NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Boston Bruins
Úterý 16.03.2021, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Jake GUENTZEL - 4:1
     
    59:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Pittsburgh si dnes připíše další výhru. Bryan Rust vysunul JAKEA GUENTZELA, který si to mířil úplně sám na prázdnou bránu Bostonu. Kotouč bez potíží dopravil do sítě. 4:1. Asistence: Bryan Rust a Sidney Crosby.
    31:40 Jevgenij MALKIN - 3:1
     
    31:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Třetí gól Pittsburghu ponese podpis tří legend Penguins a zároveň tří hokejových velikánů. Kris Letang rozdal puk do strany Crosbymu, který vyprodukoval parádní pas přes celou šíři útočného pásma přímo k holi JEVGENIJE MALKINA. Vytáhlý forvard s číslem 71 poté už zápěstím přesně zamířil. 3:1. Asistence: Sidney Crosby a Kris Letang.
    18:34 Sidney CROSBY - 2:1
     
    18:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kotouče se ale zmocnili domácí. Brian Dumoulin přenechal SIDNEYMU CROSBYMU, jenž si narazil s Guentzelem a poté sám zakončil z poměrně velkého úhlu. Ani u této branky nebude mít Halák čisté svědomí, neboť mu puk proskočil mezi tělem a přední tyčí. To nic nemění na faktu, že Crosby vstřelil svou jedenáctou branku v sezoně. 2:1. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.
    16:51 Evan RODRIGUES - 1:1
     
    16:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tato branka jde na vrub Jaroslava Haláka, který si nepohlídal celkem banální střelu z kruhu. Překvapil jej EVAN RODRIGUES, jenž pálil zpoza beka k zadní tyči. Kotouč proskočil okolo Halákovy lapačky a nakonec skončil v síti. Stav utkání je tedy srovnán. 1:1. Asistence: Kasperi Kapanen a Jevgenij Malkin.
    06:47 Matt GRZELCYK - 0:1
     
    06:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi ale tlačili v útočném pásmu a po zásluze jsou odměněni. Prosadil se obránce MATT GRZELCYK, jehož krásná střela se od tyče odrazila za bezmocného Tristana Jarryho. Gólman Pittsburghu toho mnoho přes skvěle stínujícího Ritchieho neviděl. 0:1. Asistence: Brad Marchand a David Pastrňák.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 17. Rodrigues (Kapanen, Malkin), 19. Crosby (Guentzel, Dumoulin), 32. Malkin (Crosby, Letang), 60. Guentzel (Rust, Crosby) – 7. Grzelcyk (Marchand, Pastrňák)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Matheson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Rodrigues – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Angello, Jankowski, Sceviour.
    Boston Bruins: Halák (Vladař) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, J. Zbořil, Kampfer, Tinordi – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), DeBrusk – Bjork, Coyle, N. Ritchie – Kuhlman, Kuraly, Frederic.

    Rozhodčí: Hanson, South – Marquis, MacPherson

    Diváci: 2 800
    bahis siteleri