Nitra – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:7 (kon.)
Zvolen – Michalovce 7:1 (kon.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.) | Detva – Miskolc 3:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
7:1 (1:0, 2:1, 4:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 12.03.2021, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:10
    Zvolen dal gól!
    Neskutočné čo dnes domáci predvádzajú. Nuutinen dostal puk pred bránu, strelu z prvej nestihol, ale vrátiť ešte puk na opačnú stranu RADOVANOVI PULIČOVI áno a domáci kapitán puk zavesil pod brvno – 7:1. To už Tomáš Tomek nevydržal, doslova rozmlátil hokejku o ľad a nechal sa vystriedať.
    Asistovali Mikko Nuutinen a Allan McPherson.
     
    51:03
    Zvolen dal gól!
    Pred chvíľou to nevyšlo, teraz áno. Šiesty domáci gól strieľa z medzikružia kanadský útočník ALLAN McPHERSON po Pulišovej prihrávke. Týmto dvom dnes súhra teda fakt funguje. Tomek si jasne na puk siahol, ale od jeho tela putoval do siete – 6:1.
    Asistovali Radovan Puliš a Ben Betker.
     
    50:26
    Zvolen dal gól!
    Aj domáci hokejisti využívajú presilovú hru. Zuzin preniesol puk krížne na Mikúša, už ten mohol strieľať z prvej do prázdnej. Mikúš však nabil na modrú MICHALOVI IVANOVI a ten krásne bombou prestrelil všetko pred sebou – 5:1.
    Asistovali Juraj Mikúš a Peter Zuzin.
     
    40:09
    Zvolen dal gól!
    Len deväť sekúnd stačilo RADOVANOVI BONDROVI na ďalší domáci gól. V rýchlosti tečoval pri pravej tyčke puk a domáci vedú už o tri góly – 4:1.
    Asistovali Juraj Mikúš a Jakub Meliško.
     
    38:47
    Zvolen dal gól!
    Domáci okamžite odpovedajú a opäť vedú o dva góly. Nuutinen krížne našiel Melancona na modrej. Obranca domácich vystrelil po ľade na bránu, Puliš pred bránou jeho strelu tečoval mimo brány na ALLANA McPHERSONA a ten zakončoval do upustenej časti brány – 3:1.
    Asistencie Radovan Puliš a T.J. Melancon.
     
    38:01
    Dukla Michalovce dala gól!
    Opäť platilo nedáš – dostaneš. Po tyčke Marcineka hostia využívajú presilovú hru. Bartánus nabil puk na pravý kruh, kde už čakal napriahnutý Southorn a ten prestrelil všetko pred sebou. Nakoniec je ale gól priznaný zrejme po teči JAKUBOVI SUJOVI – 2:1.
    Asistencie Jordon Southorn a Marek Bartánus.
     
    26:27
    Zvolen dal gól!
    RODAVAN PULIŠ zvyšuje vedenie domácich na 2:0. Kanaďan McPherson našiel domáceho kapitána v predbránkovom priestore prihrávkou spoza brány. Počuli sme aj cink bránkovej konštrukcie, ale to bola iba zadná stredová konštrukcia.
    Asistencia Alan McPherson, Mikko Nuutinen.
     
    07:45
    Zvolen dal gól!
    Domáci otvárajú dnešné skóre. JAKUB MELIŠKO nahodil puk od modrej čiary na bránu. Mihalik ho chcel odpáliť, ale tečoval ho nešťastne do vlastnej siete – 1:0.
    Asistencia: Miloš Kelemen a Ben Betker.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 8. Meliško (Kelemen, Betker), 27. Puliš (McPherson, Nuutinen), 39. McPherson (Puliš, Melancon), 41. R. Bondra (J. Mikúš, Meliško), 51. Ivan (J. Mikúš, Zuzin), 52. McPherson (Puliš, Betker), 54. Puliš (Nuutinen, McPherson) – 39. Suja (Southorn, Bartánus)


    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Meliško, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Hatala – R. Bondra, J. Mikúš, Kelemen – McPherson, Puliš (C), Nuutinen – Zuzin (A), Viedenský, Stupka – Marcinek, Tibenský, Kolenič – Gubančok (tréner – P. Oremus)
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (Hrubovský) – Mihalik (C), Mudrák, Southorh, McCormack, Šedivý, Louis, Ťavoda – Hickmott, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč (A) – Bartánus (A), Galamboš, Regenda – Mašlonka, Lehtonen, Török – Lačný (tréneri – I. Droppa, J. Faith)

    Rozhodčí: V. Snášel ml., Baluška – Synek, Ordzovenský (video – R. Gajan st.)
    bahis siteleri