Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa – Chicago 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:1, 0:0, 0:3) Stav série: 1:1
HC Stadion Litoměřice
Sobota 20.03.2021, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to dnes již vše. Přeji vám krásný zbytek víkendu a budu se na vás někdy v Jihlavě těšit napočtenou! (19:59:09)
     
    Pět vyloučení během třetí třetiny nakonec Jihlavu stálo lepší výsledek. Litoměřice totiž využily rovnou v této pasáži hry dvě přesilové hry a utrhly se do náskoku, který Dukla již nedokázala smazat. Hosté předvedli v sobotním večeru velmi disciplinovaný a takticky vyspělý výkon, zkrátka byli oproti Jihlavě lepší. Konečný výsledek tak po brankách Procházky, Miškáře a Jánského v samotném závěru je 1:4 a Litoměřice si zopakovaly výsledkově situaci z posledního play off na jihlavské půdě.

    Za stavu 1:1 se tak série přesunuje do Litoměřic, kde se úvodní zápas odehraje v úterní večer, konkrétně pak od pěti hodin večer.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Ještě poslední vhazování po pravici Žukova, který se zorientoval v předbrankovém závaru nejlépe a zadržel puk pod lapačkou.
     
    59:26
    Illéš přišel o hokejku a Dukla hraje fakticky ve třech. Navíc nedokáže vyhodit a Severočeši dohrávají ve velkém stylu.
     
    58:32
    Havránek napadal Holého, který využil své fyzické dispozice a menšího Havránka zkrátka přetlačil. Ačkoliv Mareš pak vyhodil až za branku Berana, nic to již neřeší.
     
    58:07
    Nedisciplinovanost fakticky Dukle prohrála zápas. Matěj Pekr (JIH) navíc otupuje i tu úplně poslední možnost, když dostává dvě minuty za podrážení.
    57:15 Peter JÁNSKÝ - 1:4
     
    57:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice pečetí výhru v dnešním utkání a je jasné, že se série do Jihlavy minimálně ještě jednou vrátí! Matěj Toman přistrčil pro PETERA JÁNSKÉHO, který si vybruslil z pravého kruhu více na osu ledové plochy a střelou přes teploměr prostřelil Žukova – 1:4! Asistence: Matěj Toman.
     
    56:39
    Toman se už nestihl vrátit do středního pásma a pronikající Svoboda po levém křídle tak vlétl do ofsajdového postavení.
     
    56:03
    Miškářova střela se odrazila do předbrankového prostoru, kde stál příhodně Válek, z těžké pozice ale dorazit nedokázal. Hosté přesto drží pásmo a pokračují v kombinaci.
     
    55:08
    Vlastimil Bilčík (JIH) Dukle tentokrát moc nepomohl. Putuje totiž za sekání na trestnou a v momentě, kdy bude naskakovat do hry, bude Jihlavě zbývat už jenom necelý tříminutový úsek na návrat.
     
    54:52
    Svoboda po přechodu přes modrou lajnu okamžitě pálil do vrchních částí branky, Žukov ale skrývá tento kotouč v lapačce.
     
    53:53
    Icing Stadionu doprovází připomínky střídačky Jihlavy, která reklamovala špatné střídání litoměřických hráčů. Zůstáváme však stále ale jenom u vhazování před brankou Adama Berana, jehož práce v brankovišti taktéž je velmi solidní.
     
    52:42
    Čachotský kombinoval nakrátko s Černým, dobře ale zapracoval Jícha, který vytlačil oba zmíněné do středního pásma. Defenzíva zkrátka funguje hostům velmi dobře.
     
    52:03
    Zakázané uvolnění Stadionu přesunuje hru před Berana, a to i přesto, že se tento verdikt hostující střídačce moc nelíbí. I tak ale zůstává verdikt v platnosti a bude se vhazovat v útočném pásmu Jihlavy.
     
    51:35
    Harkabus drží puk za vlastní brankou a čeká na prostřídání formací. Jihlava už musí myslet především na útok, z obrany za stavu 1:3 zkrátka hrát nemůže.
     
    50:52
    Nepříjemné nahození na branku prodloužil Žukov svojí hokejkou až na tribuny, vhazování tak přichází po pravici domácího brankáře.
     
