Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
7:1 (4:1, 1:0, 2:0)
Detroit Red Wings
Pátek 26.03.2021, 01:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:29 Rocco GRIMALDI - 7:1
     
    57:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další gól domácích. ROCCO GRIMALDI vybojoval na Zadinovi puk, dostal se do sóla a to zakončil perfektně provedeným forhendovým blafákem. Je to dnes jeho čtvrtá branka a je po Ericu Nystromovi teprve druhým hráčem Nashvillu, který to dokázal. Bez asistence.
    44:29 Mathieu OLIVIER - 6:1
     
    44:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak už máme patrně definitivně rozhodnuto. Harpur na modré čáře zachytil vyhození po mantinelu, přihrál na MATHIEU OLIVIERA a ten švihem přes několik hráčů překvapil Pickarda. Ten toho opravdu moc neviděl a lapačkou máchl do prázdna – 6:1. Asistence: Ben Harpur.
    32:19 Mikael GRANLUND - 5:1
     
    32:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak i ve druhé třetině jsme se dočkali gólu, Josi předvedl po překonání modré čáry skvělé uvolnění se, přes šířku pásma našel MIKAELA GRANLUNDA a ten s velkou dávkou štěstí, když jeho pokus srazil hostující Stecher mezi Pickardovy betony, upravil na 5:1. Asistence: Roman Josi, Dante Fabbro.
    19:05 Bobby RYAN - 4:1
     
    19:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    I Detroit využívá přesilovku, když po několika přihrávkách dostal pas na pravou stranu BOBBY RYAN a švihem přes několik hráčů dokázal najít mezírku a překonat tak Sarose trefou k jeho pravé tyčce – 4:1. Asistence: Christian Djoos, Robby Fabbri.
    08:08 Rocco GRIMALDI - 4:0
     
    08:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí tým exceluje a Pickardovi čistý štít dlouho nevydržel. Haula vystihl ve středním pásmu rozehrávku soupeře, po průniku levou stranou přihrál na střed, kde byl nekrytý ROCCO GRIMALDI, ten zblízka zametl puk do branky a zkompletoval hattrick! Stav je 4:0. Asistence: Erik Haula.
    07:39 Rocco GRIMALDI - 3:0
     
    07:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to o tři... ROCCO GRIMALDI si nahodil do útočného pásma, tam si puk po nedůrazném Greissově vyhození opět vybojoval, vyjel zpoza branky a z ostrého úhlu vymetl vzdálenější šibenici – 3:0. Bez asistence.
    07:23 Eeli TOLVANEN - 2:0
     
    07:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá. Po krátké kombinaci v útočném pásmu doputoval puk na levou stranu, kde dostal EELI TOLVANEN až mnoho prostoru a švihem vymetl horní růžek Greissovy branky – 2:0. Asistence: Roman Josi, Filip Forsberg.
    05:34 Rocco GRIMALDI - 1:0
     
    05:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    No vida, domácí se probrali a skórují jako první. Ve středním pásmu nastartoval Haula, na modré přihrál na ROCCA GRIMALDIHO a ten po forhendové kličce Greissovi pověsil puk pod horní tyčku – 1:0. Asistence: Erik Haula, Nick Cousins.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Grimaldi (Haula, Cousins), 8. Tolvanen (Josi, F. Forsberg), 8. Grimaldi, 9. Grimaldi (Haula), 33. Mikael Granlund (Josi, Fabbro), 45. Olivier (Harpur), 58. Grimaldi – 20. B. Ryan (Djoos, Fabbri)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Josi (C), Benning, Harpur – Tolvanen, Johansen, F. Forsberg (A) – Arvidsson, Mikael Granlund, Järnkrok – Grimaldi, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Trenin.
    Detroit Red Wings: Greiss (8. Pickard) – Hronek, DeKeyser, Stecher, M. Staal, Merrill, Nemeth – Mantha, D. Larkin (C), Fabbri – Gagner, Naměstnikov, Zadina – B. Ryan, Rasmussen, Glendening (A) – Helm, Djoos, Erne.

    Rozhodčí: O'Rourke, MacDougall – Flemington, Tobias
    bahis siteleri