Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 12.03.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Bryan RUST - 2:5
     
    58:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Risk se Buffalu nevyplatil a o osudu dnešního utkání je rozhodnuto. Tristan Jarry zkoušel trefit prázdnou branku, což se mu o kousek nepovedlo. Puk odražený od zadního hrazení si však našel BRYAN RUST a uklidil ho do prázdné branky. Asistence: Tristan Jarry.
    42:43 Anthony ANGELLO - 2:4
     
    42:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Poprvé jdou hosté do dvoubrankového vedení. ANTHONY ANGELLO se dostal s pukem až do útočného pásma, kde si ho ještě ze vzduchu dokázal rukou přihrát do střely. Následně tedy vypálil parádně přesně na zadní tyčku. Bez asistence.
    31:36 Jake GUENTZEL - 2:3
     
    31:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a potřetí v utkání míří do vedení. Za branku Johanssona dostal puk Sidney Crosby, který dobře viděl na pravém kruhu JAKEA GUENTZELA, který následnou střelou ze zápěstí na zadní tyčku vrátil skóre na stranu svého týmu. Asistence: Sidney Crosby, Jevgenij Malkin.
    28:46 Victor OLOFSSON - 2:2
     
    28:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé v utkání Buffalo vyrovnává stav. Riley Sheahan se nádherně uvolnil na levé straně útočného pásma a následně předložil puk pro VICTORA OLOFSSONA, který z voleje poslal puk do odkryté branky. Asistence: Riley Sheahan, Eric Staal.
    23:24 Brandon TANEV - 1:2
     
    23:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostů, kteří se tak vrací do vedení. Teddy Blueger vysunul rychlou nahrávkou o mantinel dopředu BRANDONA TANEVA, který jel sám na Johanssona, rozhodl se pro takové zakončení bekhendem. To nakonec skončil v síti. Asistence: Teddy Blueger Michael Matheson.
    06:54 Tage THOMPSON - 1:1
     
    06:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tu máme druhou branku během půl minuty a je vyrovnáno. Za brankou se uvolnil domácí TAGE THOMPSON a na zadní tyčce nádherně zametl puk mezi betony brankáři Jerryho. Ten tomu snad ještě nyní nedokáže uvěřit – 1:1. Asistence: Kyle Okposo, Cody Eakin.
    06:27 Jevgenij MALKIN - 0:1
     
    06:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích hráčů při rozehrávce a hosté jdou do vedení. Špatnou rozehrávku soupeře vypíchl na útočné modré Kasperi Kapanen a jel sám na branku. Ve správný čas ho ještě doplnil JEVGENIJ MALKIN, který také dostal nahrávku před prázdnou branku a proměnil ji. Asistence: Kasperi Kapanen.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 7. T. Thompson (Okposo, Eakin), 29. Olofsson (Sheahan, E. Staal) – 7. Malkin (Kapanen), 24. B. Tanev (Blueger, Matheson), 32. Guentzel (Crosby, Malkin), 43. Angello, 59. Rust (Jarry)


    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen (A), Irwin, Montour (A), Bryson, C. Miller, Dahlin – S. Reinhart, Cozens, Hall – Sheahan, E. Staal, Olofsson – Mittelstadt, Lazar, Skinner – Okposo (A), Eakin, Rieder – T. Thompson.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Matheson (C), Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby, Guentzel (A) – Kapanen, Malkin, Rodrigues – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Sceviour.
    bahis siteleri