HC Slovan – Nové Zámky 1:4 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Trenčín – Michalovce 0:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Zvolen – Miskolc 8:3 (kon.) | Košice – Detva 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
HK Detva
sk Pátek 19.03.2021, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Detva dala gól!
    Stredoslováci robia veľký krok na ceste za priamou účasťou v play-off! Minútu a pol pred koncom totiž Riečickému prepadla strela TOMÁŠA KLÍMU. Detva vedie 3:2. Asistencie: Daniel Gachulinec.
     
    17:46
    Košice dali gól!
    Už to neplatí. MARTIN RÉWAY to síce urobil čitateľne, ale aj to mu stačilo na druhý gól v zápase. Dlhý náprah, strela príklepom a Petrík puk musel ťahať zo svojej siete. Asistencie: Bruno Mráz, Marek Baránek.
     
    16:36
    Detva dala gól!
    Stredoslováci sa na konci presilovej hry dostali k puku a ich tlak vyvrcholil zakončením MARTINA MAGDOLENA. Nebol to prudký puk, Vayovi však nešťastne prepadol do siete. Asistencie: Daniel Gachulinec, Viliam Čacho.
     
    11:23
    Detva dala gól!
    Gól je uznaný, máme vyrovnané. Vay zazmätkoval a vykorčuľoval zo svojej bránky, k puku sa dostal JÁN SÝKORA a strelou pod hornú žrď strieľa prvý presný zásah Detvy. Asistencie: Grayson Downing, Daniel Gachulinec.
     
    04:08
    Košice dali gól!
    Oceliari sú od úvodu aktívnejší, za čo sú odmenení aj prvým gólom. MARTIN RÉWAY dostal puk so šťastím medzi kruhy a tam prepadol až za obranu. Petrík bol už bezmocný. Asistencie: Michal Chovan, David Růžička.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Réway (Chovan, Růžička), 18. Réway (Mráz, Baránek) – 12. Sýkora (Downing, Gachulinec), 17. Magdolen (Gachulinec, Čacho), 59. Klíma (Gachulinec)


    HC Košice: Vay (16. Riečický) — Baránek, Pavlin, Růžička, Michalčin, Deyl, Slovák, Petran — Klhůfek, Chovan, Réway — Lapšanský, Mráz, Belluš — Frič, Jacobs, Eliaš — Jokeľ, Havrila, Milý — Krasničan
    HK Detva: Petrík (Lazušin) — F. Fekiač, Lalík, Gachulinec, Rymsha, King, Rais, Turan, Jendroľ — Ľupták, Čacho, Ščurko — Sýkora, Downing, Žilka — Charbonneau, Klíma, Cox — Magdolen, V. Fekiač, Bača

    Rozhodčí: Baluška, Müllner — Kacej. D. Konc ml.
    bahis siteleri