Ottawa – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:2 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 4:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 25.03.2021, 03:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Hostující plány na zdramatizování roztrhal na cucky trest pro Cartera, který dostává dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka pro Sharks!
    44:27 Adrian KEMPE - 4:2
     
    44:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Důležité snížení hostů! Vilardi dostal puk od Doughtyho, kterému ho z pravé strany vrátil. Největší hvězda v obraně Králů si to namířila až k brankovišti, kde mu kotouč sice utekl od hokejky, ale ADRIAN KEMPE ho z necelého metru jednoduše dorazil do sítě. Asistence: Drew Doughty, Gabriel Vilardi.
    41:43 Tomáš HERTL - 4:1
     
    41:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Fantastický nástup domácích hokejistů do třetí třetiny! MacDermid ve středním pásmu zboural Marleaua a nejevil zájem o kolem jedoucí Vlasicovu přihrávku. Tu si přebral TOMÁŠ HERTL a po hezké kličce do mezikruží dal svůj devátý gól v sezóně. Puk proletěl vedle Petersena, kde sváděl souboj Meier. Asistence: Marc-Édouard Vlasic, Radim Šimek.
    40:21 Evander KANE - 3:1
     
    40:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks si bleskově berou zpátky dvoubrankový náskok! Couture dojel puk po nepřesné střele EVANDERA KANEA a poslal ho k modré čáře, odkud vyslal jedovaté nahození Ferraro a Kane jemnou tečí pomohl kotouči za Petersenova záda. Asistence: Mario Ferraro, Brent Burns.
    39:47 Alex IAFALLO - 2:1
     
    39:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings snižují těsně před druhou sirénou! Dustin Brown zachytil Doughtyho zadovku na modré čáře, odkud nahodil puk mezi nohama Couturea a ALEX IAFALLO ho fantastickou tečí uklidil do protipohybu Jonese, jenž máchl levou rukou naprázdno. Asistence: Dustin Brown, Drew Doughty.
    33:39 Evander KANE - 2:0
     
    33:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí zásadním způsobem zvyšují šance na vítězství! Kevin Labanc před pravým kruhem půjčil kotouč Burnsovi. Ten rychle vymyslel pas na levý kruh a EVANDER KANE chladnokrevně zvedl puk nad Petersena, který se v rozkleku neměl šanci zvednout. Asistence: Brent Burns, Kevin Labanc.
    22:14 Rudolfs BALCERS - 1:0
     
    22:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci pohnuli se stavem jako první! Vše začalo u Šimka, který mistrovsky ubránil Moorea. Gambrell rychle otočil hru a nahrál RUDOLFSI BALCERSOVI, který si vyměnil přesné nahrávky se Sörensenem a pak už uklízel kotouč do prázdné branky. Petersen totiž vyjel proti Dánovi, od kterého čekal střelu z levého kruhu. Asistence: Marcus Sörensen, Dylan Gambrell.
     
    19:35
    Evander Kane mohl otevřít skóre! Burns ho našel z pravého mantinelu úplně volného, jenže útočník s devítkou na zádech zblízka minul.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Jaret Anderson-Dolan – 2 min., sekání).
     
    13:30
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., hákování). Skvěle Kopitarovo krytí puku skončilo až faulem.
     
    11:41
    Tady chyběly centimetry! Karlsson posunul kotouč do pravého kruhu, odkud Meier vypálil golfákem do horní tyče.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Kurtis MacDermid – 2 min., hákování).
     
    04:14
    Jones zvládl první prověrku v podobě Björnfotovy střely od modré. Sörensen pak nabral puk na bekhend a z rohu obranného pásma ho vyhodil na tribuny. První přesilovka pro LA.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. Balcers (Sörensen, Gambrell), 34. E. Kane (Burns, Labanc), 41. E. Kane (Ferraro, Burns), 42. Hertl (Vlasic, R. Šimek) – 40. Iafallo (D. Brown, Doughty), 45. A. Kempe (Doughty, Vilardi)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dubnyk) – Burns (A), Ferraro, E. Karlsson (A), Knyžov, Vlasic, R. Šimek – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl, Marleau – Sörensen, Gambrell, Balcers – Leonard, Suomela, Donato.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, Roy, Björnfot, S. Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – J. Carter (A), A. Kempe, Athanasiou – T. Moore, Anderson-Dolan, Grundström – Vilardi, Lizotte, Wagner.

    Rozhodčí: Walsh, Luxmore – Racicot, Gawryletz
    bahis siteleri