Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 26.03.2021, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Tampa nemůže na nic čekat. Vasilevskij odjíždí na střídačku a hrát se bude v šesti proti pěti.
    58:39 Roope HINTZ - 4:3
     
    58:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tohle je pravděpodobně rozhodující gól tohoto dramatického střetnutí! Klingbergovu rozehrávku prodloužil Pavelski mezi vlastníma nohama na Robertsona. Ten stejně pohotově vysunul ROOPEHO HINTZE, jenž se na modré prohnal mezi Ruttou a Hedmanem. Jako třešničku na dort pak přidal i forhendovou střelu na 4:3. Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.
     
    56:15
    Heiskanenovu střelu z levého mantinelu Vasilevskij vyrazil poměrně nebezpečně, ale o to lepší zákrok předvedl na úkor dorážejícího Hintze!
    55:10 Ondřej PALÁT - 3:3
     
    55:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pět minut před koncem třetí části opět platí nerozhodné skóre! Gourde vyhrál další buly. ONDŘEJ PALÁT posunul puk na modrou Ruttovi, jehož střelu Oettinger neudržel. Výsledkem byl velký závar, ve kterém se dobře orientoval právě český útočník s osmnáctkou na zádech, který v několikáté šanci konečně dosáhl na dvanáctý gól v sezóně. Asistence: Yanni Gourde, Jan Rutta.
     
    49:32
    Tyler Johnson se loudal na střídačku. Joseph za něj naskočil a hned se zapojil do hry, takže je pískáno příliš mnoho hráčů. Trest odsedí Patrick Maroon.
    39:44 Jason ROBERTSON - 3:2
     
    39:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Famózní koncovka druhého dějství pro domácí hráče i jejich nadšené fanoušky! Rozehrávající Sergačjov zavařil Johnsonovi, kterého okamžitě atakoval Hintz. Odhozený puk udržel v pásmu Joe Pavelski, jenž se po výměně s finským útočníkem zjevil s JASONEM ROBERTSONEM v situaci dvou na jednoho a mladičký útočník nechytatelně zavěsil z pravého kruhu pod břevno. Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.
    38:40 Joe PAVELSKI - 2:2
     
    38:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. To je zápas! Cirelli si na trestné lavici moc neposeděl, Stars využívají přesilovku už po sedmi vteřinách! Hintz v rychlé sérii přihrávek poslal puk do prostoru vedle branky, odkud ho JOE PAVELSKI učebnicově zvedl do bližšího horního rohu. Vasilevskij se vůbec nestihl zvednout. Asistence: Roope Hintz, John Klingberg.
     
    38:33
    Anthony Cirelli se ohnal hokejkou po Bennovi, který ho předtím přimáčkl na mantinel. Jsou z toho dvě minuty za vysokou hůl a přesilovka Starsr.
     
    37:14
    Luke Schenn si domluvil bitku s Oleksiakem, který ho počastoval sned desítkou levých háků. Bek Tampy se držel na nohou, ale ve finále byl asi rád, že ho přijeli vysvobodit čároví rozhodčí.
    32:26 Famózní Oettinger proti Palátovi!
     
    32:26
    Další neproměněná gólovka Ondřeje Paláta! Stamkos ho našel zapomenutého u brankoviště, ale Oettinger předvedl neskutečný zásah hokejkou. Tohle je jasný zákrok týdne v NHL!
    30:54 Miro HEISKANEN - 1:2
     
    30:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Palát před chvíli nedal dobrou šanci a navrch pokazil přihrávku, kterou mu vystihl Comeau. Ten ve středním pásmu periferně viděl rozjetého MIRA HEISKANENA, jenž v úniku vytáhl z rukávu skvělý bekhendový blafák. Asistence. Blake Comeau.
     
    27:31
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Luke Schenn – 2 min., držení).
    25:58 Alex KILLORN - 0:2
     
    25:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Co na tom, že Stars mají více než dvojnásobný počet střel než hosté, kteří zvyšují na 2:0! Cirelli shodil puk z rohu na modrou. Tam si udělal Sergačjov prostor na střelu švihem, kterou po zásahu pravým betonem úspěšně dorazil ALEX KILLORN. Za překonaným Oettingerem situaci nezachránll ani Oleksiak. Asistence: Michail Sergačjov, Anthony Cirelli.
    22:49 Yanni GOURDE - 0:1
     
    22:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pokračující akce Lightning přece jenom vyvrcholila prvním gólem utkání! Palát si zastavil kotouč v rohu, odkud nabil před pravý kruh Footeovi. Jeho střelu z jedné Oettinger sice vyrazil, ale dorážející YANNI GOURDE už to měl velice jednoduché. Asistence: Cal Foote, Ondřej Palát.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 31. Heiskanen (Comeau), 39. Pavelski (Hintz, J. Klingberg), 40. Robertson (Pavelski, Hintz), 59. Hintz (Robertson, Pavelski) – 23. Gourde (C. Foote, Palát), 26. Killorn (Sergačjov, Cirelli), 56. Palát (Gourde, Rutta)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Hanley – Pavelski (A), Hintz, Robertson – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – Comeau, Faksa, Cogliano – L'Esperance, Dowling, Gardner.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Sergačjov, C. Foote, Borgman, L. Schenn – Stamkos (C), B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn (A) – Coleman, Gourde, Goodrow – M. Joseph, Maroon.

    Rozhodčí: Morton, Hebert – Gawryletz, Mills

    Diváci: 4 187
    bahis siteleri