Magnitogorsk – Omsk 0:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1) Stav série: 1:2
SKA Petrohrad
Pondělí 22.03.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dynamem Moskva a SKA Petrohrad.
     
    Dosavadní průběh série

    2. zápas Petrohrad – Dynamo Moskva 1:0
    Branky a nahrávky: 58. K. Marčenko (Vey, Ožiganov).

    1. zápas Petrohrad – Dynamo Moskva 1:4
    Branky a nahrávky: 56. Bengtsson (Burdasov, Vey) – 12. Čajkovský (Kagarlickij, Jaškin), 31. An. Sergejev (Igumnov, Kruglov), 45. O. Lindberg (Tarasov, Čajkovský), 58. Jaškin (Tarasov, Šipačov).
     
    Dnes se společně podíváme na třetí duel čtvrtfinálové série mezi Dynamem Moskva a Petrohradem. Petrohrad si v prvním kole play-off poradil s Dynamem Minsk 4:1 na zápasy. Stejným poměrem pak Dynamo Moskva vyprovodilo z letošních bojů o Gagarinův pohár Severstal Čerepovec.

    Úvodní duel na ledě Petrohradu se lépe vyvedl Dynamu Moskva. Hosté během prvním poloviny duelu odskočili. Petrohrad se poprvé prosadil až v 56. minutě, kdy se trefil Bengtsson. Dynamo tak získalo úvodní duel výsledkem 4:1. Druhé utkání se hrálo v sobotu a přineslo mnohem vyrovnanější podívanou. Petrohrad o svém hubeném vítězství 1:0 rozhodl až v 58. minutě, kdy se prosadil Marčenko.
     
    Češi a Slováci

    Michal Čajkovský (DMS) – 7 zápasů, 1 gól, 3 asistence
    Dmitrij Jaškin (DMS) – 7 zápasů, 4 góly, 3 asistence
     
    Úvodní sestavy:

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), An. Sergejev, J. Zajcev, Bojkov – Jaškin, Šipačov (C), Tarasov (A) – Pääjärvi, Igumnov, O. Lindberg – Alexejev, Jefremov, Muranov – Pankratov, Kučerjavenko, Raševskij – O. Zajcev.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Ožiganov (A), Fantenberg, Chafizullin, Antipin, Bengtsson, Tokranov, A. Bělov – Burdasov (C), Kemppainen, V. E. Tkačov – E. Galimov, Vey, Kuzmenko – Podkolzin, Ivan Morozov, K. Marčenko – Timkin (A), Kameněv, Švec-Rogovoj – Cicjura..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Dynamo bude hrát v modrém, zatímco Petrohrad oblékne bílé dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Dynamo uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Dynamo se dostalo do útočného pásma, ale Jaškin první střelou trefil obránce.
     
    00:34
    Andrej Alexejev se s pukem dostal do útočného pásma, kde se snažil zakončit forhendem, ale jeho projektil skončil jen na boční síti.
     
    01:05
    Oscar Lindberg se ve velké rychlosti dostal do útočného pásma, jenže první obránce mu puk vypíchl do středního pásma. Dynamo však vlétlo do duelu aktivněji.
     
    01:34
    Magnus Pääjärvi dohrál soupeře v rohu útočného pásma velmi ostrým hitem. Rozhodčí však posoudil souboj jako dovolený a nechal pokračovat ve hře.
     
    02:02
    Petrohrad se z tlaku domácího celku vymanil jen dlouhým vyhozením puku do útočného pásma. Hosté vůbec nezachytili rozjezd dnešního souboje.
     
    02:26
    Anton Bělov uklidnil rozehrávku za brankou Petrohradu. Hostující hráč poté poslal přihrávku na pravou stranu, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    03:10
    Viktor Antipin se hnal za přihrávkou do útočného pásma, jenže střelou z ostrého úhlu netrefil branku domácího Dynama Moskva.
     
    03:26
    Domácí si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Vladimir E. Tkačov.
     
    04:01
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za podrážení dostává Andrej Sergejev.
     
    04:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se ze své první šance v dnešním souboji dostává do vedení! VASILIJ PODKOLZIN vlétl do útočného pásma, pokusil se o forhendový blafák, který mu brankář zneškodnil, ale Podkolzin z dorážky uspěl! Asistence: Ivan Morozov.
    04:15 Vasilij PODKOLZIN - 0:1
     
    05:00
    Dynamo se nadále tlačí do útočného pásma, jenže nikdo v modrém se zatím nedostává do zakončení. Hokejisté Petrohradu brání skvěle od modré čáry.
     
