Královské Vinohrady – Liberec 4:11 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 11:4 (kon.) | Česká Lípa – Hattrick Brno 9:5 (kon.)
Pardubice – Black Angels 7:3 (kon.) | Otrokovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Střešovice – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
11:4 (1:0, 3:1, 7:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 07.03.2021, 17:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    58:03 Marek MATEJČÍK - 11:4
     
    58:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na Dubině se čepuje jedenáctka! LUKÁŠ HÁJEK dává do prázdné branky, i když konstrukce byla zcela mimo svoji pozici, i tak rozhodčí posvětili tenhle gól! Asistence: Marek Matejčík.
    54:28 Adam DELONG - 10:4
     
    54:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Desítka je doma, Vítkovice opět střílí do odkryté klece! Míček se dostal na ADAMA DELONGA, jenž z vlastní poloviny posílá míček do prázdné klece Ostravy! Asistence: Jiří Besta.
    52:16 Marek MATEJČÍK - 9:4
     
    52:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají další braku do sítě Ostravy! MAREK MATEJČÍK se dostal k nepovedené nahrávce hostů a míček dostal do prázdné branky soupeře! Asistence: Jiří Besta.
    50:39 Lukáš HERBLICH - 8:4
     
    50:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC vykřesává jiskřičku naděje! Michal Sládek nahrál na pravý mantinel na LUKÁŠE HERBLICHA, a ten kompletuje hattrick. Jeho projektil se vešel pod horní tyčku! Asistence: Michal Sládek.
    45:46 Jiří BESTA - 8:3
     
    45:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým si bere pětigólový náskok! JIŘÍ BESTA navyšuje vedení svého celku. Asistence: Matyáš Šindler.
    45:03 Jakub HUBÁLEK - 7:3
     
    45:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Brankové hody pokračují nadále! Po standartní situaci si vzal míčel JAN HUBÁLEK, který z jedničky napálil míček do pravé šibenice Binderovy branky! Asistence: Marek Matejčík.
    43:42 Lukáš HERBLICH - 6:3
     
    43:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC bleskově odpovídá na šestou branku Tempishe! Jan Binder si připsal úspěšný zákrok a hned vyhodil míček na LUKÁŠE HERBLICHA, jenž našel recept na Součka! Asistence: Jan Binder.
    43:30 Adam DELONG - 6:2
     
    43:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku hru a jdou do výraznějšího vedení! ADAM DELONG dostal míček na levou stranu, odkud dokázal propálit Bindera a kompletuje v dnešním zápase hattrick! Asistence: Lukáš Hájek.
    40:43 Jakub HUBÁLEK - 5:2
     
    40:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr rychle odpovídá na branku FBC. Tomáš Sladký obral o míček obránce Ostravy a předložil balonek LUKÁŠI HÁJKOVI, který prostřelil Jana Bindera! Asistence: Marek Matejčík.
    40:27 Dominik KLIMSCHA - 4:2
     
    40:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC se na začátku třetí části střílí druhý gól! Dominik Eichner nahrál na DOMINIKA KLIMSCHA, který ustál osobní souboj za brankou Vítkovic. Svatyni domácího celku obkroužil a dokázal nachytat Součka u bližší tyče! Asistence: Dominik Eichner.
    34:18 Jakub HUBÁLEK - 4:1
     
    34:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tempish si bere své tříbrankové vedení zpět! Rychlý protiútok končí brankou, když Tomáš Sladký na ose hřiště nabil JAKUBU HUBÁLKOVI, a ten se v gólové příležitosti nemýlil! Asistence: Tomáš Sladký.
    32:41 Lukáš HERBLICH - 3:1
     
    32:41
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FBC využívá přesilovou hru a snižují náskok soupeře. LUKÁŠ HERBLICH dostal míček na hůl, udělal pár kroků na osu hřiště a vypálil. Jeho projektil skončil za překvapenou obranou i Lukáš Součka, který si tento gól nedá za rámeček. Asistence: Michal Sládek.
    27:30 Adam DELONG - 3:0
     
    27:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do trháku z rychlého protiútoku. Matyáš Šindler nabil na pravý mantinel ADAMU DELONGOVI, který z pokleku dokázal prostřelit vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Matyáš Šindler.
    26:07 Lukáš HÁJEK - 2:0
     
    26:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení o dva góly. Lukáš Hájek vypálil míček, který dokázal Binder zlikvidovat, ale míček se odrazil zpět do hry. Hrací předmět si vzal JAKUB HUBÁLEK, který zametl balonek do poloodkryté části branky, i když se Jan Binder snažil zasáhnout, tak na gólovku domácích nestačil. Asistence: Lukáš Hájek.
    15:20 Adam DELONG - 1:0
     
    15:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení! Rostislav Gattnar si narazil míček s ADAMEM DELONGEM, který byl sice tísněn, ale dokázal dostat míček do sítě. Binder se snažil úspěšně zakročit, ale míček mu podjel pod nohou! Asistence: Rostislav Gattnar.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 16. Delong (Gattnar), 27. Hubálek (Hájek), 28. Delong (Šindler), 35. Hubálek (Sladký), 41. Hájek (Matejčík), 44. Delong (Hájek), 46. Hubálek (Matejčík), 46. Besta (Šindler), 53. Matejčík (Besta), 55. Delong (Besta), 59. Hájek (Matejčík) – 33. Herblich (Sládek), 41. Klimscha (Eichner), 44. Herblich (Binder), 51. Herblich (Sládek)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Kuczera, Nehera, Hatala, Hubálek – Besta, Kaleta, Čonka-Skyba – Choma, Sladký, Gattnar – Sidunov, Šindler, Hájek – Bräuer, Delong, Matejčík.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Janík) – Zimmer, Burýšek – Herblich, Vítovec, Jakubec – Šubert, Gawrónski, Soukup – Klimscha, Kaloč, Sasyn – Eichner, Sládek, Pešat – Hurta, Kittel, Dohnal – Malajka.

    Rozhodčí: Radim Sýkora, Miroslav Tkáč
    bahis siteleri