Turín – Sassuolo 3:2 (kon.)
konec
Turín FC
3:2 (0:2)
US Sassuolo Calcio
Středa 17.03.2021, 15:00 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Turína poměrem 3:2. Druhý poločas byl v režii domácího celku, který se s dvoubrankovým mankem pokoušel něco udělat. Turínu se nakonec přeci povedlo snížit na rozdíl jediné branky, načež o pár minut později se mu dokonce povedlo vyrovnat krok. V rámci nastaveného času se dokonce domácím povedlo přidat třetí branku, díky které zvrátili své vedení na vlastní stranu. Sassuolo tak mělo na případné vyrovnání příliš málo času a i když vedlo o dvě branky, nakonec z tohoto zápasu nemá ani jeden bod.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15. (16:59:00)
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Simone ZAZA - 3:2
     
    90+2
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dokonce dostává do vedení! Hodně času na centrovanou nabídku totiž měl Ansaldi, kterému se velice přesně povedlo na zadní tyči najít hrdinu tohoto zápasu, a sice SIMONEHO ZAZU. Ten chytře hlavičkoval prudce o zem, načež se mu podruhé povedlo vyzrát na Consigliho.
     
    90+2
    Jsme za polovinou nastaveného času, dost možná z toho bude děla bodů. Turín se ovšem nachází na polovině soupeře, kde se pokouší výsledek zvrátit.
     
    90+2
    Do protiútoku se poté pouštěl hostující Boga, kterému se málem povedlo na pravém křídle najít kolegu Traorého, před kterým vystoupil Lyanco.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Obiang měl na kopačce vedoucí branku svého celku, se střelou do protipohybu si ovšem Sirigu dokázal poradit.
     
    87
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Federico Bonazzoli.
    87. Rolando MANDRAGORA - 2:2
     
    87
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo srovnat krok! Do pokutového území totiž přiletěla skákavá nabídka, kterou hostující brankář Consigli vyrážel pouze před sebe. Tam se ovšem nacházel pouze domácí ROLANDO MANDRAGORA, kterému se povedlo zamířit do prázdné branky.
     
    87
    Po autovém vhazování skončil daleko za postranní lajnou hostující Caputo, který se marně pokoušel vybojovat faul, avšak Turín bude moci vhazovat.
     
    85
    Následně to po levém křídle zkoušel vzít na sebe Sanabria, který si poté seběhl do pokutového území, kde ho ovšem dokázal přehlavičkovat Ferrari.
     
    84
    Sledovali jsme vysoký pas směrem na útočníka Belottiho, který ovšem neměl žádnou šanci. Včas z branky totiž vyběhl Consigli, který míč sevřel do rukavic.
     
    83
    Domácí celek poté operoval na vlastní polovině, načež to chytrým přenesením hry dokázal vyřešit Gojak, kterému se povedlo najít volného Sanabriu.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Sassuolu se povedlo vybojovat další autové vhazování, které Toljan rozehrál na Locatelliho.
     
    81
    Zpětná nahrávka poté směřovala na kopačku brankáře Sirigua, který se postaral o dalekonosný pas na opačnou stranu, kde ovšem odvracel Ferrari.
     
    80
    I tak do bude najednou hodně zajímavé, rázem je to totiž o jednu branku. Turínu se tak povedlo snížit, soupeř ovšem nyní může vhazovat z pravé strany.
     
    79
    Turín se poté dokázal usadit u opačného pokutového území, kde ovšem Ansaldi ani tentokráte neuspěl, neboť svým centrem našel pouze protihráče.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jeremy Toljan (US Sassuolo Calcio).
    77. Simone ZAZA - 1:2
     
    77
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se přeci jenom dočkal kontaktní branky! Sanabria si seběhl na pas za obranu soupeře, kde šikovně hlavou sklepl do tandemu na naběhnuvšího SIMONEHO ZAZU. Ten se tak dostal do vyložené šance, přičemž pravačkou mířil mimo dosah brankáře Consigliho.
     
    77
    Další rána pro změnu směřovala vedle domácí branky a Sirigu ani tentokráte nemusel zasahovat. Naopak se mu povedlo přesně rozehrát nakrátko.
     
