Liverpool – RB Lipsko 2:0 (kon.) | PSG – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
1:1 (1:1)
FC Barcelona
Středa 10.03.2021, 21:00 • Parc des Princes, Paříž (Francie) • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji že jste utkání sledovali a doufám, že zase někdy zavítáte na Onlajny k jinému utkání. Jiří Polášek vám přeje hezký zbytek večera. (22:58:24)
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:10.
    Střely mimo: 2:5.
    Rohy: 2:9.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 10:8.
     
    Je hotovo. Barcelona se poprvé od sezóny 2007/08 nedostala do čtvrtfinále Ligy Mistrů. V druhém poločase už nedokázala předvést takovou hru v takovém tempu, jako tomu bylo v poločase prvním a tak letos ušatý pohár opět nezíská. PSG si skvěle takticky pohlídalo výsledek, do šancí se ještě v druhé polovině dostali Mbappé a Icardi, oba ale branku o pořádný kus přestřelili.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání se už jen dohrává. Barcelona už ví, že je vyřazena a nesnaží se ani útočit. PSG si s míčem na své polovině hraje a čeká na poslední hvizd hlavního arbitra Taylora, který je posune do čtvrtfinále.
     
    90+1
    Nastavovat se budou ještě tři minutky nad standardní hrací dobu. To už je ale pro španělského giganta velmi málo času.
     
    90
    Po kombinaci Paris Saint-Germain na útočné polovině byl v dobré pozici na střelu Mbappé. Jenže moc dobře nezamířil a branku hodně přestřelil. V souběžné hraném utkání Ligy Mistrů, které právě skončilo, dokázal Liverpool dvakrát vsítit a po výhře 2:0 (celkově 4:0) postupuje do další fáze Ligy Mistrů.
     
    89
    Trincao ukázal svoje schopnosti při souboji jeden na jednoho. Následně ale nedokázal vůbec odcentrovat a domácí mančaft rychle přebral míč do svého držení.
     
    88
    Domácí tým parádně vybojoval míč. Di Maria vystartoval do protiútoku, kde chtěl vyslat dopředu Mbappého. Ten už byl ale líný utíkat a naznačil di Mariovi, že dopředu nepoběží.
     
    87
    Rafael byl nehezky faulován zezadu. Sudí okamžitě odpískal, ale nakonec viníka žlutou kartou nepotrestal. PSG nikam nespěchá a snaží se jen nepropůjčit míč soupeři.
     
    86
    Ne, už to prostě Barceloně nejde. Ta nemá žádnou myšlenku, nápad, nedostává se do příležitostí, jako v prvním poločase. A minuty plynou.
     
    85
    Moriba vybojoval míč v pokutovém území. Posunul ho Trincaovi, který chtěl vypálit, ale když viděl, že se mu nabídl Griezmann, tak mu míč rychle přihrál. Francouz to zkusil z první, ale přestřelil asi o nějakých šest metrů.
     
    84
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Rafinha Alcântara.
     
    83
    Po dlouhé době se i Pařížané dostali na útočnou polovinu a do zakončení. Šli dokonce do šance tři na dva. Míč si nakonec převzal Icardi, který taky zakončil, ovšem vysoko nad branku Ter Stegena.
     
    82
    Griezmann se neodvážil vypálit z dálky a tak zkusil přenést míč centrem na Jordiho Albu. Jenže to se mu nepovedlo, před něj si totiž naběhl Dagba a míč vyhlavičkoval.
     
    81
    Barcelona drží míč na polovině soupeře a kombinuje s ním. Je to ale spíš takové vyměňováni si míče bez pořádné myšlenky. Barceloně zbývá už necelých deset minut.
     
    80
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Ilaix Moriba.
     
    79
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Martin Braithwaite.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Pedri, přichází Miralem Pjanić.
     
    78
    Messi velmi hezky přenesl hru k Jordimu Albovi na levou stranu. Ten ještě přehodil míč K Dembelému, ale jen za cenu porušení pravidla o ofsadju. Takže se hra přerušuje.

    Jiří Polášek

    Branky: 31. Mbappé (pen.) – 37. Messi (Pedri)

    Karty:   8. Kurzawa (PSG), 50. Gueye (PSG), 50. Paredes (PSG) – 26. Mingueza (BAR), 30. Lenglet (BAR), 38. F. de Jong (BAR)

    Neproměněná penalta: 45+3. Messi (BAR), brankář Navas zneškodnil


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:8.
    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi (76. Dagba), Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa (46. A. Diallo) – Gueye (59. Danilo Pereira), Paredes, Verratti (84. Rafinha Alcântara) – Draxler (59. Di María), Icardi, Mbappé.
    Náhradníci: S. Rico – Bakker, Dagba, A. Diallo, Di María, A. Herrera, Kehrer, Michut, Pembele, Danilo Pereira, Sarabia, Rafinha Alcântara.

    FC Barcelona: ter Stegen – Dest (66. Trincão), Mingueza (35. Firpo), Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (80. Moriba), Pedri (79. Pjanić) – Messi, Griezmann, O. Dembèlé (79. Braithwaite).
    Náhradníci: Neto, Peña – Braithwaite, de la Fuente, Fernandes, Firpo, Pjanić, Puig, Trincão, Umtiti, Moriba.

    Rozhodčí: A. Taylor (Anglie)
    16.02.2021
    Barcelona - PSG 1:4

    Branky: 27. Messi (pen.) – 32. Mbappé (Verratti), 65. Mbappé, 70. Kean (Paredes), 86. Mbappé (Draxler)

    Karty:   20. Gueye (PSG)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:15.
    bahis siteleri