NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
4:5 (0:2, 3:1, 1:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Úterý 16.03.2021, 00:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:47 Jakub VORÁČEK - 4:5
     
    63:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vítězí! Keith Kinkaid chtěl urychlit rozehrávku dlouhou přihrávkou k červené čáře na Panarina. Toho ale nemile překvapil JAKUB VORÁČEK, jenž kotouč zachytil a najednou se řítil sám na branku. Domácího gólmana u ní přechytračil kličkou do forhendu, po které následovalo jednoduché zakončení. Bez asistence.
     
    56:56
    Radost Flyers byla předčasná. Domácí trenéři si vzali výzvu kvůli ofsajdu, který rozhodčí na tabletu během pár vteřin skutečně našli.
     
    56:56
    Přesilové hry se zdají být rozhodujícím faktorem této dramatické přestřelky! Gostisbehere naznačil ránu z osy hřiště a ještě si vyměnil puk s kolegou na levé straně. Nakonec nabil doprava Kevinu Hayesovi a ten vsítil svůj desátý gól v sezóně.
     
    56:11
    Rooney v protiútoku nenašel Howdena. Zákonitě se konal brejk i na druhé straně, ale Voráček v samostatném nájezdu ztroskotal na levém betonu brankáře Kinkaida.
     
    55:34
    V onom závaru na brankovišti viděli rozhodčí krosček Ryana Stromea. Flyers mohou rozhodnout v přesilovce, kterou už dnes dvakrát využili.
     
    54:54
    Zibanejadovo napadání zaskočilo Farabeeho, který ztratil puk v nebezpečných místech. Byla z toho šance pro Kreidera, jenž trefil tyčku!
     
    53:35
    Giroux na ose hřiště zachytil Millerův naivní křižný pas a jako bonus vysunul do úniku Laughtona, jenž bekhendovým blafákem Kinkaida nepřekonal!
     
    51:40
    Voráčkova střílená přihrávka propadla na opačnou stranu, kde byl jen Rooney. Toho v protiútoku fauloval Raffl a na programu bude domácí přesilovka.
    45:33 Claude GIROUX - 4:4
     
    45:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci opět využívají přesilovku, která navíc bude pokračovat i v dalších dvou minutách! CLAUDE GIROUX vrátil Voráčkovi přihrávku mezi pravým a zadním mantinelem. Mezitím se přesunul k vzdálenější tyči a tam po skvělém pasu českého útočníka dorazil puk do sítě z bezprostřední blízkosti. Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Julien Gauthier – 2+2 min, vysoká hůl).
    42:56 Kevin ROONEY - 4:3
     
    42:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Howden přebruslil Gostisbeherea, ale když šel společně s Prosserem k zemi, tak vypadal domácí útok zastaven. Opak ale byl pravdou, protože si puk vzal Lemieux a krátkou přihrávkou v rámci pravého kruhu oslovil KEVINA ROONEYHO, jenž pohotově vrátil Rangers jednobrankové vedení. Asistence: Brendan Lemieux, Brett Howden.
     
    40:31
    Nevídaná situace, kdy před Hartem stáli hned tři hráči v modrém! Panarin, Zibanejad a Kreider to však po minele Provorova zbytečně překombinovali a posledně jmenovaný trefil zblízka levý beton.
     
    39:44
    Sudí poslali na trestnou mstitele Voráčka i Patricka. Na domácí straně je vyloučen Brendan Smith, který se v dané šarvátce spíše bránil.
    38:36 Joel FARABEE - 3:3
     
    38:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jen devět vteřin stačilo hostům k využití přesilové hry! Voráček přihrál z pravé strany na zadní mantinel, kde si neatakovaný Giroux vybral JOELA FARABEEHO a ten z levého kruhu parádně zavěsil do bližšího horního rohu. Asistence. Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Julien Gauthier – 2 min., vysoká hůl).
    35:16 Julien GAUTHIER - 3:2
     
    35:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí během pár minut otáčí skóre! Čtvrtá řada Philadelphie toho moc nevymyslela. Raffl prohrál souboj u rohu a pak jen sledoval smrtící protiútok. Hlavní roli v něm sehrál JULIEN GAUTHIER, který dostal od Chytila puk na pravou stranu. Vzápětí jednoznačně přebruslil Gostisbeherea a bekhendem zkušeně zvedl puk mimo dosah Harta. Vyzdvihnout se ale musí celá přechodová fáze se zapojením vesměs kompletní pětky. Asistence: Filip Chytil, Artěmij Panarin.
    30:52 Colin BLACKWELL - 2:2
     
    30:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácích hokejistů znamená vyrovnání na 2:2! Velký kus zásluhy na tom má Brendan Smith, který z obranného pásma skvěle vysunul Panarina. Ten z pravého kruhu nestřílel a přihrávkou přes Myerse ještě našel lépe postaveného COLINA BLACKWELLA, na kterého čekala úplně prázdná branka. Asistence: Artěmij Panarin, Brendan Smith.
    28:12 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    28:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zasloužená odměna za zlepšený výkon po změně stran! Ryan Strome potáhl puk do útočného pásma, kde ho přenechal ARTĚMIJI PANARINOVI. Ten si vyměnil dvě dlouhé přihrávky přes osu s Reunanenem a golfákem z levého kruhu zmenšil manko Rangers na polovinu. Finský bek bere hned v prvním zápase v NHL premiérový kanadský bod. Asistence: Tarmo Reunanen, Ryan Strome.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nicolas Aube-Kubel – 2 min., podrážení).
     
    08:29
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Julien Gauthier – 2 min., držení).
    05:05 Ivan PROVOROV - 0:2
     
    05:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je přímo hororový úvod pro oslabené Rangers, kteří po pěti minutách prohrávají už 0:2! Sean Couturier vyhrál vhazování nad Zibanejadem pro IVANA PROVOROVA, který zleva nesměle nahodil a puk nečekaně zapadl k vzdálenější tyči. Kinkaid toho přes clonícího Couturiera asi moc neviděl. Asistence: Sean Couturier.
    03:47 James van Riemsdyk - 0:1
     
    03:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hned první střela Flyers končí gólem! Sean Couturier na červené čáře šikovně posunul puk do jízdy Farabeemu, který bekhendem nahrál z pravé strany před bránu volnému JAMESI VAN RIEMSDYKOVI a ten zblízka vsítil už třináctý gól v sezóně. Asistence: Joel Farabee, Sean Couturier.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 29. Panarin (Reunanen, R. Strome), 31. Blackwell (Panarin, Br. Smith), 36. J. Gauthier (Chytil, Panarin), 43. Rooney (Lemieux, B. Howden) – 4. J. van Riemsdyk (Farabee, Couturier), 6. Provorov (Couturier), 39. Farabee (Giroux, Voráček), 46. Giroux (Voráček, Provorov), 64. Voráček


    New York Rangers: Kinkaid (A. Georgijev) – Trouba, K'A. Miller, Hájek, R. Lindgren, Br. Smith, Reunanen – Kakko, Zibanejad (A), Kreider (A) – Blackwell, R. Strome, Panarin (A) – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – B. Howden, Rooney, Lemieux.
    Philadelphia Flyers: Hart (Lyon) – Braun, Provorov, P. Myers, Sanheim, Prosser, Gostisbehere – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes (A), Laughton – Patrick, Giroux (C), Voráček – Aube-Kubel, M. Raffl, Lindblom.

    Rozhodčí: O´Rourke, McCauley – Baker, Sericolo

    Diváci: 1 639
    bahis siteleri