    49:14
    Filip Dundáček přes Illéše prodloužil přihrávku až na Jiránka, který se dral do zakončení z mezikruží, nebyl do tohoto prostoru ale připuštěn. Hosté zvládají bránit útočné výpady Dukly a pomalu směřují za výhrou.
     
    48:25
    Skořepa sice vytáhl hru až do útočného pásma, podporu na druhé straně ale neměl a přihrávka dobruslujícímu Čachotskému byla spíše jenom z nouze a na náhodu.
     
    47:30
    Illéš u mantinelu vybojoval kotouč a poslal jej opět za branku hostů. Jihlavě se tato početní nevýhoda daří bránit poměrně dobře.
     
    46:26
    Jan Strejček (JIH) musel pronikajícího Konečného do samostatného úniku zkrátka zastavit a na modré mu vpáčil svoji hokejku do ruky. Proto další vyloučení na straně Dukly a Litoměřice mohou dát další branku z přesilovky. Obecně dnes všechny branky padly v nerovném počtu.
    44:20 Patrik MIŠKÁŘ - 1:3
     
    44:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka posouvá Litoměřice srovnání série a Jihlava je v nejvyšším stupni pohotovosti! PATRIK MIŠKÁŘ dostal nabito na modrou od Holého a jeho bomba překvapila Žukova, kterému přes lapačku na vinglu u bližší tyče puk propadl za brankovou čáru – 1:3! Asistence: Jan Holý, Martin Procházka.
     
    43:41
    Filip Dundáček (JIH) přibrzdil rozjetého Baláže hokejkou nedovoleně, a tak dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    43:20
    Zakázané uvolnění Jihlavy vrací hru zpět do útočného pásma Litoměřic. Hosté jsou rázem při chuti a jihlavský útok se směrem dopředu spíše trápí.
    42:18 Martin PROCHÁZKA - 1:2
     
    42:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka vrací Litoměřice do vedení a po skrumáži může slavit MARTIN PROCHÁZKA! Stehlík sebral zblokovaný kotouč od Holého a přiťuknul na Miškáře, který se sice snažil jít do střelby, ale nakonec z toho vznikla další přihrávka právě na Procházku, který již zasunul za povyjetého Žukova – 1:2! Asistence: Patrik Miškář, Lukáš Stehlík.
     
    41:12
    Čachotský získal puk a vytáhl jej jenom do středního pásma, odkud přišlo snadné vyhození za branku Adama Berana.
     
    40:38
    Lukáš Mareš (JIH) se po pár sekundách dopustil sekání a rozhodčí jej odesílají na dvě minuty za plexisklo na trestnou lavici. Litoměřice tak mohou jít do vedení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Bojovná druhá třetina nenabídla ani jednu branku, střetů a menších bojůvek ale mnoho. Hokejové krásy nebylo příliš k vidění a šancí taktéž, aktivnější na střely byla v tomhle ohledu Dukla (10 – 7), vyložený problém ale nemusel řešit jak ani Žukov, tak ani Beran. U něj to navíc chvíli vypadalo, že i on bude muset z utkání odstoupit, po jednom ze zákroků ale na střídačku nešel a v souboji bude zřejmě pokračovat i ve třetí třetině.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Závěr třetiny se nese ve znamení soubojů u obranné modré ze strany Dukly a štěkají tam na sebe Svoboda s Harkabusem, do vyloženého střetu však nešli.
     
    39:04
    Ačkoliv Fučík dnes tráví zápas na střídačce, stihl si již připsat jeden zákrok, a to proti kotouči, který byl sražen přímo na jihlavskou střídačku. Od spoluhráčů dostal pochvalu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    38:46
    Jdeme do posledních sekund druhé třetiny, Jihlava je zahájila příliš rychlým přechodem dopředu, z čehož pramenil ofsajd Dukly.
     
    37:35
    Toman ztratil na středovém kruhu a využil toho Jiránek ke střele z vrcholku mezikruží, ta ale byla sražená do betonu Berana, který menší zranění zřejmě rozchodil a pokračuje dále bez omezení.
     
