Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
Nashville Predators
Středa 10.03.2021, 01:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:28
    Za držení protihráče v útočném pásmu je odeslán na dvouminutový odpočinek Warren Foegele. Velká šance pro Nashville strhnout vedení zpátky na svou stranu.
     
    39:39
    O zbytek přesilovky domácí mužstvo připravil Andrej Svečnikov. Ruský mladík zabránil Järnkrokovi ve vyhození nedovoleným způsobem. Dvě minuty za držení.
     
    37:25
    Dnes podruhé je vyloučen Mathieu Olivier, tentokráte za hru vysokou holí, když do obličeje zasáhl Niederreitera. Přesilovka o dva hráče bude trvat jen čtrnáct vteřin, přesto je to další velká příležitost, jak srovnat stav. Kanadský útočník navíc inkasuje čtyřminutový trest, neboť v obličeji švýcarského soupeře je krvavá stopa.
     
    35:39
    Druhá početní převaha v krátkém časovém sledu, budou domácí i v tomto případě úspěšní? Na lavici hanby je vykázán Jeremy Davies za držení.
     
    33:47
    Krátce po asistenci na druhý zásah si jde Dante Fabbro na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici. U mantinelu nebezpečně trefil loktem McGinna.
     
    29:12
    Český útočník Martin Nečas ve snaze probojovat se před Daviese soka fauloval. Nešťastné podrážení, ale i takové se pochopitelně musí trestat.
     
    26:17
    Na Carolinu čeká druhá přesilová hra. Ze získaného tlaku vybojoval faul na svou osobu Trocheck, nedovoleným bráněním se prezentoval Mark Borowiecki.
     
    12:41
    V Sebastianu Ahovi zřejmě po kontroverzním rozhodnutím muže v pruhovaném zbyla frustrace, kterou si finský útočník vybil před vlastní bránou, kde k ledu sestřelil Granlunda. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    08:26
    Premiérovou početní převahu si zahrají také hosté. Warren Foegele při snaze zastavit Järnkroka soupeře zahákoval, rozhodčí mel situaci před očima.
     
    00:42
    Rozhodčí vylučují už v první minutě. První přesilovou hru v utkání si zahraje domácí Carolina, na trestnou lavici byl za nedovolené bránění poslán Mathieu Olivier.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 35. J. Staal (Aho, Trocheck), 38. Aho (D. Hamilton, Trocheck), 65. J. Staal (Slavin) – 22. Benning (Tolvanen, Borowiecki), 34. Johansen (Fabbro, F. Forsberg)


    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Foegele, Aho, B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Martinook (A), Lorentz, Paquette.
    Nashville Predators: Rinne (Kaskisuo) – Fabbro, Ekholm (A), Benning, Borowiecki, A. Carrier, Davies – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg (A) – Järnkrok, Pitlick, Mikael Granlund – Tolvanen, Sissons, Cousins – Olivier, Richardson, Trenin.

    Rozhodčí: Lambert, Chmielewski – Racicot, Pancich

    Diváci: 2 924
    bahis siteleri