    05:26
    Hosté v plném počtu.
     
    06:01
    Domácí v plném počtu.
     
    06:25
    Arťom Volkov si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se s pukem pěkně otočil, ale už nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů v modrém.
     
    07:05
    Oscar Fantenberg se dostal k volnému kotouči za vlastní brankou. Pod tlakem jej ale vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se přesune před hostující klec.
     
    07:37
    Semjon Pankratov se na pravé straně útočného pásma dobře otočil kolem soupeře a bekhendem poslal přihrávku na brankoviště. Tam ale nedotíral nikdo v modrém.
     
    07:39
    Dynamo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Vladislav Kameněv.
     
    08:05
    Hosté se hned na začátku oslabení dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za klec Dynama. Moskevský celek se zatím trápí.
     
    08:37
    Juuso Hietanen střílel příklepem od modré čáry. Hostující brankář měl sice dobře zakrytý výhled, ale nějakým způsobem dokázal kotouč vykopnout betonem.
     
    08:49
    Vylučovat se bude také na domácí straně. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Vadim Šipačov.
     
    09:12
    Dmitrij Jaškin nabral rychlost na levém křídle a dostal se do útočného pásma, kde upadl po souboji se soupeřem. Rozhodčí tentokrát vylučovat nebudou.
     
    09:39
    Hosté v plném počtu.
     
    10:08
    Petrohrad se během zkrácené přesilovky usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém si netroufl na zakončení. Hráči Dynama totiž výborně vystupovali.
     
    10:49
    Domácí v plném počtu.
     
    11:03
    Dmitrij Jaškin se krátce po svém návratu na ledovou plochu natahoval po prudké přihrávce do středního pásma, ale puk mu utekl k obránci v bílém.
     
    11:26
    Oscar Lindberg projel do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, ale jeho dělovka skončila na boční síti. Obrana Petrohradu poté dostala puk za modrou čáru.
     
    12:05
    Magnus Pääjärvi se v obranném pásmu výborně stáhl mezi kruhy a zablokoval přihrávku z pravé strany. Domácí hráč poté dostal puk za modrou čáru.
     
    12:34
    Michal Čajkovský dlouho otálel s rozehrávkou a napadající Ivan Morozov jej dostal do velmi těžké pozice. Slovenský obránce to i se štěstím ustál.
     
    13:00
    Další obrovská šance Petrohradu! Andrej Kuzmenko se před brankou Dynama dostal k odraženému kotouči, ale skákavý puk nedoklepl do poloprázdné branky!
     
    13:37
    Dmitrij Raševskij projel po pravém křídle do útočného pásma, kde zakončoval příklepem, jenže jeho pokus skončil vedle levé tyčky Petrohradu.
     
    14:05
    Viktor Antipin si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil a rozehrál na pravé křídlo. Petrohrad se tentokrát do zakončení nedostal.
     
    14:41
    Juuso Hietanen na modré čáře výborně získal puk pro Dynamo a bruslařským manévrem se zbavil napadajícího soupeře. Domácí se však jen těžko dostávají do útoku.
     
    15:06
    Andrej Kuzmenko se otočil v prostoru mezi kruhy a bekhendem poslal přihrávku na brankoviště, kde však nebyl nikdo z hokejistů Petrohradu.
     
    15:24
    Čajkovský střílel z jízdy z levé strany, jenže hostující brankář jeho projektil dobře viděl a připsal si snadný zákrok. Dynamo však udrželo útočné pásmo.
     
    16:05
    Linden Vey se dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky. Pokračuje bojovný souboj, hráči si nedarují ani metr.
     
    16:29
    Ivan Muranov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Osamocený hokejista Petrohradu Jaškina nepřekvapil a český útočník dokázal rozehrát.
     
    17:05
    Jegor Zajcev se v prostoru mezi kruhy dostal k volnému kotouči, jenže jeho sklepnutí skončilo na betonu připraveného brankáře v bílém dresu.
     
    17:26
    Arťom Volkov před brankou Petrohradu tečoval nahození od modré čáry. Hostující brankář však nemusel zasahovat, jelikož od hole domácího hráče se puk odrazil mimo.
     
    18:06
    Alexandr Kučerjavenko se hnal za přihrávkou na levou stranu, jenže puk protečoval jen k prvnímu soupeři. V posledních minutách se vytratily i šance.
     