    76
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Federico Peluso.
    75. Neuznaná branka domácích - ofsajd.
     
    75
    Domácí se sice dočkali kontaktní branky, avšak ta nakonec neplatí! Zaza se totiž v době nahrávky nacházel v jasném ofsajdu.
     
    74
    Caputo nebyl daleko od přesného zásahu. Sirigu proti němu včas vyběhl, jenomže na míč nedosáhl. Hostující útočník poté na brankové čáře trefil obránce.
     
    73
    Po střele do boční sítě se o rozehrávku od své branky postaral domácí brankář Sirigu. Jeho celek se dostal na druhou stranu, kde Ansaldi rychle narazil.
     
    72
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Simone Zaza.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Antonio Sanabria (Turín FC).
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední dvacetiminutovka. Sassuolo Calcio stále drží vedení o dvě branky a svého soupeře nepouští do žádných šancí.
     
    70
    Míč se v krátkém časovém sledu znovu snesl ven z hrací plochy, tentokráte mohl vhazovat domácí celek. Nedovoleně si ovšem pomáhal Locatelli.
     
    69
    Pokračovalo se autovým vhazováním z levé strany, které si vzal na starost hostující Rogério. Ten nikam nespěchal, poté se mu povedlo najít Locatelliho.
     
    67
    Mohlo se pokračovat odkopem od hostující branky. Consigli nakonec rozehrávku přenechal Marlonovi, který pro změnu u postranní lajny hledal Toljana.
     
    66
    Z velké vzdálenosti navíc své štěstí zkoušel střídající Locatelli, jehož pokus byl ovšem dost nepřesný. Brankář Sirigu nemusel tentokráte ani zasahovat.
     
    65
    Sassuolo Calcio před malým momentem předvedlo poměrně sympatický protiútok, který ovšem skončil na nepřesné nahrávce směrem na Caputa.
     
    64
    Je za námi zhruba hodina hry, zatím stále platí, že jsme se dočkali dvou branek. Turín je sice ve druhém dějství aktivnější, avšak na brankáře si nepřišel.
     
    63
    Po dalším centru skončil na zemi domácí Belotti, který zřejmě inkasoval rukou do obličeje. Penalta z toho ale nebude, naopak Consigli bude moci odkopávat.
     
    62
    Nápor domácího celku ještě pokračoval a ihned poté jsme sledovali sympatický centr z kopačky Murrua, který ovšem našel pouze nohu Magnanelliho.
     
    61
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Jeremie Boga.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Hamed Traorè.
     
    60
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Francesco Magnanelli, přichází Manuel Locatelli.
     
    59
    Turín se znovu s lehkostí dostal na druhou stranu hrací plochy, kde se do kombinace zapojil také střídající Gojak, s jehož střelou si Consigli poradil.
     
    58
    Kousek od středového kruhu sáhl k taktickému nedovolenému zákroku hostující Rincón. Turín rozehrával z vlastní poloviny, Lyanco dokázal najít Izza.
     
    57
    Nyní se dokonce k míči dostal domácí brankář Sirigu, který to zkoušel vysokým odkopem na opačnou polovinu, kde si balón dokázal zpracovat Rincón.
     
    56
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Gleison Bremer, přichází Amer Gojak.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Grégoire Defrel (US Sassuolo Calcio).
     
    55
    Po levém křídle to poté vzal na sebe domácí Ansaldi, kterému se nakonec pohotovým způsobem povedlo poslat míč do šestnáctky, kde zakročil Marlon.
     
    54
    Nekompromisním způsobem se do padajícího míče položil Mandragora, který pořádně protáhl brankáře Consigliho, jenž musel po delší době zasahovat.
     
    53
    Hodně času na práci s míčem měl domácí Bremer, který to zkoušel prudkou přízemní nahrávkou na opačnou polovinu, kde skončil na zemi Verdi.
     
    52
    Nedovoleným způsobem poté vletěl do protihráče napadající Berardi, který si pomohl spíše taktickým způsobem a Turín tak bude moci rozehrávat.
    51. Djuričić selhal v šanci.
     