    36:24
    Harkabus vyvážel puk do útoku a našel spíše náhodnou nahrávkou Strejčka, který jako čerstvý naskakoval z lavičky. Na přihrávku již ale bývalý bek kališníků mezi kruhy dosáhnout nedokázal.
     
    35:27
    Pokus od modré Beran zastavil pod betonem, do jeho zákroku se navíc nechtěně přimotal Skořepa a litoměřická obrana opět odklízela „škůdce“, ale vše se během chvíle vyřešilo.
     
    34:46
    To se i stalo, v zápase pokračujeme bez nutnosti střídání a Jihlava pokračuje v tlaku během přesilové hry.
     
    34:23
    Nepříjemné momenty pro hostující tým. Po jednom ze zákroků se zranil Adam Beran a v situaci, kdy by musel střídat, tak by se Litoměřičtí doslova vydali z možných gólmanů. Stále zatím čekáme, zda to Beran rozjezdí a bude moci pokračovat dále.
     
    33:41
    Jan Holý (LTM) navíc v souboji u jihlavské střídačky zasáhl holí do obličeje Brože a jde na trestnou lavici. Jihlava má tak druhou přesilovku v zápase.
     
    33:26
    Kališníci měli dobré střídání a sevřeli Jihlavu před vlastní brankou, poslední střela od modré však Holému nesedla a Havránek jenom vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    32:34
    Illéš byl důrazný na brankovišti a nelíbilo se to Marcelovi, který se přiblížil k domácímu hráči a chtěl si o nastalé věci popovídat. Rozhodčí dokázali situaci uhasit a všem účastníkům akce domlouvají.
     
    31:56
    Skořepa pouštěl puk dopředu na rozjetého Harkabuse, který už ale prudkou nahrávku nedobruslil a přiblížil se tak jenom Beranovi. Hostující brankář nevymýšlel a předržel kotouč.
     
    31:13
    Konečný od mantinelu našel přesnou přihrávkou Válka, před kterým se otevřel prostor na přesnou střelu mimo dosah Žukova. Litoměřický plejer ale promáchl a velká šance tak zůstala nevyužita!
     
    30:16
    Lichanec si neporadil s dvěma obránci před sebou, proto o puk přišel. Jenže ani Litoměřicím se nepovedlo z nastalé situace vytěžit více a občas je hra zmatečná stejně jako nařízení vlády.
     
    29:31
    Kremláček měl již dlouhé střídání a jeho pokus od modré byl spíše propagační, i tak šel ale Harkabus do bloku a hokejkou přizvedl do ochranné sítě. Hosté mohou prostřídat a budou mít buly v útočném pásmu.
     
    28:39
    Oba týmy prostřídaly formace a čerstvý Tomáš Harkabus se natlačil z bekhendu před Adama Berana. Pokus na bližší tyč ale hostující brankář lapil a raději zařídil vhazování.
     
    27:53
    V momentě, kdy měl Beran kotouč pevně ve své moci, se do sebe pustili Tomáš Jiránek (JIH) a Tomáš Svoboda (LTM). Oba bijci kasírují menší trest za hrubost a hrajeme 4 na 4.
     
    27:29
    Jakub Konečný využil nepřesné nahrávky mezi dukláckými beky a po levém křídle se snažil vytvořit si náskok. Tomu se ovšem nepodařilo takový náskok vybudovat a následná střela z kruhu byla již slabšího charakteru.
     
    26:57
    Kremláček nešikovně ve středním pásmu přikopnul puk do jízdy pro Bilčíka, který nešel do střelby, ale čekal z druhé vlny na dojíždějícího Harkabuse. Nakonec přesunul odpovědnost TH71 na Illéše, jehož střelu blokuje Miškář.
     
    25:58
    Svoboda dostal od Výtiska pas na kruh a křížem přetahoval střelu na zadní tyč, Žukov špičkou betonu vyrazil, a když si jeho spoluhráči s pukem poradili, Litoměřicím se čas v přesilovce krátí.
     
    25:07
    Brož se natlačil před Jíchu a dostal kotouč do středního pásma, aby si ho následně dojel a poslal ještě dále, tedy k svatyni Adama Berana.
     
