Eryk Anders - Darren Stewart Bez vítěze (kon.) | Manel Kape - Matheus Nicolau Nicolau (kon.)
Jonathan Martinez - Davey Grant Grant (kon.) | Dan Ige - Gavin Tucker Ige (kon.)
Misha Cirkunov - Ryan Spann Spann (kon.) | Leon Edwards - Belal Muhammad Bez vítěze (kon.)
konec
Dan Ige - Gavin Tucker

Ige

Neděle 14.03.2021, 03:35UFC Fight Night
     
    Vítěz: D. Ige: (KO) (03:38:36)
     
    Tento duel sotva začal, načež také rychle skončil. Oba borci se k sobě sotva přiblížili, což přineslo ukázkový vypínák v podání favorizovaného Dana Igeho. Ten pravou zadní poslal soupeře k zemi, který nemohl pokračovat v boji. Kdo očekával rozhodnutí na body, tak se šeredně mýlil.
     
    Konec zápasu.
     
    0:22
    Tak to je naprosto neuvěřitelné, je totiž konec zápasu! Dan Ige vyprodukoval snad svůj první úder zápasu, pravou zadní sundal Gavina Tuckera, který zůstává ležet na zemi. Druhý jmenovaný udělal pořádnou chybu, na vypínák si totiž doslova naběhl.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj ve střední váze mezi Erykem Andersem a Darrenem Stewartem. Posléze přejdeme do muší váhy, kde se proti sobě představí Manel Kape a Matheus Nicolau. Hlavní karta obsáhne i bantamovou váhu, tentokráte si to proti sobě rozdá Jonathan Martinez a Davey Grant. Kdo by očekával ženský souboj, tak je na omylu. Druhou polovinu hlavní karty totiž načne souboj v pérové váze, kde síly změří Dan Ige a Gavin Tucker. Chybět nebude ani polotěžká váha, a sice souboj mezi Mishou Cirkunovem a Ryanem Spannem. Celou hlavní kartu poté uzavře hlavní zápas ve welterové fáze, kde světová trojka Leon Edwards vyzve třináctku Belala Muhammada.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:30.

    David Suchý