Ottawa – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:2 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 25.03.2021, 03:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Nils HÖGLANDER - 1:5
     
    58:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Connor Hellebuyck na čisté konto nedosáhne. V 59. minutě se totiž trefil NILS HÖGLANDER. Útočník Vancouveru si počkal před bránou na zpětnou přihrávku kapitána Horvata a poté dokázal přesně zamířit. Kosatky se tedy dočkaly alespoň čestného zásahu. 1:5. Asistence: Bo Horvat a Brock Boeser.
    57:34 Andrew COPP - 0:5
     
    57:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ANDREW COPP však neřekl poslední slovo a dnes přidává už svůj čtvrtý gól! Mason Appleton dostal na pravé straně hodně času a prostoru. Vše vyřešil střelou. Puk se poté odrazil od betonu Thatchera Demka před dorážejícího Coppa, který znovu prokázal, že je v tomto místě silný. 0:5. Asistence: Mason Appleton a Adam Lowry.
    55:50 Andrew COPP - 0:4
     
    55:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak jsme se dnes dočkali hattricku! ANDREW COPP si vybojoval puk a poté přes celé kluziště dokázal přesně zamířit do prázdné branky domácího týmu. Teď už je zcela jisté, že dva body si připíše Winnipeg. 0:4. Bez asistence.
    38:13 Mark SCHEIFELE - 0:3
     
    38:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté dávají další branku a vypadá to, že do třetí třetiny půjdou s pohodlným náskokem. Paul Stastny oslovil zpoza brány Wheelera, jemuž sice klička nevyšla, ale připravený a dorážející MARK SCHEIFELE měl už snadnou práci. Kotouč pouze přehodil přes beton Demka přesně do sítě. 0:3. Asistence: Blake Wheeler a Paul Stastny.
    30:50 Andrew COPP - 0:2
     
    30:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Situace se opakuje. Také nyní je využita přesilovka po zbytečném vyloučení Vancouveru a také teď se trefuje ANDREW COPP. Dubois přihrál Ehlersovi na levou stranu. Dánský útočník mířil do horního prostoru brány, ale Demko si ještě poradil. Dorážející Copp však přesně zacílil a vstřelil svůj osmý gól v sezoně. 0:2. Asistence: Mathieu Perreault a Nikolaj Ehlers.
    25:53 Andrew COPP - 0:1
     
    25:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Svou přesilovku nakonec hosté proměňují. Neal Pionk dostal tolik potřebný prostor na modré čáře, ze které vypálil. Ránu zadáka Jets skvěle tečoval zhruba ve výšce horní tyče ANDREW COPP přesně do protipohybu domácího brankáře. Demko na rychlou změnu směru puku reagovat nedokázal. 0:1. Asistence: Neal Pionk a Pierre-Luc Dubois.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 59. Höglander (Horvat, Boeser) – 26. Copp (Pionk, Dubois), 31. Copp (Perreault, Ehlers), 39. Scheifele (Wheeler, Stastny), 56. Copp, 58. Copp (Appleton, Lowry)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers (A), Jo. Benn – Boeser, Horvat (C), Höglander – Virtanen, J. T. Miller, Vesey – Hawryluk, Gaudette, Motte – MacEwen, Graovac, Roussel.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Schlenker, Skilliter – Murchison, Barton

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri