Turecko – Nizozemsko 4:2 (kon.) | Portugalsko – Ázerbájdžán 1:0 (kon.) | Srbsko – Irsko 3:2 (kon.)
Finsko – Bosna 2:2 (kon.) | Francie – Ukrajina 1:1 (kon.) | Belgie – Wales 3:1 (kon.)
Estonsko – Česko 2:6 (kon.) | Gibraltar – Norsko 0:3 (kon.) | Lotyšsko – Černá Hora 1:2 (kon.)
Kypr – Slovensko 0:0 (kon.) | Malta – Rusko 1:3 (kon.) | Slovinsko – Chorvatsko 1:0 (kon.)
konec
Estonsko
2:6 (1:4)
Česko
Středa 24.03.2021, 20:45 • Arena Lublin, Polsko • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina E
Předzápasové kurzy
    86. Henri ANIER - 2:6
     
    86
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Také Estonsko nám předvedlo pěknou akci a zaslouženě za ní dává druhou branku! Na pravé straně se rozeběhl Sander Puri, který poslal výbornou přihrávku před branku, kde se rychle otočil HENRI ANIER, jenž o pravou tyč poslal balon za brankovou čáru. Bohužel autor gólu nebyl dostoupen, takže se stav zápasu znovu změnil! Asistence: Sander Puri.
    56. Jakub JANKTO - 1:6
     
    56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už je exhibice národního týmu! Pavel Kadeřábek přihrál do vápna, odkud na zadní tyč nahrával Vladimír Darida. Situaci na zadní tyči zavíral JAKUB JANKTO, který z úhlu prostřelil estonského brankáře – 1:6. Asistence: Vladimír Darida.
    48. Tomáš SOUČEK - 1:5
     
    48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Estonsko schytalo nepopulárního "bůra" a záložní West Hamu slaví hattrick! TOMÁŠ SOUČEK vybojoval míč pro Pavla Kadeřábka, který byl sám před brankářem a mohl vystřelit! Jenomže místo toho vymyslel lahůdkovou přihrávku na již zmíněného spoluhráče, jenž měl snadnou úlohu! Asistence: Pavel Kadeřábek.
    43. Tomáš SOUČEK - 1:4
     
    43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým hraje velmi dobře a užívá si utkání! Patrik Schick zpracoval pas na prsa a vybídl ke skórování záložníka West Hamu! TOMÁŠ SOUČEK se zpoza šestnáctky napřáhl a utaženou ránu usměrnil přesně za vzdálenější tyč. Je vidět, že Souček je opravdu v pohodě a patří ke žhavému zboží! Asistence: Patrik Schick.
    32. Tomáš SOUČEK - 1:3
     
    32
    Česko právě vstřelilo branku!
    I český fotbalista roku se zapisuje mezi střelce zápasu! K rohovému praporku přispěchal Vladimír Darida, jehož centr mířil na první tyčku, kde vyplul TOMÁŠ SOUČEK. Záložník West Hamu pak hlavou uklidil míč za bezmocného Mikhela Aksalua – 1:3! Asistence: Vladimír Darida.
    27. Antonín BARÁK - 1:2
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce národního týmu a rázem se česká reprezentace dostává do vedení, zaslouženě! Centr zprava zpracoval Patrik Schick pro ANTONÍNA BARÁKA. Ten se u pravé tyče elegantně otočil a po zemi zamířil přesně – 1:2 Asistence: Patrik Schick.
    18. Patrik SCHICK - 1:1
     
    18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to dobré, česká reprezentace totiž velmi rychle vyrovnala! Zprava odcentroval Vladimír Darida a PATRIK SCHICK odmítl soupeře a pravou nohou uklidil balon do spodního rohu branky. Mikhel Aksalu se sice po zakončení natahoval, ale nemohl být ve správném prostoru včas! Asistence: Vladimír Darida.
    12. Rauno SAPPINEN - 1:0
     
    12
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je šok pro českou reprezentaci a Estonsko se ujímá vedení! Konstantin Vassiljev prodloužil hru za českou obranu, kde vůbec nereagoval Ondřej Čelůstka! Sám na brankáře Pavlenku mířil RAUNO SAPPINEN, jenž přesně mířil mezi brankářovy nohy – 1:0. Asistence: Konstantin Vassiljev.

    Michal Luxa

    Branky: 12. Sappinen (Vassiljev), 86. Anier (Puri) – 18. Schick (Darida), 27. Barák (Schick), 32. Souček (Darida), 43. Souček (Schick), 48. Souček (Kadeřábek), 56. Jankto (Darida)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 2:6. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    Estonsko: Aksalu – Lilander, Paskotši, Pürg, Antonov (74. Puri) – Õigus, Vaštšuk (82. Frolov) – Poom, Vassiljev (C) (73. Anier), Alliku (74. Kirss) – Sappinen (88. Roosnupp).
    Náhradníci: Pechter, Vallner – Subka, Villota, Kaljumäe, Puri, Anier, Kirss, Frolov, Roosnupp, Kase, Dõmov.

    Česko: Pavlenka – Kadeřábek, O. Čelůstka (85. Zima), Kúdela, Bořil – Provod (65. Vydra), Darida (C), Souček, Jankto (65. Masopust) – Barák (65. Pekhart) – Schick (79. Holeš).
    Náhradníci: Vaclík, Mandous – Zima, Coufal, Matějů, Pavelka, Krmenčík, Masopust, Pešek, Vydra, Holeš, Pekhart.

    Rozhodčí: Anastasios Papapetrou – Tryfon Petropoulos, Iordanis Aptosoglou (všichni Řecko)
    bahis siteleri