NHL
NY Rangers – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Florida – Chicago 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:1 (kon.)
Buffalo – Washington 0:6 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:4 (kon.)
Calgary – Edmonton 4:3 (kon.) | Vegas – San Jose 2:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Edmonton Oilers
Úterý 16.03.2021, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:32 Noah HANIFIN - 4:3
     
    46:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames opět vedou! Nejprve nevyužil dobrou šanci Connor McDavid a z protiútoku zakončili domácí přečíslení třech proti jednomu přesnou ranou NOAHA HANIFINA z mezikruží, který nedal Smithovi šanci – 4:3! Asistence: Andrew Mangiapane a Mikael Backlund.
    45:25 Leon DRAISAITL - 3:3
     
    45:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Osvědčená souhra Oilers přináší vyrovnání! Connor McDavid našel zadovkou LEONA DRAISAITLA a ten kotouč pověsil pod břevno. Sedmá branka v posledních pěti zápasech pro německé snipera. Aktuálně historicky sedmý nejlepší střelec Oilers v historii se 175 brankami – 3:3! Asistence: Connor McDavid.
    37:07 Josh ARCHIBALD - 3:2
     
    37:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Brankové hody ve druhé periodě pokračují! Devin Shore našel z levého křídla před brankou JOSHE ARCHIBALDA, jenž tečoval přesně a účelně nad beton Jacoba Markstöma – 3:2! Asistence: Devin Shore a Ethan Bear.
    33:45 Andrew MANGIAPANE - 3:1
     
    33:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames ale trestají každou chybu! Mike Smith vyjel do prostoru odkud již nemůže rozehrát kotouč, o něj ho obral Milan Lucic, předložil jej ANDREW MANGIAPANEMU, který uklízel do prázdné branky – 3:1! Asistence: Milan Lucic a Mikael Backlund.
    29:49 Adam LARSSON - 2:1
     
    29:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers rychle reagují, a to po 52 vteřinách! Jacob Markström dělal v brankovišti co mohl. Pokryl dorážky Kailer Yamamota a Tyler Ennise, ale na dvojitou dorážku obránce ADAMA LARSSONA už byl krátký – 2:1! Asistence: Tyler Ennis a Kailer Yamamoto.
    28:57 Elias LINDHOLM - 2:0
     
    28:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky pro Flames! Oliver Kylington táhl rychlou akci po pravém mantinelu, bekhendovou přihrávkou našel na zadní tyči ELIASE LINDHOLMA, jenž neměl problém poslat kotouč do odkryté části branky – 2:0! Asistence: Oliver Kylington a Dillon Dubé.
    25:25 Dillon DUBÉ - 1:0
     
    25:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku zápasu! Překvapivě po chybě Connora McDavida, který ztratil kotouč ve střední třetině, Elias Lindholm jej předal do brejku DILLONU DUBÉMU, jehož střelu mezi betony nedokázal Mike Smith pokrýt – 1:0! Asistence: Elias Lindholm.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 26. Dubé (E. Lindholm), 29. E. Lindholm (Kylington, Dubé), 34. Mangiapane (Lucic, Backlund), 47. Hanifin (Mangiapane, Backlund) – 30. A. Larsson (Ennis, Yamamoto), 38. J. Archibald (D. Shore, Bear), 46. Draisaitl (McDavid)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, Kylington – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, Dubé – J. Gaudreau, Monahan (A), B. Ritchie – Lucic, Backlund, Mangiapane – S. Bennett, D. Ryan, Leivo.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse (A), Barrie, Lagesson, A. Larsson, K. Russell, Bear – Draisaitl (A), McDavid (C), Yamamoto – Ennis, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – D. Shore, Khaira, J. Archibald – Neal, Haas, Chiasson.

    Rozhodčí: Meier, Joannette – Cormier, Cherrey
    bahis siteleri