    51
    Třetí branku svého celku měl na noze Djuričić, který si v pokutovém území počkal na vzdušnou nabídku, po které trestuhodně minul branku.
     
    50
    Berardi si poté potáhl míč na levou nohu a zkoušel odcentrovat směrem do pokutového území, kde se málem do zakončení dostal kolega Djuričić.
     
    49
    Na útočnou polovinu se poté dostal také domácí celek, kterému se povedlo přenést hru na Belottiho, jenž pro změnu přesně sklepl míč na Mandragoru.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se na útočnou polovinu dostal hostující Djuričić, který se za obranou pokoušel najít Caputa, avšak ven z branky se vydal Sirigu.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Nicola Murru, přichází Mërgim Vojvoda.
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Saša Lukić, přichází Simone Verdi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hned dva přesné zásahy, přičemž se o oba postaralo Sassuolo. To poprvé udeřilo hned v úvodu zápasu, načež jsme sledovali poměrně vyrovnanou pasáž hry, kdy měli míč na kopačkách spíše domácí hráči. Ti ovšem ještě jednou inkasovali, a sice krátce před koncem prvního poločasu, neboť se podruhé v tomto duelu dokázal prosadit křídelník Domenico Berardi.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Turín se poté pokoušel vysokým pasem přenést hru na levou stranu, kde sice Murru neuspěl v souboji, posléze sympaticky pálil vedle branky Belotti.
     
    45+1
    V posledních minutách sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Po dalším z nich mohl volný kop rozehrávat domácí Rincón.
     
    45
    Nastavují se tři minuty.
     
    44
    Sirigu poté rozehrával od své branky po zemi směrem na Lyanca, který u postranní lajny do kombinace zapojil také Lukiće. Sassuolo navíc napadá rozehrávku.
     
    42
    Nepříliš dobrou práci s míčem poté předvedl brankář Consigli, kterému hrací předmět uskočil směrem do zámezí a Turín si tak dokázal vybojovat další roh.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
    38. Domenico BERARDI - 0:2
     
    38
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Další ojedinělá šance hostujícího celku přináší druhou branku! Do pokutového území na zadní tyč přiletěla vzdušná nabídka, na kterou si dokázal seběhnout DOMENICO BERARDI. Ten se do padajícího míče opřel nekompromisním způsobem a prudkým nártem dokázal prostřelit brankáře Sirigua.
     
    38
    Kousek za pokutovým územím napřáhl k zakončení hostující Obiang, který si potáhl míč na pravou nohou, avšak poté trefil pouze blokujícího Lyanca.
     
    37
    Po dalším souboji se na zemi ocitl Caputo, který to udělal velice zkušeně. Nakonec ho nedovoleně zastavil napadající Lukić, který se tak musí vrátit zpět za míč.
     
    36
    Na útočnou polovinu se před malým momentem dostal také domácí Mandragora, který ovšem neměl podporu spoluhráčů a našel pouze protihráče.
     
    35
    Posléze to na sebe zkoušel vzít hostující Rogério, který měl proti sobě hned dvojici protihráčů, proti které se mu povedlo vybojovat další autové vhazování.
     
    33
    Je za námi třetina hry, zatím jsme se dočkali jediného zásahu. Od té doby má sice územní převahu domácí celek, avšak Sassuolo Calcio se velice dobře brání.
     
    32
    Už se opět pokračuje ve hře a obránce Izzo se s míčem dostal k hranici pokutového území, kde se před Belottim povedlo včas zakročit Magnanellimu.
     
    31
    Po předchozím souboji skončil v bolestech na zemi jeden z hráčů hostujícího celku. Znovu musí do akce lékařský personál, chvíli se tak hrát nebude.
     
    30
    Na nahrávku si poté dokázal seběhnout domácí Sanabria, který měl na zádech napadajícího protihráče, přesto se mu povedlo přenést hru na Ansaldiho.
     
    29
    Sassuolo Calcio po delší době kombinovalo na polovině soupeře. Obiangovi se povedlo přenést hru na Rogéria, který se ovšem nedostal přes Ansaldiho.
     
