Česko – Slovensko 7:4 (kon.)
konec
Česko
7:4 (3:0, 2:2, 2:2)
Slovensko
Čtvrtek 25.03.2021, 17:00 • Zimní stadion Vyškov • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    59:47
    Ondrej Molnár ač neochotně, bude muset ještě na posledních třináct sekund usednout na trestnou, dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    59:17 Matouš MENŠÍK - 7:4
     
    59:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tento krok se ale trenérům příliš neosvědčil. Nemec se totiž srazil se Sochou, volný puk sebral MATOUŠ MENŠÍK a v klidu ho dovezl až do prázdné branky. Je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    58:33
    Zdálo by se, že už se utkání bude jen dohrávat, ale na ledě to pořád jiskří a Slováci se stále ženou dopředu!. Navíc hrají v šesti s odkrytou brankou!
    57:57 Šimon NEMEC - 6:4
     
    57:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka! ŠIMON NEMEC tentokrát nehledal nikoho ze spoluhráčů zkusil to zápěstí sám a s přispěním clony před Suchánkem dostal puk počtvrté do branky. Asistence: Ondrej Molnár
     
    56:52
    Šedivý v souboji o puk, ale zřejmě až po hvizdu píšťalky trefil hokejkou Žlnku a dostává dvě minuty za krosček.
    56:39 David JIŘÍČEK - 6:3
     
    56:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tato chyba se Slovákům vymstila! Puk si našel DAVID JIŘÍČEK, ideálně si na něj nabruslil a namířil ho bombou neskutečně přesně do horního vinglu. Nádherná branka zřejmě definitivně rozhoduje o osudu zápasu. Asistence: Jiří Ticháček, Jakub Brabenec
     
    56:04
    Slovenský tlak ale končí kvůli špatnému střídání! Hráčů v modrém bylo na ledě moc, trest pro hráčskou lavici odpyká Dvorský.
    52:28 Dalibor DVORSKÝ - 5:3
     
    52:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přeci jenom skórují a využívají narůstající tlak. Po zisku puku okamžitě Molnár otočil hru, podíval se a naprosto přesně našel hokejku DALIBORA DVORSKÉHO, který zakončoval pohodlně do úplně odkryté branky. Asistence: Ondrej Molnár
     
    52:01
    Obrovská šance na zdramatizování zápasů končí nevyužita! Sýkora dokázal Suchánka propálit, kotouč se povaloval na brankové čáře, odkud ho dostal do bezpečí až včasný zásah obrany.
     
    48:35
    Slováci si okamžitě v přesilovce vypracovali dvě velké šance, Suchánek ale flexibilním rozštěpem zabránil puku projít za jeho záda.
     
    48:18
    Jasečko znovu ukázal horkou hlavu. ZahákovalPetrovského a s verdiktem nesouhlasil a ještě si vylil zlost na slovenském forvardovi, který v tu chvíli ležel na ledě. Dvě minuty za hákování pro českého beka.
     
    44:02
    Za předchozí prohřešek v brankovišti pyká Krejsa dvouminutovým trestem za sekání.
     
    42:04
    Šimon Miklovič totiž podrazil soupeře a hned zkraje nabízí Čechům další přesilovku.
     
    40:00
    Poslední potyčka před brankou Slovenska ještě přinesla dva vzájemné tresty pro hrubost. Nejaktivnější byli v chumlu hráčů Marha a Nemec a oba dostali dvojku za hrubost.
     
    35:26
    Jasečko krosčekoval Petrovského, ten si to nechtěl nechat líbit, následný souboj byl oceněn vzájemnými tresty za hrubost. Druhou dvojku za Jasečka odsedí Gajda, přesilovku budou hrát Slováci.
     
    35:19
    Slováci zvyšují obrátky. Žlnka vyjel zpoza branky, vytočil se do zakončení a svou ránu zápěstím ještě sám dorazil. Suchánek ale stál jako skála a odolal.
     
    35:03
    Přečíslení tří proti jednomu na slovenské straně zakončoval v rychlosti fantastickým švihem Petrovský a vypadalo to, že mířil přesně. Puk se ale zřejmě odrazil od spojnice branek ven.
     
    33:57
    Menšík se skvěle uvolnil na pravém kruhu a vypálil švihem, po něm ještě ze stejného místa dorážel Skuhrovec. Dvěma skvělými pozičními zákroky v rozkleku se ale blýskl Marinov.
     