    24:22
    Ačkoliv si Tomáš Harkabus (JIH) vysloužil za svůj hit ovace domácí střídačky, rozhodčí posoudili jeho zásah loktem jako nedovolený a vylučují domácího dlouhána právě na dvě minuty za tento zákrok.
     
    23:32
    Betonem vyrazil Adam Beran střelecký pokus od Černého přímo k Illéšovi, který měl těžkou pozici, přesto dokázal puk na branku poslat. I druhý pokus ale hostující gólman má.
     
    23:05
    Lichanec přebruslil na svoje křídlo a zahrál kotouč pod sebe na modrou pro Černého, jehož bomba mířila do vrchních částí branky, až nakonec skončila na zadním plexiskle. Odraz od něj má Beran v lapačce a přerušuje.
     
    22:06
    Jícha nevěděl, kde má kotouč, přesto jej nakonec dokázal od mantinelu posunout na rozjetého Procházku. Projektil z levého kruhu ale Žukov vyráží a rozehrává na svoje spoluhráče.
     
    21:29
    Urban urval na sílu osobní souboj se soupeřem a dostal se do zakončení z levého kruhu křížem na delší tyč. Žukov ale má jeho střelu v lapačce a včas hru přerušuje.
     
    20:51
    Illéš koupil nepříjemně z první střelu na nechráněné místo a zbytek střídání odjezdil doslova na morál. Ale vypadá to, že Illéš bude v zápase nadále pokračovat.
     
    20:06
    Hned po šesti sekundách přichází první přerušení hry. Litoměřice totiž sice vyhrály buly, ale vyhodily na zakázané uvolnění. Proto se stěhuje hra před Berana v hostující kase.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina byla poznamenána zraněními na obou stranách, přičemž Matěj Beran, který tečoval obličejem golfák Miškáře od modré do branky, musel ze zápasu hned po brance hostí odstoupit a s podezřením na zlomený nadočnicový oblouk putuje na rentgen v jihlavské nemocnici. Mimo druhý zápas zůstal o pár minut později i Matěj Zadražil, který už v civilu putuje na domácí tribuny. Dukla se ale i tak dočkala na srovnání z přesilové hry, když ve 13. minutě prostřelil Matěj Pekr z levého kruhu všechno před sebou a ustanovil průběžný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Nahození vyrazil Žukov do ochranné sítě a 17 sekund před koncem první třetiny se bude ještě jednou vhazovat v útočném pásmu kališníků.
     
    19:09
    Dundáček sbírá puk za vlastní brankou a čeká, až bude moct nastoupit Pekr na led. Z této početní výhody tak hosté vůbec nic nevytěžili.
     
    18:22
    Nepřesnou přihrávku na pravý kruh sbírá Bilčík a svižným vyhozením posílá puk opět daleko od jihlavské branky. Přesilovka Severočechů tak rozhodně nepatří k těm nejlepším.
     
    17:43
    Dundáček obral o puk Miškáře a zcela snadno poslal puk přes všechny čáry až za Adama Berana. Hosté se ale rychle vrátili do útočného pásma a kombinují.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Pekr – 2 min., hákování).
     
    17:03
    Do střely z druhé vlny se dostal Kolář, Beran ale jeho pokus v hostující kase zastavil. Během střely však došlo k signalizaci trestu na jihlavské straně.
     
    15:35
    Černý se v přerušené hře dostal do křížku s Jíchou, jednalo se však jenom o pár potažení za dres. Zároveň dle informace ze střídačky je Matěj Beran zašit, jede ale do nemocnice na rentgen, aby se diagnostikovala případná zlomenina obličejových kostí. Dá se tak říci, že klíčový hráč hostí dnes dohrál.
     
    14:48
    Pekr rukou odpálil puk na Čachotského, který se už dostával za Marcela, pozorní rozhodčí ale tento přestupek správně vyhodnotili a přerušili hru.
     
