Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa – Chicago 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 20.03.2021, 20:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 17:12!
    Střely celkem v zápase: 42:31!
     
    54:20
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Bowen Byram – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:47
    Philipp Grubauer měl nyní co dělat, aby ustrážil své čisté konto, které je na spadnutí. Moc nechybělo, aby mu to svou dorážkou překazil Mats Zuccarello, který poslal puk jen těsně mimo tyčku.
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    44:52
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Joseph Cramarossa – 10 min. osobní trest).
    44:51 Valerij NIČUŠKIN - 6:0
     
    44:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Minnesota neudržela pásmo na modré čáře a to byl zárodek smrtícího protiútoku Colorada! Autorem branky je VALERIJ NIČUŠKIN, který si na pána přehodil puk na bekhend a nedal brankáři žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Ryan Graves a Joonas Donskoi.
     
    44:05
    Saad a Kadri se dostali do úniku proti jednomu hráči. Prvně jmenovaný vystřelil a Kadri se mohl dostat k dorážce, ale přejel celou situaci.
     
    41:39
    Velmi špatné zpracování na modré čáře a poté se do úniku dostal Matt Calvert, který netrefil prostor pod horní tyčkou. A to již byl druhý samostatný únik v dnešním zápase, které domácí celek nedokázal využít. Oba úniky se zrodily v přesilové hře Minnesoty.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 12:10!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Valerij Ničuškin – 2 min., hákování).
    38:47 Devon TOEWS - 5:0
     
    38:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon opět ukazuje, že je top hráčem svého celku. Svou třetí asistencí v dnešním duelu přichystal puk na DEVONA TOEWSE, který jej dostal doslova jako na zlatém podnose a umístil jej k levé tyčce. Kaapo Kähkönen se už nestihl včas přemístit ke své pravé tyčce. Asistence: Nathan MacKinnon a Brandon Saad.
     
    35:19
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., držení hole).
     
    34:29
    Colorado si nyní vytvořilo velký tlak, kdy mačkalo svého soka v pásmu. Celé snažení skončilo zakončení Makara, který je dnes hodně při chuti. Kaapo Kähkönen si připsal další těžký zákrok.
     
    30:10
    Pierre-Édouard Bellemare se dostal do úniku a na hokejce měl pátou branku svého týmu. Tentokrát se však finský gólman vyznamenal dobrým zákrokem a vyrazil jeho zakončení.
     
    27:39
    Makar dostal zadovkou přihrávku a po jeho ráně se ozvala branková konstrukce, konkrétně horní tyčka branky Wild.
    21:53 Tyson JOST - 4:0
     
    21:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A máme tu slepenou branku! TYSON JOST dostal přesnou přihrávku a taky umístil puk pod horní tyčku brankáře, který je zralý na vystřídání, které se zatím ještě nekoná . Asistence: Joonas Donskoi a Ryan Graves.
    20:46 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    20:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté začali třetinu v pásmu Colorada. Posléze si do pásma v rychlosti nabruslil MIKKO RANTANEN a ten vyslal tvrdou ránu pod horní tyčku brankáře Wild. Asistenci si při této brance zapsal brankář Colorada, od kterého akce započala. Asistence: Philipp Grubauer.
     
    Střely na branku v první třetině: 13:9!
     
    16:43
    Jared Spurgeon měl přes sebou poloprázdnou branku a přesto nedostal puk do branky. Brankáře dobře zastoupil Jacob MacDonald, který zastavil puk.
     
    15:00
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Samuel Girard – 2 min., držení).
     
    14:10
    Velmi hezká individuální akce Brodina, který se dostal až před branku. Následně ještě Kaprizov nebezpečně dorážel, ale puk neskončil za zády brankáře.
    11:05 Gabriel LANDESKOG - 2:0
     
    11:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok končí další brankou Colorada. Autorem branky je GABRIEL LANDESKOG, který dostal puk před branku a zakončil nad vyrážečku brankáře. Puk se nakonec překulil směrem do branky. Trochu i šťastná branka pro domácí celek. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
    04:13 Cale MAKAR - 1:0
     
    04:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První přesilovka Avalanche je využitá! Autorem branky je CALE MAKAR, který našel prostor u levé tyčky a přesně tam umístil puk. Před brankářem Minnesoty dobře clonil další hráč Colorada! Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
     
    03:15
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., podrážení).

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. Makar (Landeskog, MacKinnon), 12. Landeskog (MacKinnon, Makar), 21. Rantanen, 22. Jost (Donskoi, Graves), 39. D. Toews (MacKinnon, Saad), 45. Ničuškin (Graves, Donskoi)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – D. Toews, Makar, MacDonald, Girard, Graves, Byram – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen (A) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – Calvert, Bellemare, Compher.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Cole, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, J. Eriksson Ek, Greenway – Bonino, Sturm, Cramarossa.

    Rozhodčí: I. Walsh, J. Hebert – J. Fournier, B. Mills
    bahis siteleri