    31:35
    Rozhodčí Dědek už nehodlal zvýšený důraz tolerovat a posílá Marcela Marcela na trestnou lavici za krosček.
    29:01 Šimon MARHA - 5:2
     
    29:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým završuje bůra a trestá nedostatečnou obrannou práci soupeře. Šapovaliv několikrát dorážel před dobře zasahujícím Marinovem, pak se před bránu ale jako velká voda přiřítil ŠIMON MARHA a celkově třetí dorážku přeci jen dotlačil přes beton slovenského gólmana do sítě. Asistence: Matyáš Šapovaliv, Martin Böhm
    Adam SÝKORA - 4:2
     
    24:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Už je to zase jen o dva góly! Slováci zůstali poměrně dlouho zaparkovaní v pásmu, nakonec si několikrát předali puk a ránu Samuela Sochy zřejmě stihl ještě tečovat ADAM SÝKORA, jenž znovu snižuje na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Samuel Socha, Šimon Bečár
    22:50 Matouš MENŠÍK - 4:1
     
    22:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže kontaktní branka asi Slováky moc netěší, protože ihned z dalšího pobytu Čechů před brankou inkasují. Po obrovské hrubce a námazu se dostal do ideální pozice MATOUŠ MENŠÍK a ranou namířenou na zadní tyč zvyšuje na 4:1. Bez asistence
    22:16 Ondrej MOLNÁR - 3:1
     
    22:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zasloužená gólová odměna pro Slováky! Nedůraz v obraně potrestal ranou zápěstím ONDREJ MOLNÁR. Ten se vytočil s pukem zpoza brány, stihl se podívat a procpal puk přes Suchánka poprvé do jeho branky. Bez asistence.
     
    21:11
    Zatím největší šance slovenského týmu! Zadovka Petrovského dostala do parádní šance Žlnku, jehož akci ještě dorážel Sýkora. Famózním sejvem na zádech jasnému gólu zabránil Suchánek.
     
    19:22
    Slováci měli poslední šanci zaútočit, Nemec ale ztratil puk hned ve středním pásmu. Na druhou stranu se rychle vrhli Chmelař s Marcelem, oba dva dávno za obranou soupeře. Chmelař to vzal na sebe, ale jeho střela nebyla dostatečně kvalitní a průrazná a obrovskou šanci Češi zahodili.
    13:06 Matyáš ŠAPOVALIV - 3:0
     
    13:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do trháku! Po nedůrazu v obraně Slováků vybojoval kotouč Ticháček, přes Marhu se dostal na napřaženého a nehlídaného MATYÁŠE ŠAPOVALIVA a ten ranou bez přípravy propálil přesouvajícího se Marinova potřetí. Asistence: Šimon Marha, Jiří Ticháček
     
    12:34
    Marha si v rychlosti nádherně prohodil bránícího hráče a řítil se sám na Marinova, ranou na bližší tyč ale jen trefil jeho beton.
     
    11:46
    Tentokrát ale nic takového nepřijde, síly na ledě se vyrovnávají. Ryšavý poslal mimo puk soupeře k zemi a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    11:06
    Žabku po první třetině trenéři asi nepochválí. Při ráně Jiříčka od modré nedovoleně blokoval Ryšavého před brankou a odsedí si druhý dnešní trest, tentokrát za hrubost. Při jeho předchozím trestu Češi skórovali.
     
    05:20
    O dvacet vteřin později už pravice rozhodčího Dědka vylétla nahoru, důvodem je krosček Davida Jiříčka.
    02:42 Lukáš PAJER - 2:0
     
    02:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    A jak jsem předpověděl, tak se stalo! Stejně jako včera Češi využívají přesilovou hru, přes Ticháčka a Brabence se puk dostal přesně na hůl LUKÁŠE PAJERA, který přízemní ranou trefil odkrytý prostor za Marinovem a velmi rychle dává českému týmu dvougólový náskok. Dnešní odveta má tak zcela odlišný ráz. Asistence: Jakub Brabenec, Jiří Ticháček
     
    01:35
    Češi mohou své vedení hned zdvojnásobit, umožnil to svým podražením Boris Žabka.
    01:10 Jaroslav CHMELAŘ - 1:0
     
    01:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi začali aktivně a jdou do vedení! David Jiříček šviheem od modré zařídil první branku utkání pro JAROSLAVA CHMELAŘE! Ten si našel odražený puk, podržel si ho na holi a napůl na slepo bekhendem ho zametl do odkryté části branky a otevírá skóre! Asistence: David Jiříček

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 2. Chmelař (Jiříček), 3. Pajer (Brabenec, Ticháček), 14. Šapovaliv (Marha, Ticháček), 23. Menšík, 30. Marha (Šapovaliv, Böhm), 57. Jiříček (Ticháček, Brabenec), 60. Menšík – 23. Molnár, 25. Sýkora (Socha, Bečár), 53. Dvorský (Molnár), 58. Nemec (Molnár)


    Česko: Suchánek (Král) – Špaček, Šedivý, Jiříček, Ticháček, Jasečko, Pinkas, Böhm – Kos, Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Skuhrovec – Chmelař, Szturc, Marcel – Gajda, Menšík, Marha – Krejsa
    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Bečár, Nemec, Miklovič, Žabka, Socha, Groch, Štrbák – Stümpel, Demek, Bačo – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Čiernik, Dvorský, Molnár – Šotek, Suchý, Kupčo – Šramaty

    Rozhodčí: Dědek, Vrba – Komínek, Kráľ
    bahis siteleri