Ottawa – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Philadelphia 9:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:3 (po pr.)
Vegas – San Jose 5:4 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
konec
New York Rangers
9:0 (2:0, 7:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 18.03.2021, 00:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:39 Filip CHYTIL - 9:0
     
    39:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ostudný výkon Flyers pokračuje! U devátého gólu už byla také výrazná česká stopa. Lafreniere se zastavil na modré, Libor Hájek prodloužil jeho přihrávku z osy hřiště na pravý kruh a FILIP CHYTIL opět neměl těžkou práci s překonáním bezmocného Harta. Asistence: Libor Hájek, Alexis Lafreniere.
    38:37 Mika ZIBANEJAD - 8:0
     
    38:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle už začíná mít příchuť exhibice! Bučněvič zrychlil přechodovou fázi pasem z červené čáry na MIKU ZIBANEJADA, který si vyměnil puk s Kreiderem a pak už ho uklízel do poloprázdné kasy. Opět u toho byl Myers, který vleže finální přihrávku tečoval bruslí přímo na hůl autora čistého hattricku. Asistence: Chris Kreider, Pavel Bučněvič.
    34:29 Mika ZIBANEJAD - 7:0
     
    34:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sedm! Artěmij Panarin naprosto jednoduše projel středním pásmem. Navázal na sebe pohledy všech čtyř soupeřů, které přechytračil pasem na MIKU ZIBANEJADA. Švédský útočník se zjevil sám před Hartem a tomu nedal žádnou šanci střelou do víka. Asistence: Artěmij Panarin, Ryan Strome.
    28:27 Mika ZIBANEJAD - 6:0
     
    28:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kdyby se hrál tenis, tak by Flyers po prohraném prvním setu asi zápas skrečovali! Provorov po Girouxem vyhraném vhazování fatálně propadl na modré čáře. MIKA ZIBANEJAD se zadarmo dostal do úniku a forhendovým blafákem nedal žádnou šanci Hartovi, který šel rychle na zem. Bez asistence.
    27:30 Jacob TROUBA - 5:0
     
    27:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Demolice Letců pokračuje pátým gólem! Mika Zibanejad na pravém křídle nezkoušel přihrát přes ležícího Myerse a raději zvolil přihrávku pod sebe na JACOBA TROUBU, který vypálil do protipohybu Elliotta a konečně se dočkal prvního gólu v tomto roce. Asistence: Mika Zibanejad, K'Andrew Miller.
    23:38 Pavel BUČNĚVIČ - 4:0
     
    23:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Flyers nevyužili šanci vyvézt puk ven z obranného pásma. Zabránil jim v tom Jacob Trouba, který adresoval přihrávku na osu a PAVEL BUČNĚVIČ s přispěním drobného odrazu od brusle Myerse zase o něco zvětšil propast mezi oběma celky. Asistence: Jacob Trouba, Mika Zibanejad.
    21:38 Pavel BUČNĚVIČ - 3:0
     
    21:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují už na 3:0! Napadající Mika Zibanejad za brankou okradl o kotouč Myerse. Z rohu okamžitě přihrával k ose kluziště a PAVEL BUČNĚVIČ švihem zavěsil ze svého pohledu k pravé tyči, kam se Elliott nemohl natáhnout. Asistence: Mika Zibanejad.
    14:47 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    14:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dnešní zápas má zatím přesně opačný průběh než ten zpřed dvou dní! Sanheimova přihrávka po prknech dostala pod tlak Farabeeho, který prohrál souboj u mantinelu. Strome poté posunul kotouč z osy na levou stranu a ARTĚMIJ PANARIN rychlou střelou propálil přesunujícího se Elliotta. Asistence: Ryan Strome.
    07:05 Brendan LEMIEUX - 1:0
     
    07:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Adam Fox podpořil čtvrtou útočnou formaci Rangers výpadem po pravém křídle, odkud nahrál před branku BRANDANU LEMIEUXOVI a ten vcelku jednoduše vsítil teprve druhý gól v sezóně. Asistence: Adam Fox, Brett Howden.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Lemieux (Fox, B. Howden), 15. Panarin (R. Strome), 22. Bučněvič (Zibanejad), 24. Bučněvič (Trouba, Zibanejad), 28. Trouba (Zibanejad, K'A. Miller), 29. Zibanejad, 35. Zibanejad (Panarin, R. Strome), 39. Zibanejad (Kreider, Bučněvič), 40. Chytil (Hájek, Lafreniere)


    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Br. Smith, Hájek – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Blackwell, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – B. Howden, Rooney, Lemieux.
    Philadelphia Flyers: Elliott (28. Hart) – Braun, Provorov, P. Myers, Sanheim, Hägg, E. Gustafsson – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes, Laughton – Voráček (A), Patrick, Giroux (C) – Andreoff, M. Raffl, Bunnaman.

    Rozhodčí: O´Rourke, Dwyer – Alphonso, Smith
    bahis siteleri