Barcelona – Huesca 4:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:1 (2:1)
SD Huesca
Pondělí 15.03.2021, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Teď navíc schytávají hosté čtvrtý úder a je definitivně rozhodnuto. Podruhé v utkání se trefil LIONEL MESSI. Jeho skákavá střela zpoza šestnáctky, kterou tečoval Jorge Pulido, doletěla přesně k levé tyči. Álvaro Fernández Llorente plachtil vzduchem marně.
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona opět odskakuje na rozdíl dvou branek. Z levé strany odcentroval na hranici malého vápna Lionel Messi. Na jeho pas si vyskočil nejvýše OSCAR MINGUEZA a umístil míč hlavou neomylně k pravé tyči.
     
    45+4
    Huesca právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je RAFAEL MIR. Přízemní střelu poslal k pravé tyči. Marc-André ter Stegen se vrhl správným směrem, na míč ale nedosáhl.
     
    35
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další nádherná trefa domácího celku! ANTOINE GRIEZMANN napřáhl z nějakých dvaceti metrů k umístěné dělovce levačkou a nasměroval ji přesně do levého horního růžku branky.
     
    13
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí favorit jde velmi rychle do vedení. LIONEL MESSI se šikovně vyhnul skluzujícímu Pulidovi, posunul si balon na hranici šestnáctky a umístil jej nádherně přesně do levé horní šibenice. Míč se odrazil za brankovou čáru od břevno, Álvaro Fernández Llorente byl bez šance.

    Filip Lefenda

    Branky: 13. Messi (S. Busquets), 35. Griezmann (Pedri), 53. Mingueza (Messi), 90. Messi (Trincão) – 45+4. Mir (pen.)

    Karty:   48. Escriche (HSC), 61. Insua (HSC)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:13.
    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, F. de Jong (63. R. Araújo), Lenglet – Dest (69. Moriba), S. Busquets, Pedri (85. Puig), Alba – Messi (C), Griezmann (69. Trincão), O. Dembèlé (85. Braithwaite).
    Náhradníci: Neto, Tenas – R. Araújo, Braithwaite, Fernandes, Firpo, Moriba, Pjanić, Puig, Trincão, Umtiti.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Pulido (C), Siovas, Insua (78. Vavro) – Maffeo Becerra (78. Pedro López), I. Doumbia (60. Seoane), M. Rico, Galán – Ferreiro (78. Ontiveros), Escriche (60. Gómez), Mir.
    Náhradníci: Andrés Fernández – B. García, Gómez, Pedro López, Mosquera, Okazaki, Ontiveros, Sandro Ramírez, Carlos, Seoane, Vavro.

    Rozhodčí: A. Vega – M. López, J. Rodríguez
    bahis siteleri