    28
    Aby toho nebylo málo, tak si nedovoleně pomohl také vracející se Marlon, který spíše taktickým zákrokem fauloval Belottiho, jenž musí zpět na nohy.
     
    27
    Nabídka nakonec směřovala na Belottiho, proti kterému dokázal vyběhnout brankář Consigli, jenž dost inkasoval. Nakonec byl z toho další útočný faul.
     
    26
    V krátkém časovém sledu ovšem přišel další nedovolený zákrok, tentokráte z dílny napadajícího Berardiho, který místo míče trefil pouze nohu Rincóna.
     
    25
    Turín si poté vybojoval standardní situaci z levé strany, ke které se nakonec postavil obránce Murru, jehož nabídku dokázal nohou odvrátit Magnanelli.
     
    23
    Caputo poté aktivně napadal rozehrávku soupeře a tím pádem donutil Lyanca k bezmyšlenkovitému odkopu, který navíc doputoval na kopačku Marlona.
     
    22
    Posléze Sirigu musel z jedničky rozehrávat do strany, kde se do menších problémů dostal obránce Ansaldi, který přesto odkopával na druhou stranu.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím přinesla jedinou branku. O tu se hned v úvodu duelu postaral hostující Berardi.
     
    20
    Otřesený Berardi je zpět na nohou a může se tak pokračovat ve hře. Consigli si připravil odkop od své branky, který pošle daleko na opačnou stranu.
     
    19
    Turín se v krátkém časovém sledu dostal k další hlavičce, se kterou si Consigli dokázal poradit. V šestnáctce ale proběhly dva souboje, pokračuje se ve hře.
     
    18
    Ansaldimu se povedlo kvalitně odcentrovat k zadní tyči, kde se do zajímavé střelecké pozice dostal Belotti, s jehož hlavičkou si Consigli dokázal poradit.
     
    17
    Následovalo autové vhazování z levé strany, které si vzal na starost zadák Murru. Jeho nabídka měla najít Belottiho, avšak míč přeletěl až na Marlona.
     
    16
    Na pravém křídle se do kombinace zapojil domácí Ansaldi, který si dokázal přehodit míč na levou nohu, avšak v pokutovém území našel pouze protihráče.
     
    15
    Sirigu to v tomto případě zkoušel vysokým pasem do souboje mezi Belottim a Obiangem. Úspěšnější byl prvně jmenovaný, který prodloužil za sebe.
     
    14
    Po odrazu míče se mohlo pokračovat rozehrávkou od hostující branky. Consigli na jistotu rozehrával nakrátko po zemi na Marlona, který ihned hledal Ferrariho.
     
    13
    Sassuolo Calcio pokračovalo v kombinaci na vlastní obranné polovině. Po ztrátě míče se k němu dostal Rincón, který ovšem pořádně zahnal Belottiho.
     
    12
    Ani domácí celek nebyl přesný a míč se tak snesl pouze na kopačku vracejícího se Toljana, který zpětnou nahrávkou znovu oslovil brankáře Consigliho.
     
    11
    Snad poprvé se k míči dostal hostující brankář Consigli, který si tak vyzkoušel práci s kulatým nesmyslem. Ten poté odkopem poslal mimo dosah Caputa.
     
    10
    Turín mohl pokračovat v rozehrávce z vlastní obranné poloviny. O to se postaral Mandragora, který vyprodukoval zpětnou nahrávku na Lyanca.
     
    9
    Před malým momentem jsme sledovali pas směřující na Berardiho, se kterým si ovšem dokázala poradit domácí obrana, jenž poté faulovala.
     
    8
    Turín to bude mít nyní hodně složité, absolutně se mu totiž nepovedl úvod zápasu. Domácí celek tak bude muset dotahovat, na což má ještě hodně času.
     
    7
    Murru si rovněž vyzkoušel autové vhazování, po kterém jeho celek zkoušel přenést hru na pravou stranu, kde ovšem rozehrávku vystihl pozorný Djuričić.
    6. Domenico BERARDI - 0:1
     
    6
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Sassuolo Calcio se totiž s míčem dostalo do pokutového území, kde se Caputovi hrudí povedlo sklepnout míč pod sebe, kde se nacházel DOMENICO BERARDI. Jeho tečovaná střela skončila až za bezmocným brankářem Siriguem.
     