    18:27
    Volkov se pustil do souboje na levé straně, jenže během pokračující akce si puk posunul příliš daleko před sebe a už jej nedohnal před obráncem.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:31
    Andrej Sergejev se výborně stáhl do středního pásma, kde se zbavil obránce, jenže už nedokázal adresně přihrát. Zdá se, že v první části už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hráči hostujícího Petrohradu! Dynamo sice vstoupilo do utkání o něco aktivněji, ale defenziva Petrohradu náznaky šancí přestála. Za hosty poté z první šance udeřil Podkolzin. Sedm minut před přestávkou mohl druhou branku Petrohradu přidat Kuzmenko, ale jeho dorážka branku minula. Do kabin se odchází za stavu 0:1.
     
    Střely na branku: 13 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hostující celek v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z první třetiny dnešního souboje.
     
    20:36
    Ivan Morozov se na levé straně opřel do volného kotouče, ale jeho dělovka skončila na bloku prvního hráče v modrém dresu Dynama.
     
    21:02
    Petrohrad uklidnil rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu domácího Dynama akci soupeře neatakuje.
     
    21:29
    Joonas Kemppainen se po pravé straně dostal až před klec domácího celku, jenže kotouč se mu v poslední chvíli postavil na hranu a skončil vedle branky.
     
    22:03
    Vladimir E. Tkačov se dostal do útočného pásma, jenže důrazný Alexandr Kučerjavenko jej čistým hitem přitlačil k mantinelu.
     
    22:24
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku domácího Dynama Moskva. Rozhodčí nařídili vhazování ve středovém kruhu.
     
    23:05
    Anton Burdasov se na pravé straně útočného pásma dostal k odraženému kotouči, který bez váhání poslal na branku, ale domácí brankář byl připraven.
     
    23:41
    Anton Bělov se po rychlé akci krásně dostal před branku soupeře, jenže si puk přehodil na špičku čepele a bekhendem jej poslal těsně vedle branky!
     
    24:01
    Ivan Igumnov se v rohu obranného pásma dostal k volnému kotouči a dokázal jej poslat za modrou čáru. Volný kotouč však získali hokejisté Petrohradu.
     
    24:29
    Juuso Hietanen ustál souboj na levé straně útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře. Pokračuje se v ostrém tempu.
     
    25:04
    Andrej Kuzmenko dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, ale při zakončení zlomil hokejku. Kotouč tak branku Dynama neohrozil.
     
    25:37
    Vasilij Tokranov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde si dal tělo do souboje s Jaškinem a vybojoval puk pro Petrohrad.
     
    26:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává druhou branku! Tohle je pro Dynamo obrovský šok. ANTON BURDASOV dostal přihrávku na levé křídlo, dostal se do útočného pásma a střelou mezi betony překonal brankáře! Asistence: Oscar Fantenberg, Vladimir E. Tkačov.
    26:15 Anton BURDASOV - 0:2
     
    26:34
    Dynamo se ihned dostalo do útočného pásma se snahou o bleskovou odpověď. Hokejisté v modrém se však kostrbatou kombinací do zakončení nedostali.
     
    27:05
    Petrohrad se znovu dostal do útočného pásma, nicméně hokejisté v bílém se u kotouče dlouho neudrželi. Hráči v modrém dobrým napadáním získali puk pro sebe.
     
    27:27
    Vladislav Cicjura dostal přihrávku mezi kruhy a zakončoval z těsné blízkosti. Jeho pokus však domácí Alexandr Jerjomenko reflexivně vyrazil!
     
    28:06
    Viktor Antipin poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže tam nenašel nikoho v bílém. Zadáci v modrých dresech puk získali pro sebe a odehráli puk do bezpečí.
     
    28:29
    Daniil Tarasov se průnikem po pravém křídle dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle branky hostujícího Petrohradu.
     
    29:10
    Magnus Pääjärvi se skvěle otočil v obranném pásmu a poslal přihrávku na levé křídlo. Jeho průnik však skončil u prvního obránce v dresu Petrohradu.
     
    29:37
    Magnus Pääjärvi se vydal napadat rozehrávku Petrohradu za jeho brankou. Zadáci v bílém však měli dostatek prostoru a puk odehráli do bezpečí.
     
    29:46
    Dynamo si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Jevgenij Timkin.
     
    30:12
    Viktor Antipin vybojoval kotouč za brankou a vyhodil puk přes všechny čáry do bezpečí. Hokejisté Dynama se prakticky nedostávají do zakončení.
     
