Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:4 (0:1, 0:3, 2:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 12.03.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:41 John KLINGBERG - 2:4
     
    52:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    JOHN KLINGBERG si za svou bránou sebral kotouč a následně si to nasměřoval přímo do útočného pásma, kde jen přejel přes modrou čáru a vystřelil přes obránce a jeho pokus skončil v bráně Chicaga. Asistence: Jake Oettinger.
    49:43 Roope HINTZ - 1:4
     
    49:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se tedy dočkávají alespoň čestné branky, když Oleksiak zavezl puk až za bránu Chicaga, odkud následně nahrál mezi kruhy zcela volnému ROOPEMU HINTZOVI, jenž konečně prostřelil Lankinena. Asistence: Jamie Oleksiak, Andrew Cogliano.
    36:10 Alex DEBRINCAT - 0:4
     
    36:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks využívají přesilovou hru! Hosté dlouho kombinovali ve svém útočném pásmu a kotouč nakonec skončil u ALEXE DEBRINCATA, jenž poté vypálil z pravého kruhu a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Patrick Kane, Adam Boqvist.
    34:37 Duncan KEITH - 0:3
     
    34:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu neuvěřitelné, jak se tento zápas vyvíjí. Stars jen poslali kotouč na svou obrannou modrou, kde si puk sebral DUNCAN KEITH, jenž nad ničím nepřemýšlel a prostě jen napálil směrem na domácí klec a puk nakonec skončil až za zády Chudobina.
    22:53 Carl SÖDERBERG - 0:2
     
    22:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks využívají přesilovou hru! Kane nahrál kotouč na modrou čáru Boqvistovi, jehož následná střela mířila přesně do středu brány, ale těsně před Chudobinem do kotouč sáhl CARL SÖDERBERG, jenž ztečoval puk do brány Dallasu. Asistence: Adam Boqvist, Patrick Kane.
    05:26 Dominik KUBALÍK - 0:1
     
    05:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks se prosazují hned ze své první střely na bránu, když byl ve středním pásmu posunut kotouč do jízdy DOMINIKU KUBALÍKOVI, jenž se díky tomu dostal do úniku a tváří v tvář Chudobinovi poslal puk přesně mezi jeho betony. Asistence: Hagel, David Kämpf.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 50. Hintz (Oleksiak, Cogliano), 53. J. Klingberg (Oettinger) – 6. D. Kubalík (Hagel, Kämpf), 23. Söderberg (Boqvist, P. Kane), 35. Keith, 37. DeBrincat (P. Kane, Boqvist)


    Dallas Stars: Chudobin (41. Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (C), Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Gurjanov, Pavelski, Ja. Benn (A) – Kiviranta, Hintz, Robertson – Dellandrea, Faksa, Caamano – Comeau, Dickinson, Cogliano.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Boqvist, Keith (A), C. Murphy (A), Zadorov, Beaudin, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Kurashev, Söderberg, Janmark – Highmore, Wallmark, Carpenter.

    Rozhodčí: Hebert, St. Pierre – Gibbons, Alphonso

    Diváci: 4 213
    bahis siteleri