    6
    U středového kruhu se poté povedlo zakročit domácímu Rincónovi, který to zkoušel prudkým pasem směrem na Sanabriu, jenž hrudí sklepl pod sebe.
     
    5
    Následovalo autové vhazování z pravé strany. Ansaldimu se ke spolupráci přihlásil vedle stojící Izzo, který v tísni odkopával na opačnou polovinu.
     
    4
    První práce pro domácího brankáře Sirigua, který si pohlídal centrovanou nabídku z kopačky Toljana. Posléze jsme sledovali rozehrávku na Mandragoru.
     
    3
    Sassuolo Calcio se hned v úvodu tohoto zápasu usadilo v oblasti středového kruhu, kde rozjelo dlouhou kombinaci, do které se zapojil také Djuričić.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Turín FC: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer – Ansaldi, Lukić, Mandragora, Rincón, Murru – A. Sanabria, Belotti.
    Náhradníci: Ujkani, V. Milinković-Savić – Bonazzoli, Buongiorno, Gojak, Linetty, Zaza, Vojvoda, Verdi, Singo, Ricardo Rodríguez.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang, Magnanelli – D. Berardi, Defrel, Djuričić – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Boga, K. Ayhan, Raspadori, Traorè, Müldür, Peluso, Maxime López, Locatelli, Kiriakopoulos, Chiricheş, Haraslín..
     
    Turín FC

    Na opačné straně stojí Turín, která bude papírovým outsiderem tohoto zápasu. Turín totiž okupuje osmnáctou pozici ligové tabulky, což by v konečném důsledku znamenalo sestup do nižší soutěže. Turín navíc má na svém kontě dvě porážky v řadě, ta poslední se uskutečnila proti vedoucímu Interu Milán, který rozhodující branku vstřelil pět minut před koncem řádné hrací doby. Turínu se navíc na domácí půdě vůbec nedaří, za sebou má dvanáct zápasů, během kterých si nepřipsal ani jednu výhru. Na domácím stadionu mu tedy vítězství chybí, hned sedm zápasů ale skončilo nerozhodně.
     
    US Sassuolo Calcio

    Fotbalisté Sassuola se momentálně nacházejí na osmé pozici ligové tabulky, přičemž mají na svém kontě devětatřicet bodů. Hostující tým tohoto zápasu v minulém kole zaznamenal letošní desátou výhru, která se uskutečnila po divoké přestřelce proti Hellasu. Sassuolu se ovšem povedlo získat tři cenné body za výhru poměrem 3:2. US Sassuolo Calcio je navíc šestým nejlepším venkovním týmem celé soutěže, za sebou má třináct venkovních duelů, během kterých se mu povedlo získat sympatických jednadvacet bodů. Z posledních pěti duelů ovšem Sassuolo naplno bodovalo pouze jedinkrát.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Turín FC a US Sassuolo Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Suchý

    Branky: 77. Zaza (A. Sanabria), 87. Mandragora, 90+2. Zaza (Ansaldi) – 6. D. Berardi (Caputo), 38. D. Berardi (Toljan)

    Karty:   72. A. Sanabria (TUI) – 56. Defrel (SAS), 78. Toljan (SAS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 15:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, Lyanco, Bremer (56. Gojak) – Ansaldi, Lukić (46. Verdi), Mandragora, Rincón (72. Zaza), Murru (46. Vojvoda) – A. Sanabria, Belotti (87. Bonazzoli).
    Náhradníci: Ujkani, V. Milinković-Savić – Bonazzoli, Buongiorno, Gojak, Linetty, Zaza, Vojvoda, Verdi, Singo, Ricardo Rodríguez.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang, Magnanelli (60. Locatelli) – D. Berardi (76. Peluso), Defrel (61. Traorè), Djuričić (61. Boga) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Boga, K. Ayhan, Raspadori, Traorè, Müldür, Peluso, Maxime López, Locatelli, Kiriakopoulos, Chiricheş, Haraslín.

    Rozhodčí: Mariani – Tegoni, Bindoni
    bahis siteleri