    30:51
    Arťom Švec-Rogovoj projel do rohu útočného pásma, kde k němu přistoupil Andrej Alexejev, který soupeře odstavil od kotouče.
     
    31:10
    Dinar Chafizullin se dostal do zakončení od modré čáry, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Dynamo se tak může vydat do útoku.
     
    31:31
    Další vyloučení na straně Petrohradu. Dvě minuty za držení dostává Podkolzin.
     
    32:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Domácí Dynamo dokázalo využít početní převahu a snižuje na rozdíl jediné branky! DMITRIJ JAŠKIN si z pravé strany vybruslil na střed útočného pásma a vypálil ke vzdálenější tyčce! Asistence: Michal Čajkovský, Andrej Sergejev.
    32:05 Dmitrij JAŠKIN - 1:2
     
    32:31
    Dmitrij Jaškin se dostal do útočného pásma, jenže zakončení z ostrého úhlu se mu moc nepovedlo. Hostující brankář tentokrát vůbec nemusel zakončovat.
     
    33:05
    Hostující brankář Hellberg si pokryl mezírku u levé tyčky. Brankář Petrohradu vyrazil puk na prvního ze spoluhráčů. Hosté tak mohou vyrazit vpřed.
     
    34:05
    Hosté po dalším souboji za brankou domácího celku reklamovali nedovolený zákrok, ale sudí nechal pokračovat ve hře bez přerušení.
     
    34:32
    Juuso Hietanen se z rohu útočného pásma dostal na levý kruh, odkud zakončoval příklepem, ale jeho dělovku hostující brankář Hellberg vyrazil.
     
    35:06
    Juuso Hietanen dostal nabito na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    35:32
    Vadim Šipačov si najel do útočného pásma, kde si krásně přehodil puk na forhend, ale jeho zakončení zápěstím srazil obránce v bílém do bezpečí.
     
    36:06
    Domácí Dynamo se usadilo v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku nevedla k dalšímu zakončení.
     
    36:28
    Ivan Igumnov se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si neporadil se zpracováním a puk mu uskočil k obránci v bílém dresu Petrohradu.
     
    37:10
    Dinar Chafizullin poslal přihrávku na levou stranu, jenže tam neměl spoluhráče. Petrohrad je v závěru druhé třetiny poněkud zaskočený.
     
    37:41
    Domácí brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Dmitrij Jaškin poté spěchal vpřed, ale u mantinelu o puk přišel.
     
    38:12
    Sergej Bojkov střílel příklepem od modré čáry, ale hostující brankář jeho ránu dobře viděl a připsal si snadný zákrok. Dynamo však stále drží třetinu.
     
    38:38
    Vladimir E. Tkačov se dostal mezi kruhy, jenže udělal jednu kličku navíc, která jej stála zakončení. Domácí teď měli i pořádný kus štěstí.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:01
    Petrohrad si zahraje přesilovku. Dmitrij Jaškin dostává dvě minuty za podrážení.
     
    39:32
    Domácí hokejisté získali puk v obranném pásmu a bez váhání jej poslali za branku Petrohradu. Hosté musí rozjet akci od své klece.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Ve druhé části jsme sledovali hodně svižný hokej. Vedení Petrohradu navýšil na rozdíl dvou branek po rychlé akci Burdasov. Dynamo se poté dostalo do útočného pásma a získalo přesilovku, kterou proměnil Dmitrij Jaškin. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    Střely na branku: 19 – 14
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek v jejím úvodu dohrává přesilovou hru za vyloučení Dmitrije Jaškina.
     
    40:29
    Andrej Alexejev vybojoval puk na modré čáře a bekhendem jej vyhodil do bezpečí. Hokejisté Petrohradu se v přesilovce zatím nedostali do zakončení.
     
    41:01
    Domácí v plném počtu.
     
    41:32
    Dmitrij Jaškin se po návratu z trestné lavice stáhl do obranného pásma, poslal přihrávku na levou stranu, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    42:05
    Dmitrij Raševskij poslal puk od modré čáry za branku Petrohradu. Hosté odražený kotouč získali pro sebe, ale daleko jej neudrželi.
     
    42:29
    Andrej Kuzmenko z levé strany dotíral před brankou soupeře. Domácí brankář si skvěle pokryl mezírku u přední tyčky a nepustil kotouč za svá záda.
     
    43:02
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na zakončení z ostrého úhlu a schoval kotouč mezi betony. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:42
    Daniil Tarasov dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, dostal se do útočného pásma, nicméně přihrávkou mezi kruhy nenašel nikoho v modrém.
     