    14:02
    Krenželok nahrával do středu na rozjetého Fronka, přihrávku ale zastavil Marcel a podpořil litoměřický kontr, který zakončoval Baláž z pozice obránce, sražený pokus ale končí na tribunách a nařízeno je buly po pravici Žukova.
    12:51 Matěj PEKR - 1:1
     
    12:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě Dukla přesilovou hru využívá a tenhle tlak už mohli kališníci jenom těžko ustát! MATĚJ PEKR si zpracoval napodruhé podélnou přihrávku od Čachotského a odhodlal se ke střeleckému pokusu. Jeho bomba propadla Beranovi za záda a na využité přesilovky je to 1:1, stejně tak jako na skóre! Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.
     
    11:50
    Tomáš Urban (LTM) míří za sekání na trestnou. Povede se Jihlavě početní výhodu využít a dočkat se srovnání?
     
    11:08
    Konečný tlačil přihrávku před branku na Miškáře, který byl ale velmi dobře zdvojen a do střelby se tak ani nedostal. Dukla tak jde dopředu, navíc je v signalizované výhodě a zahraje si přesilovou hru.
     
    10:17
    Strejček neměl příliš možností, jak naložit s kotoučem, proto ho jednoduše hodil na zakázané uvolnění. Rozhodně mohu po prvních 10 minutách říci, že zápas je ve zcela jiné kategorii než tomu bylo včera.
     
    09:22
    Nahození od Stehlíka Žukov bez potíží vykryl a posunul hned dále na své spoluhráče, kteří se však přes litoměřický obranný val na modré nedostali. Na tahu jsou tak nyní hosté.
     
    08:25
    Tomáš Urban zatahoval hostující akci střelou z pravého kruhu a Žukov jeho pokus vyrazil příhodně pro Jiránka, který nastartoval posléze Fronka. Jeho průnik skončil před brankou, kde reklamovali domácí faul, jeho signalizace ale nepřichází.
     
    07:49
    Zadražil opouští ledovou plochu v poměrně nehokejové pozici, navíc za doprovodu spoluhráčů. V mnohém to začíná připomínat druhý čtvrtfinálový zápas zpřed dvou let, kdy zde Litoměřice vyhrály 4:1 a zraněných bylo taktéž mnoho.
     
    07:23
    Illéš dal příliš dlouhou přihrávku na Zadražila, i tak však ale domácí pokračovali v útočné fázi. Nikoliv však na dlouho, neboť podstoupil střet právě druhý jmenovaný a míří k němu lékařská pomoc.
     
    06:09
    Beran v litoměřické brance působí velmi jistě a drží stále jihlavské střelce na distanc. Lichanec se dostal k dorážce z brankoviště, avšak rozezvučel jenom břevno hostující klece, v tomto případě tak pomohla Beranovi konstrukce!
     
    05:19
    Beran má velkou tržnou ránu pod okem a míří hned do domácí kabiny na šití. Může tak na tom hledat alespoň jedno malinké pozitivum, že se podívá tam, kde ještě v Jihlavě nebyl.
    05:19 Matěj BERAN - 0:1
     
    05:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou tak do vedení, ačkoliv je to vykoupeno krví! Holý posunul na pravý kruh pro Miškáře, který si vybruslil zpátky na modrou a poslal na Žukova střelu, která mířila vysoko. MATĚJ BERAN však pokus doslova tečoval vlastním obličejem do branky a zůstal ležet na ledě. Místo oslavy gólu se tak spoluhráči starají o jeho zdravotní stav – 0:1! Asistence: Patrik Miškář, Jan Holý.
     
    05:07
    V prvním střídání během litoměřické přesilovky střílel Holý, jehož projektily z první vždycky umí pořádně zazlobit. Tentokrát měl navíc Žukov před sebou clonu, i tak si však poradil.
     
    04:40
    Jiří Fronk (JIH) sedí na trestné lavici, neboť se mu nepovedlo vyhození obloučkem a poslal jej přímo na sedačky CZ LOKO Arény. Čárový rozhodčí jej hned označil za viníka a poslal na trestnou.
     
    04:12
    Fronk udělal v rychlém útoku prostor pro pokus Cachnína z mezikruží. Střela brodského odchovance měla razanci a mířila mezi betony, Beran si to ale s mírnými komplikacemi pohlídal a přerušil.
     
