Ottawa – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Philadelphia 9:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:3 (po pr.)
Vegas – San Jose 5:4 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
po s.n. (0:1)
Ottawa Senators
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 18.03.2021, 00:05 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam GAUDETTE - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je ADAM GAUDETTE.
     
    3. série
    0:0
    Drake Batherson nebyl od branky daleko, protože si Thatchera Demka položil, ale ten i přesto stačil srazit kotouč na tyč!
     
    64:49
    Brady Tkachuk se ještě dostal do úniku, při kterém však nic nevymýšlel a prostě vystřelil, ale to se nevyplatilo, protože kotouč skončil přímo na gólmanovi!
     
    51:14
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 2 min., podrážení).
     
    51:13
    Filip Gustavsson má při své premiéře první velký zákrok! Bo Horvat totiž na něj uháněl sám a chtěl ho přechytračit blafákem, ale švédský mladík tam nechal beton a jistě zásahl!
    45:34 Josh NORRIS - 2:2
     
    45:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí si nešťastné zranění svého gólmana okamžitě vynahradili vyrovnávací brankou! Brady Tkachuk výborně napadal Natea Schmidta, díky čemuž dostal kotouč ke Connoru Brownovi, který mezi kruhy uvolnil JOSHE NORRISE, jenž se nechytatelně trefil do pravé šibenice. Asistence: Connor Brown.
     
    45:07
    Střídání v týmu Ottawa Senators: ze hřiště odchází Joey Daccord, přichází Filip Gustavsson.
     
    45:07
    Joey Daccord se zničehonic lehá na led a nevypadá to s ním dobře. I přesto dokázal zlikvidovat ránu Natea Schmidta, ale dnes nejspíš končí.
     
    42:15
    Tim Stützle šikovně uvolnil před brankou Drakea Bathersona, který bekhendem pálil do protipohybu gólmana, ale zase ho nepřekonal!
     
    38:29
    Canucks se ve vlastním oslabení řítili na branku v přečíslení dva na jednoho, ale po dobrém pasu Tylera Motta následovala jen nepřesná střela!
     
    37:56
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Quinn Hughes – 2 min., hákování).
     
    35:03
    Joey Daccord měl velké problémy s udržením nahození Bo Horvata, ale nakonec se i díky jeho spoluhráčům kotouč za brankovou čáru nedostal!
     
    33:55
    Drake Batherson zničehonic zamířil do samostatného úniku, při kterém byl ale osekáván dojíždějícím obráncem, kvůli čemuž nedokázal dotáhnout blafák!
     
    31:38
    Vancouver mohl opět vézt o dvě branky, protože J. T. Miller velmi nadějně pálil z pravého kruhu, ale orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    30:33
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Erik Gudbranson – 2 min., podrážení).
     
    29:22
    Chris Tierney chytře přenechal přihrávku Timu Stützlemu, čímž tak zmátl celou obranu protivníka, ale německý mladík z toho následně získal jen moc vysoké zakončení!
     
    26:00
    Alexander Edler přišel o kotouč při pokusu o rozehrávku, což mohl potrestat Josh Norris, který ale bekhendovou střelou Thatchera Demka nepřekonal!
    23:00 Ryan DZINGEL - 1:2
     
    23:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři našli cestu do sítě a rázem jsou zpátky v utkání! Clark Bishop nabral dobrou rychlost ve středním pásmu, přičemž dostal dobrou přihrávku do jízdy, takže mohl okamžitě pálit. Thatcher Demko sice zasáhl, ale kus gumy srazil pouze k RYANU DZINGELOVI, který klidně mohl zakončit do odkryté klece. Asistence: Clark Bishop, Christian Wolanin.
     
    21:43
    Thatcher Demko předvedl první důležitější sérii zákroků, kdy pokryl nahození z dálky a pak vychytal i dorážku Nicka Paula!
     
    18:07
    Nakonec se to přece jen povedlo a z pravého kruhu tak vypálil Tim Stützle, který mířil nadějně nad rameno Thatchera Demka, ale ten si to stejně pohlídal!
     
    17:20
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jordie Benn – 2 min., držení).
     
    14:08
    Josh Norris také mohl snížit, po dobrém pasu byl sám před brankářem, ale v klíčovém okamžiku mu kus gumy přeskočil čepel hokejky!
     
    13:05
    Domácí se dopouštějí jedné zbytečný chyby za druhou. Tentokrát zaspal zkušený Erik Gudbranson, který tak nabídl šanci dobře napadajícímu Zacku MacEwenovi, který ale Joeyho Daccorda nepřechytračil!
     
    10:07
    Chris Tierney nebyl daleko od snížení, protože dostal výbornou přihrávku na modrou čáru a na Thatchera Demka uháněl sám, ale střelou k pravé tyči ho nedokázal překonat!
    08:26 Bo HORVAT - 0:2
     
    08:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté unikají do dvoubrankového vedení! Thomas Chabot selhal na modré čáře, kde podklouzl, takže mu kotouč sebral Nils Höglander. Ten s ním zamířil až do pravého kruhu, odkud v brankovišti uvolnil BO HORVATA, který jemnou tečí bezpečně dopravil kus gumy do sítě. Asistence: Nils Höglander.
     
    06:05
    Thomas Chabot se tentokrát zhostil role nahrávače a u levé tyče uvolnil Ryana Dzingel, který ale z bezprostřední blízkosti minul branku!
    02:29 Brock BOESER - 0:1
     
    02:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se rychle dostávají do vedení! Bo Horvat šikovně vyvezl kotouč do útoku po pravé straně, kde na sebe natáhl jednoho obránce a následně zadovkou uvolnil mezi kruhy BROCKA BOESERA, který se prosadil střelou těsně nad beton Joeyho Daccorda! Asistence: Bo Horvat, Nate Schmidt.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 23. Dzingel (C. Bishop, Wolanin), 46. Norris (Co. Brown) – 3. Boeser (Horvat, Schmidt), 9. Horvat (Höglander), rozh. náj. Gaudette

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tim Stützle (OTT)
    0:0   Brock Boeser (VAN)
    2. série:
    0:0   Josh Norris (OTT)
    0:0   J. T. Miller (VAN)
    3. série:
    0:0   Drake Batherson (OTT)
    0:0   Bo Horvat (VAN)
    4. série:
    0:0   Ryan Dzingel (OTT)
    0:1   Adam Gaudette (VAN)


    Ottawa Senators: Daccord (46. Gustavsson) – Chabot (A), N. Zajcev, Reilly, Zub, Wolanin, Gudbranson (A) – B. Tkachuk (A), Norris, Co. Brown – N. Paul, White, Dadonov – Stützle, Tierney, Batherson – Dzingel, C. Bishop, Watson.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Hamonic, Jo. Benn, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Virtanen – Höglander, J. T. Miller, Boeser – Motte, B. Sutter (A), Hawryluk – Chatfield, Gaudette, MacEwen.

    Rozhodčí: Furlatt, Joannette – Barton, Cormier
    bahis siteleri