Nitra – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
Zvolen – Michalovce 7:1 (kon.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Detva – Miskolc 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:7 (2:2, 0:3, 0:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 12.03.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    50:30
    Alex Breton v dnešnom zápase chce zaknihovať hetrik. Svoju individuálnu akciu takmer doviedol do úspešného konca. Proti bola lapačka Bátoryho, ktorý predviedol výborný zákrok.
     
    45:23
    Do samostatného úniku sa dostal Michal Uhrík. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého napokon neprekonal. Mieril do hornej časti bránky, ale puk napokon smeruje mimo.
     
    42:57
    Striedanie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Patrik Kozel, prichádza Matej Bátory.
     
    42:57
    Banská Bystrica dala gól!
    Alex Tamáši krásne naservíroval puk na hokejku ALEXA VÝHONSKÉHO, zbytočne nešpekuloval a vypálil prudký projektil smerom k bránke a našiel voľný priestor medzi betónmi gólmana. Stav stretnutia je 2:7! Asistencia: Alex Tamáši.
     
    40:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Martin Faško-Rudáš vyslal prudkú prihrávku pred bránku, do ktorej svoju hokejku vložil BRIAN IHNAČÁK. Puk len jemne tečoval a ten si našiel cestu k pravej tyčke. Stav stretnutia je 2:6! Asistencie: Martin Faško-Rudáš, Alex Breton.
     
    39:00
    Do konca druhej tretiny ostáva posledná minúta.
     
    31:38
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Alex Tamáši – 2 min., podrazenie).
     
    27:49
    Liptáci spálili veľkú príležitosť po tom, čo do nahodeného puku vložil svoju hokejku Dunčko. Jeho teč smeroval len do pravej žrde Belányiho bránky.
     
    24:54
    Sledovali sme peknú individuálnu akciu v podaní Briana Ihnačáka. Ten sa predral medzi štvoricu brániacich hráčov a svojou strelou opečiatkoval konštrukciu bránky.
     
    23:21
    Banská Bystrica dala gól!
    Alex Breton tentoraz z pozície nahrávača našiel pri ľavej žrdi voľného MACKEYA TANNERA JAGA, ktorého úlohou bolo už len doraziť puk do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 2:5! Asistencie: Alex Breton, Alexis D’aoust.
     
    21:57
    Striedanie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Matej Bátory, prichádza Patrik Kozel.
     
    21:57
    Banská Bystrica dala gól!
    Filip Vašaš zakončil z pravej strany klziska. Puk gólman len vyrazil pred seba. V správnom čase na správnom mieste stál SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý zasunul puk do odkrytej časti bránky. Stav stretnutia je 2:4! Asistencia: Filip Vašaš.
     
    21:07
    Banská Bystrica dala gól!
    Brain Ihnačák si na svoje konto pripíše druhú asistenciu v dnešnom zápase po tom, čo spoza bránky našiel hokejku ALEXA BRETONA. Ten sa do puku oprel z prvej a umiestnil ho k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 2:3! Asistencie: Brian Ihnačák, Patrik Lamper.
     
    19:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Michal Uhrík zakončil od modrej čiary. Na tento strelecký pokus dokázal gólman ešte reagovať, ale na následnú dorážku nikým nestráženého ANDREASA ŠTRAUCHA už nie. Expresné vyrovnanie v podaní Liptákov. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Michal Uhrík, Rudolf Huna.
     
    19:00
    Do konca prvej tretiny ostáva jedna minúta.
     
    18:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Markus Michalík si prevzal puk v strednom pásme, ktorý backhandom posunul na ľavú stranu. Tam sa nachádzal JURAJ DUNČKO, ktorý sa presunul do útočného pásma a presným švihom vymietol pavučinky v ľavom hornom rohu bránky. Nenápadná akcia znamená zníženie stavu na 1:2! Asistencia: Markus Michalík.
     
    16:30
    Banská Bystrica dala gól!
    Martin Faško-Rudáš ihneď po tom, ako naskočil na ľad prešiel z pukom do útočného pásma, kde na seba strhol pozornosť dvojice brániacich hráčov. Z druhej strany si nakorčuľoval PATRIK LAMPER. Pred ním stála už len odkrytá bránka, ktorú nemal problém po presnej prihrávke trafiť. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Martin Faško-Rudáš.
     
    14:19
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Martin Faško-Rudáš – 2 min., podrazenie).
     
    08:12
    Banská Bystrica dala gól!
    Martin Faško-Rudáš na pravej strane klziska posunul puk Brianovi Ihnačákovi, ktorý si v predbránkovom priestore všimol nikým nekrytého ALEXA BRETONA, ten sa do puku oprel z prvej a umiestnil puk za chrbát bezmocného gólmana. Presilová hra využitá a stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Brian Ihnačák, Martin Faško-Rudáš.
     
    06:13
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Uhrík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    00:34
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Uhrík – 2 min., hákovanie).

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 19. Dunčko (Michalík), 20. Štrauch (Uhrík, Huna) – 9. Breton (Ihnačák, Faško-Rudáš), 17. Lamper (Faško-Rudáš), 22. Breton (Ihnačák, Lamper), 22. Mlynarovič (Vašaš), 24. Jago (Breton, D’aoust), 41. Ihnačák (Faško-Rudáš, Breton), 43. Výhonský (Tamáši)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Bátory (Kozel) – Droppa, Kurali, Pavúk, Mezovský, Valtola, Rusina. Duran – Huna, Uhrík, Štrauch – Michalík, Oško, Dunčko – Vybiral, Haluška, Kiss – Židek, Parobek, Kalousek
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Jago, Breton, Ďatelinka, Cardwell, Bdžoch, Ganz, Kriška, Hudec – Faško-Rudáš, Ihnačák, Lamper – Vašaš, Mlynarovič, Melcher – D’aoust, Sojka, Sloboda – Výhonský, Tamáši, Kabáč

    Rozhodčí: Štefik, Müllner – Hercog, Jurčiak – Martinko
    bahis siteleri