Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:5 (1:2, 0:2, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 12.03.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Nic DOWD - 3:5
     
    59:32
    Washington právě vstřelil branku!
    NIC DOWD se stává jediným dvougólovým střelcem tohoto duelu. Krásnou ranou, respektive vyhozením přes všechny čáry, přidal pátou branku svého týmu. Je jisté, že dva body dnes poputují do Washingtonu. 3:5. Asistence: Ilja Samsonov.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Ovečkin.
     
    50:58
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Claude Giroux – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., krosček).
    50:45 Scott LAUGHTON - 3:4
     
    50:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jsou zpět ve hře, ztrácí už pouze jeden gól! Travis Konecny těsně za modrou čárou posouval na střed, kde Kevin Hayes připravil kotouč SCOTTU LAUGHTONOVI. Posledně jmenovaný získal prostor a parádní střelou do šibenice snížil ztrátu Letců. 3:4. Asistence: Kevin Hayes a Travis Konecny.
    41:43 Ivan PROVOROV - 2:4
     
    41:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    IVAN PROVOROV napravuje svou chybu z první třetiny a nyní se trefil potřetí v sezoně. Sean Couturier jej našel úplně volného na levém kruhu. Provorov si touš zkrotil a následně jej přesně poslal k bližší tyči. 2:4. Asistence: Sean Couturier a Erik Gustafsson.
     
    40:01
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Zdeno Chára – 2 min., sekání).
     
    Střely na bránu: 16 – 15
     
    38:31
    A pozor! Oba celky míří do kabin, neboť došlo k rozbití tvrzeného skla. Čeká nás tedy přestávka o minutu a 29 sekund dříve.
    37:33 Nic DOWD - 1:4
     
    37:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté dnes hrají velmi povedený zápas, ve kterém mají i potřebné štěstí. NIC DOWD se protlačil po levém křídle až před bránu. Zakončit sice nedokázal, ale kotouč si nechtěným způsobem srazil do brány Shayne Gostisbehere. Elliott tak pochopitelně reagovat nemohl. 1:4. Asistence: Zdeno Chára a Garnet Hathaway.
     
    35:01
    Washington naprosto parádně vyšachoval obranu Philadelphie, ale vše nakonec překombinoval. Kuzněcov zpoza brány našel Vránu, který ještě vybídl lépe postaveného Spronga. Posledně jmenovaný ale vracel českému útočníkovi, jenž poté nepropálil blokujícího Gostibeherea. Byl to ale velmi pohledný moment.
    26:58 John CARLSON - 1:3
     
    26:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington poprvé v tomto duelu odskakuje do dvoubrankového vedení! Jevgenij Kuzněcov nastartoval Jakuba Vránu, který z pravé strany poté vrátil puk do mezikruží. Tam si najel JOHN CARLSON, který nechytatelnou střelou k zadní tyči překonal brankáře Philadelphie. 1:3. Asistence: Jakub Vrána a Jevgenij Kuzněcov.
     
    21:50
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., podrážení).
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 11 – 10
     
    17:15
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Andy Andreoff – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Garnet Hathaway – 5 min., bitka).
     
    14:22
    Washington předvedl další nádhernou kombinaci, která jen o pár centimetrů neskončila třetí brankou v síti domácích. Justin Schultz parádně vystihl rozehrávku Flyers a hned následně oslovil na pravém kruhu Nica Dowda, jehož rána z voleje se jen o kousek neujala.
    13:10 Conor SHEARY - 1:2
     
    13:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Ztráta kotouče ve středním pásmu vyšla domácí celek draze. Daniel Sprong nastartoval CONORA SHEARYHO, který se rázem objevil v samostatném úniku. Zvolil střelu mezi betony, pod nimiž se kotouč dokutálel za brankovou čáru. 1:2. Asistence: Daniel Sprong.
    11:14 Travis KONECNY - 1:1
     
    11:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a srovnávají tak gólový účet utkání. O pár sekund dříve přišla tyč, takže branka Flyers visela ve vzduchu. Kevin Hayes našel lépe postaveného TRAVISE KONECNÉHO, jenž se prudkou střelou z mezikruží nemýlil. 1:1. Asistence: Kevin Hayes a Shayne Gostisbehere.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brenden Dillon – 2 min., nedovolené bránění).
    08:37 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    08:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí si počínali laxně. Kotouč propadl až k Elliottovi, který jej rychle posouval na Ivana Provorova. Zadák Flyers ale nedokázal černou gumu odehrát a jeho zaváhání náležitě trestal ALEXANDR OVEČKIN. Ruský kanonýr vystřelil z pravého kruhu naprosto přesně, Elliott se natahoval marně. 0:1. Bez asistence.
     
    03:15
    Washington to nyní sehrál opravdu velmi dobře. Alexandr Ovečkin měl na holi tutovku, ale tu střelou po ledě neproměnil v gól. Elliottův beton byl v danou chvíli rychlejší.
     
    01:31
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Sanheim – 2 min., hákování).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. Konecny (K. Hayes, Gostisbehere), 42. Provorov (Couturier, E. Gustafsson), 51. Laughton (K. Hayes, Konecny) – 9. Ovečkin, 14. Sheary (Sprong), 27. Carlson (J. Vrána, Kuzněcov), 38. Dowd (Chára, Hathaway), 60. Dowd (Samsonov)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov (A), Braun, Sanheim, E. Gustafsson, Hägg – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes, Laughton – Voráček, Giroux (C), Lindblom – Aube-Kubel, Patrick, Andreoff.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára, Siegenthaler – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Sprong, Kuzněcov, J. Vrána – Hathaway, Dowd, Hagelin – Pánik, Sheary.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Syvret – Daisy, Smith

    Diváci: 2 807
    bahis siteleri