    03:21
    Procházka udělal velmi dobrou práci na mantinelu a nahrál na brankoviště pro Miškáře, který se snažil Žukova překonat střelou na vzdálenější tyč. Domácí brankář ale předvedl dobrý zákrok a střelu zlikvidoval!
     
    02:46
    Hosté se dostali díky hned dvou zlomeným hokejkám Jihlavských do útočného pásma a Marcel se prezentoval bombou od modré, která však skončila na bruslích hráčů v předbrankovém prostoru.
     
    02:05
    Čachotský nasadil do brejku a šel po levém křídle bez obránce na zádech. Střela z kruhu mu ale nesedla, vracející se bek z protější strany zablokoval pokus a tečoval do ochranné sítě.
     
    01:23
    Adam Beran čelil již prvním střelám, poradil si ale jak s pokusem Bilčíka od modré, tak i s nepříjemnou dorážkou Skořepy z brankoviště. Přichází tak přerušení a vhazování po pravici hostujícího gólmana.
     
    00:49
    Cachnín napadal rozehrávku na Holého, avšak hostující bek na tom byl lépe a přehrál na rozjetého Výtiska. Tomu se ale nepovedlo jít s pukem dále a Jihlava se dostala do útočné fáze.
     
    00:12
    Zadražil zavezl po vyhraném úvodním buly kotouč přes pravé křídlo do útočného pásma, kde sice Jihlava měla dobré střídání, ke střele na branku se ale nedostala a Litoměřice vyhazují.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou vám přeji krásné odpoledne z prosluněné Jihlavy! Zhruba za 25 minut začne druhé utkání na jihlavském ledě a oba celky se rozhodly prakticky své sestavy neměnit. I přesto ale na straně kališníků najdeme velmi zásadní změnu na postu brankoviště. Tomáš Král dnešní špíl bude sledovat jenom z tribun, do pozice jedničky se přesunul Adam Beran, záda mu pak bude krýt Šimon Sklíba.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Žukov (Fučík) – Mareš, D. Kolář (A), Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, D. Krenželok – T. Harkabus, M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – T. Havránek, Lichanec, Vítězslav Brož.

    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Toman, Válek, T. Svoboda – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Jícha, Jánský.

    Rozhodčí: Čech, Šudoma – Zídek, Vašíček.
     
    Krásné sobotní odpoledne z hlavního města Kraje Vysočiny! Necelých 24 hodin po konci pátečního souboje v rámci čtvrtfinálové série play off se proti sobě opět postaví Jihlava a Litoměřice. V prvním utkání byli šťastnější domácí, kteří si připsali těsnou výhru 2:1, ačkoliv se to nerodilo vůbec lehce a hosté předvedli na horkém jihlavském ledě solidní výkon. První bod v sérii si však připsala Jihlava a zítra bude bojovat o to, aby si odvezla na sever Čech vedení 2:0, hosté se naopak budou snažit o srovnání série.

    Zápas začíná v 17:30, příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 13. Pekr (Čachotský, Dundáček) – 6. M. Beran (Miškář, J. Holý), 43. Procházka (Miškář, L. Stehlík), 45. Miškář (J. Holý, Procházka), 58. Jánský (Toman)


    HC Dukla Jihlava: Žukov (Fučík) – Mareš, D. Kolář (A), Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, D. Krenželok – T. Harkabus, M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – T. Havránek, Lichanec, Vítězslav Brož.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Toman, Válek, T. Svoboda – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Jícha, Jánský.

    Rozhodčí: Čech, Šudoma – Zídek, Vašíček
    Jihlava 4 3 Litoměřice
    #1 Pátek 19.03.2021 • 17:30
    Jihlava - Litoměřice 2:1
    #2 Sobota 20.03.2021 • 17:30
    Jihlava - Litoměřice 1:4
    #3 Úterý 23.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Jihlava 6:3
    #4 Středa 24.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Jihlava 5:2
    #5 Pátek 26.03.2021 • 17:30
    Jihlava - Litoměřice 4:2
    #6 Neděle 28.03.2021 • 17:00
    Litoměřice - Jihlava 2:3 po prodl.
    #7 Úterý 30.03.2021 • 17:00
    Jihlava - Litoměřice 3:1
    bahis siteleri