    43:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Dynamo se hned po začátku třetí třetiny dokázalo prosadit! Domácí se usadili v útočném pásmu. Na krásnou přihrávku před branku si sjel IVAN IGUMNOV, který doklepl puk do sítě! Asistence: Andrej Sergejev.
    43:48 Ivan IGUMNOV - 2:2
     
    44:10
    Petrohrad se z dalšího tlaku domácího celku vymanil jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu na pobídku nedosáhl.
     
    44:39
    Viktor Antipin se dostal do útočného pásma, jenže jej nikdo v bílém dresu nepodpořil. Přesila zadáků v modrém získala puk pro sebe.
     
    45:10
    Andrej Kuzmenko se prosmýkl na levém křídle do střelecké pozice, jenže střelou na přední tyč daroval Jerjomenkovi snadný zákrok betonem.
     
    45:42
    Dmitrij Jaškin si sjel pro kotouč do obranného pásma. Český útočník potom poslal přihrávku na levou stranu, ale domácí se do zakončení nedostali.
     
    46:10
    Vadim Šipačov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovku hostující brankář Hellberg vyrazil.
     
    46:42
    Vladislav Kameněv se dostal do útočného pásma, bekhendem posunul puk na levé křídlo, jenže dojíždějící Joonas Kemppainen už zakončit nestačil.
     
    47:05
    Po dalším souboji na červené čáře získali kotouč hokejisté domácího Dynama, kteří se následně usadili v útočném pásmu, ale do zakončení se tentokrát nedostali.
     
    47:29
    Viktor Antipin uklidnil rozehrávku v obranném pásmu. Hokejista Petrohradu počkal na vystřídání svých spoluhráčů a následně rozehrál na levou stranu.
     
    48:04
    Vladimir E. Tkačov střílel z levé strany, nicméně jeho pokus byl hodně slabý a Alexandr Jerjomenko si připsal snadný zákrok lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    48:38
    Anton Burdasov ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku mezi kruhy, ale před Kempainenem zakročil obětavý Alexandr Kučerjavenko.
     
    49:05
    Alexandr Kučerjavenko si tentokrát řekl o přihrávku na pravou stranu, zajel s pukem za vlastní branku a uklidnil rozehrávku svého mužstva.
     
    49:32
    Dmitrij Jaškin kouzlil s pukem na pravé straně útočného pásma. Jeho bekhendová přihrávka přilétla na brankoviště, ale tam už nikdo v modrém nezakončil.
     
    50:03
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a ani jeden z týmů se v posledních minutách prakticky nedostává do šancí. Nikdo nechce udělat chybu.
     
    50:46
    Joonas Kemppainen uklidnil rozehrávku Petrohradu za vlastní brankou. Oba trenéři nyní na ledovou plochu poslali čerstvé síly.
     
    51:05
    Juuso Hietanen se dostal do rohu útočného pásma, jenže ihned u něj hlídkovali hned dva hokejisté v bílém, kteří mu nedovolili přihrát mezi kruhy.
     
    51:34
    Michal Čajkovský se jako obránce vydal na výlet před branku Petrohradu. Slovenský hokejista potáhl puk až před Hellberga, kde mu jej vypíchl Antipin.
     
    52:00
    Právě Michal Čajkovský nyní zakončoval příklepem od modré čáry. Jeho ránu však brankář Petrohradu dobře viděl a připsal si snadný zákrok lapačkou.
     
    52:36
    Arťom Švec-Rogovoj dostal přihrávku na levý kruh, odkud zakončoval příklepem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    53:32
    Petrohrad se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém kotouč dlouho neudržel. Obrana domácího Dynama nyní hraje opravdu skvěle.
     
    54:05
    Alexandr Kučerjavenko se dostal do zakončení od modré čáry. Jeho dělovka však skončila na brusli dobře postaveného Ivana Morozova.
     
    54:25
    Sergej Bojkov se obětavě vrhl do bloku střely od modré čáry. Domácí hokejista tak srazil puk do ochranné sítě. Vhazuje se po levici Jerjomenka.
     
    55:23
    Jaškin projel individuálním průnikem do útočného pásma. Jeho pokus skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    56:02
    Ivan Muranov střílel po vyhraném vhazování příklepem. Rána mu však vůbec nesedla a puk skončil daleko od branky soupeře.
     
    56:35
    Ivan Igumnov se dostal do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle branky Petrohradu. Domácí jsou v závěru základní hrací doby o něco aktivnější.
     
