Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa – Chicago 4:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
St. Louis Blues
Sobota 20.03.2021, 02:07 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Vladimir TARASENKO - 1:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Autorem vítězné branky je VLADIMIR TARASENKO.
    Vladimir TARASENKO
     
    3. série
    1:2
    Vladimir Tarasenko vyvinul velký tlak na třetího exekutora domácích. Kličku do forhendu pořádně protáhl, ale ze složitého úhlu zvládl uklidit puk do sítě, Jones se snažil vyrážečkou zabránit gólu bez úspěchu.
    Logan COUTURE
     
    2. série
    1:1
    Vyrovnáno! Kapitán Sharks Logan Couture rovněž nevymýšlel žádné složitosti, prostě forhendem poslal puk do sítě, Binnington byl bez šance.
    Brayden SCHENN
     
    2. série
    0:1
    Brayden Schenn volil podobné provedení nájezdu jako spoluhráč Perron, ale vedl si výrazně lépe, forhendovou střelou se trefil nechytatelně do pravé šibenice.
     
    62:36
    Potřetí se dnes vylučuje za příliš mnoho hráčů na ledě, poprvé na hostující straně. Velká komplikace pro Blues, San Jose bude mít k dobru slibnou přesilovku čtyř proti třem.
     
    46:22
    Osobní desetiminutový trest vyfasoval Kurtis Gabriel. Útočníkovi Sharks se zřejmě nelíbila situace předcházející gólu, což dal rozhodčímu hlasitě najevo.
    46:22 Tyler BOZAK - 1:1
     
    46:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí si dlouho koledovali a nakonec jsou po zásluze potrestáni, hráči Blues vyrovnávají při vlastním oslabení! Clifford za brankou obral o kotouč Coutureho, načež si vybruslil do lepší pozice a nahodil touš na hranu brankoviště, kde trefil levé koleno TYLERA BOZAKA, od něj se černá guma odrazila za Jonesova záda. Asistence: Kyle Clifford.
     
    44:57
    Až ve třetí třetině si San Jose zahraje první přesilovou hru. Na lavici hanby beze slova odjel Zachary Sanford, jenž neubrzdil pohyb a najel do brankoviště, kde nedovoleně atakoval gólmana.
    35:08 Ryan DONATO - 1:0
     
    35:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Trenér Boughner poslal na trestnou lavici odpykat týmový prohřešek RYANA DONATA, a ten po návratu na ledovou plochu otevírá gólový účet střetnutí! Po přihrávce Sörensena zamířil střelou zápěstím k levé tyči, Binnington reagoval příliš pozdě. Asistence: Marcus Sörensen a Tomáš Hertl.
     
    33:00
    St. Louis zadarmo získalo druhou početní převahu. Domácí stejně jako v první třetině doplatili na mizerné střídání, na led naskočilo šest hokejistů.
    24:09 Labanc svižným projektilem orazítkoval pravou tyčku Binningtonovy svatyně
     
    24:09
    Zvoní tyč! Logan Couture se otočil zády k bráně a nahrál Kevinu Labancovi, jenž švihem prostřelil Binningtona, toho zachránila pravá část brankové konstrukce.
     
    11:59
    První přesilovou hru zápasu si zahrají Blues. Žraloci doplatili na chybu při komunikaci, v jednu chvíli se totiž na ledě prohánělo šest hokejistů v šedých dresech.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 36. Donato (Sörensen, Hertl) – 47. Bozak (Clifford), rozh. náj. Tarasenko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Perron (STL)
    0:0   Ryan Donato (SJS)
    2. série:
    0:1   Brayden Schenn (STL)
    1:1   Logan Couture (SJS)
    3. série:
    1:2   Vladimir Tarasenko (STL)
    1:2   Kevin Labanc (SJS)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Nieto, Hertl, Meier – Leonard, Gambrell, Donato – Gabriel, Marleau, Sörensen.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Scandella, Dunn, Bortuzzo, Walman – Perron, R. O'Reilly (C), Sanford – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Kyrou, Bozak, Hoffman – Blais, Sundqvist, Clifford.

    Rozhodčí: McCauley, Brenk – Knorr, Nagy
    bahis siteleri