Nitra – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
Zvolen – Michalovce 7:1 (kon.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Detva – Miskolc 3:1 (kon.)
konec
HK Nitra
4:2 (3:0, 1:0, 0:2)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 12.03.2021, 17:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Kollár stratil puk v útočnom pásme, hostia vyrazili v oslabení do prečíslenia 2 na 1 a SLATER DOGGERTIpo Števuliakovej prihrávke strelou z prvej znižuje stav stretnutia na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: Patrik Števuliak.
     
    56:50
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Obdržáleka za hákovanie.
     
    48:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia teraz po veľkom nápore strieľajú prvý gól v stretnutí z hokejky MATÚŠA HOLENDU, ktorý prestrelil ležiaceho domáceho brankára a hradbu tiel v bránkovisku strelou po ľade. Asistencia: Samuel Zahradník.
     
    46:56
    Fantastický Cowley si poradil zo zakončením osamoteného Vargu z medzikružia. Jeho spoluhráči ho už viackrát nechali dnes vyniknúť.
     
    41:02
    Ďalším vylúčeným hráčom na domácej strane je Pupák.
     
    38:40
    Hostia budú hrať presilovku. Pri signalizovanom vylúčení sa puk po strele Vargu odrazil do tváre Bajteka. Domáci hráč bol v opatere lekára. Nakoniec však sám odkorčuloval na trestnú lavicu odsedieť si trest.
     
    37:05
    Nitra dala gól!
    ADRIÁN HOLEŠINSKÝ teraz predviedol peknú individuálnu akciu, kedy sa dostal s pukom na os klziska pomedzi troch hráčov a strelou švihom prekonal brankára Lackoviča. Bez asistencie.
     
    36:01
    Presilovku si zahrajú aj domáci hráči pri vylúčení Števuliaka za hákovanie.
     
    27:32
    Hostia si zahrajú ďalšiu presilovku, tentokrát pri vylúčení Slováka za hákovanie.
     
    24:47
    Hostia zrýchlili pohyb, čoho výsledkom je presilovka pri vylúčení Švarného za podrazenie.
     
    14:09
    Po reklamnej prestávke majú Zámky šancu znížiť pri vylúčení Slováka.
     
    13:03
    Nitra dala gól!
    Zámky inkasujú krátko po druhom góle aj tretíkrát. Tentoraz je to z hokejky JAKUBA MINÁRIKA a Nitra sa dostáva do pohodlného vedenia. Asistencia: Andrej Kollár.
     
    11:55
    Nitra dala gól!
    Hosťujúci hráči zrejme neboli plne koncentrovaní a inkasujú z hokejky MAREKA SLOVÁKA druhýkrát v stretnutí po tom, čo Slovák dostal od Tvrdoňa prihrávku na pravú stranu a strelou z prvej prekonal brankára hostí. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    05:37
    Nitra dala gól!
    Nitra zvládla oslabenie a krátko na to sa dostáva do vedenia po góle MAREKA SLOVÁKA. Ten potiahol puk po pravej strane do pásma, obrana hostí mu nechala dostatok priestoru, čo Slovák rutinérsky využil a poslal Nitru do vedenia strelou švihom do pravého horného rohu. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    02:43
    Zámky si zahrajú prvú presilovku pri vylúčení Švarného za hákovanie.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 6. Slovák (Tvrdoň), 12. Slovák (Tvrdoň), 14. Minárik (Kollár), 38. Holešinský – 49. Holenda (Zahradník), 59. Doggerti (Števuliak)


    HK Nitra: Cowley (O´Connor) – Mezei, Bodák, Švarný, Nemec, Ege, Vitaloš, Pupák, Fominykh – Tvrdoň, Slovák, Holešinský – Finlay, Hrnka, Žitný – Bajtek, Kollár, Drábek – Múčka, Šiška, Minárik
    HC MIKRON Nové Zámky: Lackovič (Kiviaho) – Västilä, Hain, Roman, Clarke, Holenda, Fereta, Petrík, Šeliga – Jurík, Iacobellis, Varga – Obdržálek, Seppanen, Okoličány – Rogoň, Doggeti, Števuliak – Majdan, Ondrušek, Zahradník

    Rozhodčí: Tvrdoň, Kalina – Kacej, Gegáň

    Diváci: Bez divákov
    thejrc.org