    57:25
    Juuso Hietanen se na modré čáře dostal k volnému puku a bekhendem jej poslal do prostoru před brankou. Zadáci v bílém puk odklidili do bezpečí.
     
    57:49
    Petrohrad se z dalšího tlaku domácího Dynama dostal jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Hellbergem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:31
    Dmitrij Jaškin se dostal do útočného pásma, kde se dobře zbavil obránce, jenže jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem vzdálenější tyčky.
     
    59:04
    Petrohrad se po delší době dostal do útočného pásma, jenže Antinip v rohu kluziště přišel o puk a nedostal se ke střele.
     
    59:38
    Vladimir E. Tkačov ještě vlétl do útočného pásma, jenže střílel proti bloku domácích obránců, kteří puk na Jerjomenka nepropustili.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba končí! Šedesát minut hokeje o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Petrohrad totiž v jednu chvíli polevil a Dynamo svůj tlak přetavilo v branku, o kterou se postaral Ivan Igumnov. Ve zbytku třetiny už si oba týmy spíše dávaly pozor. O vítězi třetího duelu tak rozhodne prodloužení.
     
    Střely na branku: 33 – 19
     
    Další třetina začne přibližně v 19:56.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Domácí Dynamo uspělo na úvodním vhazování prvního prodloužení. Uvidíme, na jak dlouho se třetí duel série mezi Dynamem Moskva a Petrohradem protáhne.
     
    60:27
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na zakončení Ivana Morozova od mantinelu a schoval puk do lapačky. Na ledě se poté strhla potyčka, ale sudí vášně uklidnili.
     
    61:15
    Petrohrad se usadil v útočném pásmu, kde si hosté vyměnili několik přihrávek. Zakončení z levé strany si poté pohlídal domácí brankář Jerjomenko.
     
    61:34
    Michal Čajkovský se dostal na modrou čáru, odkud zakončil příklepem. Dělovka slovenského obránce jen zaduněla o mantinel za brankou.
     
    62:02
    Hostující brankář Hellberg vyjel za svou klec, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Gólman Petrohradu přiklepl puk na hokejku Antipinovi.
     
    62:12
    Domácí hokejisté už se pomalu radovali ze vstřelené branky, ale kotouč rozvlnil jen vnější síť!
     
    62:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Petrohrad o svém vítězství v dnešním souboji rozhodl hned ze své první šance v prodloužení! Do úniku se dostal Arťom Švec-Rogovoj, který ještě nedokázal zakončit. K odraženému puku se však dostal VLADISLAV KAMENĚV, který dorážkou rozhodl! Asistence: Arťom Švec-Rogovoj, Anton Bělov.
    62:27 Vladislav KAMENĚV - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Petrohrad rozhodl o svém triumfu hned v úvodu prvního prodloužení! Po rychlé akci se k dorážce z mezikruží dostal Vladislav Kameněv, který poslal Petrohrad do vedení 2:1 na zápasy. Čtvrtý duel je na programu ve středu opět na ledě Dynama.
     
    Střely na branku: 35 – 20
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS) – 1+0, 5 střel, čas na ledě 19:25
    Michal Čajkovský (DMS) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 18:24
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5000 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:11:00)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Jaškin (Čajkovský, An. Sergejev), 44. Igumnov (An. Sergejev) – 5. Podkolzin (Ivan Morozov), 27. Burdasov (Fantenberg, V. E. Tkačov), 63. Kameněv (Švec-Rogovoj, A. Bělov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), An. Sergejev, J. Zajcev, Bojkov – Jaškin, Šipačov (C), Tarasov (A) – Pääjärvi, Igumnov, O. Lindberg – Alexejev, Jefremov, Muranov – Pankratov, Kučerjavenko, Raševskij – O. Zajcev.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Ožiganov (A), Fantenberg, Chafizullin, Antipin, Bengtsson, Tokranov, A. Bělov – Burdasov (C), Kemppainen, V. E. Tkačov – E. Galimov, Vey, Kuzmenko – Podkolzin, Ivan Morozov, K. Marčenko – Timkin (A), Kameněv, Švec-Rogovoj – Cicjura.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Lazarev, Sivov

    Diváci: 5000
    Dynamo Moskva 1 4 Petrohrad
    #1 Čtvrtek 18.03.2021 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 1:4
    #2 Sobota 20.03.2021 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 1:0
    #3 Pondělí 22.03.2021 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:3 po prodl.
    #4 Středa 24.03.2021 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:3
    #5 Pátek 26.03.2021 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 4:0
    bahis siteleri