberta Melesiová (ITA) +3,01
     
    Z mé strany je to už pro tento závod všechno, přeji hezký zbytek soboty. (12:56:47)

    Petr Sumbal

    Průběžné pořadí závodu (30/50)
    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1:25,53 min
    2. Corinne Suterová (SUI) +0,32 s
    3. Kira Weidleová (GER) +0,68
    4. Ramona Siebenhoferová (AUT) +1,76
    5. Laura Pirovanová (ITA) +0,79
    5. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR) +0,79
    7. Michelle Gisinová (SUI) +0,81
    8. Jasmine Fluryová (SUI) +0,82
    9. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +0,94
    10. Elena Curtoniová (ITA) +1,01
    11. Tamara Tipplerová (AUT) +1,14
    12. Petra Vlhová (SVK) +1,29
    13. Nadia Delagová (ITA) +1,31
    14. Isabella Wrightová (USA) +1,34
    15. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,35
    16. Stephanie Venierová (AUT) +1,48
    17. Joana Hählenová (SUI) +1,50
    18. Priska Nuferová (SUI) +1,86
    19. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,96
    20. Ilka Štuhecová (SLO) +2,02
    21. Christine Scheyerová (AUT) +2,08
    22. Jasmina Suterová (SUI) +2,09
    23. Federica Brignoneová (ITA) +2,16
    24. Marta Bassinová (ITA) +2,32
    25. Francesca Marsagliaová (ITA) +2,37
    26. Sabrina Maierová (AUT) +2,46
    27. Ariane Rädlerová (AUT) +2,59
    28. Noemie Kollyová (SUI) +2,73
    29. Julija Pleškovová (RUS) +2,91
    30. Roberta Melesiová (ITA) +3,01
    Startovní listina
    1. Elena Curtoniová (ITA)
    2. Jasmine Fluryová (SUI)
    3. Breezy Johnsonová (USA)
    4. Michelle Gisinová (SUI)
    5. Corinne Suterová (SUI)
    6. Kajsa Vickhoff Lieová (NOR)
    7. Lara Gutová-Behramiová (SUI)
    8. Nadia Delagová (ITA)
    9. Kira Weidleová (GER)
    10. Federica Brignoneová (ITA)
    11. Tamara Tipplerová (AUT)
    12. Priska Nuferová (SUI)
    13. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    14. Stephanie Venierová (AUT)
    15. Laura Pirovanová (ITA)
    16. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    17. Ilka Štuhecová (SLO)
    18. Mirjam Puchnerová (AUT)
    19. Petra Vlhová (SVK)
    20. Marta Bassinová (ITA)
    21. Isabella Wrightová (USA)
    22. Tiffany Gauthierová (FRA)
    23. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    24. Ariane Rädlerová (AUT)
    25. Joana Hählenová (SUI)
    26. Francesca Marsagliaová (ITA)
    27. Christine Scheyerová (AUT)
    28. Jasmina Suterová (SUI)
    29. Julija Pleškovová (RUS)
    30. Sabrina Maierová (AUT)
    31. Laurenne Rossová (USA)
    32. Nadine Festová (AUT)
    33. Rahel Koppová (SUI)
    34. Christina Agerová (AUT)
    35. Rosina Schneebergerová (AUT)
    36. Laura Gaucheová (FRA)
    37. Noemie Kollyová (SUI)
    38. Katja Grossmannová (SUI)
    39. Maruša Ferková (SLO)
    40. Federica Sosiová (ITA)
    41. Elvedina Muzaferijaová (BIH)
    42. Esther Paslierová (FRA)
    43. Camille Ceruttiová (FRA)
    44. Ania Monica Caillová (ROU)
    45. Teresa Runggaldierová (ITA)
    46. Katrin Hirtlová-Stanggassingerová (GER)
    47. Roberta Melesiová (ITA)
    48. Franziska Gritschová (AUT)
    49. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    50. Tifany Rouxová (FRA)
    Pořadí Světového poháru (23/33)
    1. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 1 047 bodů
    2. Petra Vlhová (SVK) 1 018
    3. Michelle Gisinová (SUI) 836
    4. Marta Bassinová (ITA) 743
    5. Sofia Goggiaová (ITA) 740
    ...
    10. Ester Ledecká (CZE) 453
    52. Martina Dubovská (CZE) 85

    Pořadí SP ve sjezdu (6/8)
    1. Sofia Goggiaová (ITA) 480 bodů
    2. Corinne Suterová (SUI) 330
    2. Breezy Johnsonová (USA) 330
    4. Lara Gutová-Behramiová (SUI) 283
    5. Ester Ledecká (CZE) 206
    ...
    11. Petra Vlhová (SVK) 142
    bahis siteleri